Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Be is futott a Honor GT Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 12T - egytucat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
DroiDMester #65255 üzenetére
Ez jó hír, viszont nálam nincs akadás, egy kicsi sem, szóval ezt a részt túl is léphetjük gyorsan. A leütéssel, és a nem tökéletesen a gomb közepére érkező ujj érzékelésével van gondom.
-
nuke7
veterán
válasz
DroiDMester #65249 üzenetére
Ja, nekem is a magyar disztributor segített, nagyon jofejek.
-
nuke7
veterán
válasz
DroiDMester #65241 üzenetére
Én rá próbálnám legalább a cherry kupakokat… ha küldesz méretet a switch-ről meg tudom neked nézni
-
dqdb
nagyúr
válasz
DroiDMester #65222 üzenetére
Úgy nézem, kiváló érzéked van kiválasztani azokat a billentyűzeteket, ahol a kupakkészlet pótlása igazán problémás tud lenni
A Hermes esetében óvatosan szedd le a kupakokat takarításkor, mert az a két függőleges pöcök eléggé sérülékeny és könnyen tud törni, és erre való kupakkészletet még angolban is kihívás találni, nemhogy magyar feliratokkal.
Az ASUS ROG Strix Scope TKL szintén kerülendő a kupak felől nézve (és most nem a rettenetesen igénytelenre sikeredett magyarított feliratokra gondolok), mert az alsó sor idióta 2.25-1-1.25-5,5-1.25-1.25-1.25-1.25 kiosztása miatt nem kapni rá semmit sem (5.5u Space-t láttam már, de 2.25u széles Ctrl-t még sosem).
-
szasanyi
félisten
válasz
DroiDMester #65222 üzenetére
Remek, köszi! Esetleg ha még azt röviden, lényegretörően el tudnád mondani mi a különbség a CM CK550 / 550 V2 ill. CK352 között az jó lenne.CM CM, Brown kapcsoló mindegyiknál, bár nem mind3 pont ugyanúgy néz ki. Bár gyanítom nem csak ennyi lehet...
-
dqdb
nagyúr
válasz
DroiDMester #65198 üzenetére
Ahogyan a többiek is írják, én továbbra is a supportot keresném meg először, hogy tudnak-e adni kupakokat.
Itt van ez a korábban linkelt ábra és itt van a kapcsoló méretezése. Világítós kupakkészletben OEM akadhat, ami nem szabványos méretű, a képen a Tai-Hao és OEM között bármi lehet, és mindegyik magasabb, mint maga a kapcsoló. És azért csak akadhat, mert magyar feliratosban az sincsen köszönhetően a 6.5u space-es alsó sornak (angolban a Corsair készlete talán jó, talán nem). Nem világítósban magyar kiosztással Cherry profilos kupakkészlet létezik még, de azt sem tudod rátenni az alsó sor miatt (és meg nem mondom kép alapján, hogy van-e kompatibilitási problémája a kapcsolóház formáját erőteljesen kihasználó Cherry profilnak vagy sem).
-
PROTRON
addikt
válasz
DroiDMester #65190 üzenetére
Nem bántásból de annak fog hangzani, lehet szándékosan.
Kérlek másold már be ide a számlával igazolt, garanciás lehetőségekről folytatott levélváltásodat a gyártóval, meg ha már ott vagy akkor attól a bolttól ahol vetted.
Tudom, nagyon sok az az 1 perc amire megfogalmaztad a levelet, elhiszem hogy a trauma ami közben ért még mindig sokkol ha csak rágondolsz...így nehéz ügy bemásolni ide a levelet, de vigasztaljon a tudat hogy utána ihatsz egy sört... nagyvonalú vagyok, megengedem...meg ha már a hűtőnél vagy, nekem is hozhatnál egyet, Sopronit szeretem.
Köszi, csö -
nuke7
veterán
válasz
-
copass
veterán
válasz
írtál nekik?
-
kress
aktív tag
válasz
DroiDMester #65180 üzenetére
Fent irtam a sajat velemenyem rola, tartossagrol meg nem tudok nyilatkozni, nincs olyan idos. (a szoftveret en nem hasznalom, a manualban benne van hogy tudod a ledeket alligatni billrol)
A Tesorot nem tudod visszavinni garanciaban? (a duckyra nalam 2 ev gari van, szal ha 2 even belul elojon valami akkor megy vissza
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Filmvilág
- Minecraft
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ukrajnai háború
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest