Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Be is futott a Honor GT Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 12T - egytucat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Köszönöm, ennek már volt információ tartalma. Még ezek a kérdések merültek fel bennem, talán ehhez is van infód:
- vezetékes módban nem használja és nem is tölti folyamatosan az akkut?
- gondolom sokféle kkupakkészlet és kapcsoló kapható, de honnan tudható melyek jók a V6 Max-hoz? -
-
szasanyi
félisten
válasz
szasanyi #95502 üzenetére
Sajnos nem találok igaz megfelelőt, de talán ez áll ahhoz legközelebb:
Keychron V6 Max Swappable RGB Backlight Red Switch (V6M-D1-HU)
Véemények, tapasztalat ehhez? -
szasanyi
félisten
válasz
Mr.Csizmás #95534 üzenetére
Ezt szomorúan olvasom.... Bár nem kell pontosan, minden feltételnek megfelelnie: a legfontosabb a halk üzem, aztán a jó karakter megvilágítás, utána jön a méret majd a nyelv. De így egyelőre a kattogós CM CK550 marad, mert 40k+ áron nem veszek semmit ahol több részben is kompromisszumot kell(ene) kötnöm.
-
szasanyi
félisten
to all: köszönöm a válaszokat és az infókat! Ilyen kialakítású és világítású billentyűzetet szeretnék [link] (csuklótámasz nélküli, halk kivitelben) Ebből kiderül miért nem jók a linkeltek (és/vagy az áraik, mivel 50k a nagyon max ár, már ha mindenben pont olyan mint szeretném).
-
szasanyi
félisten
válasz
Throme #95503 üzenetére
Néztem a Keychron bill-eket. De úgy láttam, hogy ha van is világítása az nem maga a karaktereket (betűket, számokat) világítja meg. Az általad ajánlott ráadásul nem teljes bill., és vezeték nélküli (ez szintén nem szükséglet, így fölöslegesen drágítja)
A közel 50k már sok, esetleg akkor fizetném ki, ha pontosan olyan lenne mint amiket leírtam. Tudom, hogy ennek a gyártónak jó termékei vannak de én nem találtam igazán megfelelőt. -
szasanyi
félisten
Sziasztok!
Ajánljatok már nekem itthon is kapható, gépelés közben kimondottan csendes bill-t melynek a karakterei megvilágítottak.
Nem gamer, karácsonyfa szintű kivilágítással rendelkezőt keresek (csak a karakterek jobb láthatósága lényeges) és a széles (csuklótámaszos) kivitel nem jó.
Lehetőleg teljes, és magyar karakteres (ha van) kellene és nem 50k-s kategiában. Minden érdemi javaslat, típus érdekel! -
szasanyi
félisten
Tud ajánlani valaki olyan bill-t ami nagyon hasonlít a Logitech G213 Prodigy RGB HU-ra, de nincs (vagy levehető) a csuklótámasz része? Ez alapvetően a fix csuklótámasz része miatt nem jó...
Egyébként max. 35k a keret. -
szasanyi
félisten
Fujitsu KB915 helyett tudtok ajánlani hasonló billentyűzetet? Sok év után nem tudom halogatni a cserét.
Fontos, hogy ne legyen hangos és a betűk legyenek megvilágítva (ne az egész, mint egy karácsonyfa és RGB nem szükséges). Magyar kiosztás lenne ideális. Köszönöm! -
szasanyi
félisten
Bill. vásárláshoz kérek hozzáértő segítséget!
1. A keret ~35k
2. Csak új hazai vásárlás
3.Fujitsu KB915 -öt használok 3 éve, már csereérett
4. Általános használat (net, mail, office, játék ritkán)
5. Halk, lehetőleg lapos akár mechanikus is
6.Nincs konkrét kiszemelt modell
7.Magyar kiosztást szeretnék
8. Numpad kell
9.Extra igény a teljes méret mellett a karakterek jól látható (fehér vagy RGB) világítása de nem nem csicsás karácsonyfadíszt akarok. -
szasanyi
félisten
válasz
DroiDMester #65222 üzenetére
Remek, köszi! Esetleg ha még azt röviden, lényegretörően el tudnád mondani mi a különbség a CM CK550 / 550 V2 ill. CK352 között az jó lenne.CM CM, Brown kapcsoló mindegyiknál, bár nem mind3 pont ugyanúgy néz ki. Bár gyanítom nem csak ennyi lehet...
-
szasanyi
félisten
Erre érdemi válasz nem lenne valaki(k)től?
-
szasanyi
félisten
Sziasztok! Elvesztem a gyártók és a kapcsoló típusok világában, ráadásul a ráfordítható összeg sem túl sok. Éppen ezért a hozzáértőktől szeretnék javaslatot, ajánlást kérni mechanikus bill. vásárlásához!
1.Az anyagi keret ~35k
2.Csak új, számlás vásárlással.
3.Jelenleg egy alap, USB Logitech bill. van, ami elhasználódott.
4.Játék és persze ált. felhasználás.
5.Mechanikus, leginkább a karaktereket megvilágító bill. lenne jó.
6. Nincs konkrétum (ami tetszett az messze volt a lehetőségeimtől).
7.Lehetőleg HU kiosztás (esetleg ENG ha a többi szempont alapján csak olyan lesz)
8. Elsősorban teljes méretű billentyűzetet szeretnék. (talán a numpad talán mellőzhető, de ahhoz minden más szempontból nagyon jó bill. kell)
9.Extra igény csak az RGB világítás, és mint említettem nem mindenhol csak a karakterek jobb láthatóságához. -
szasanyi
félisten
Mindenkinek közönöm a válaszokat!
Nem egyszerű a választás, mert úgy tűnik ilyen áron mindenképp kompromisszumos lesz.
-
szasanyi
félisten
Helló srácok! Teljes, magyar kiosztású és jó minőségű mechanikus billentyűzetet vennék. Kinéztem a Cooler Master CK550 Brown Switch bill-t amivel kapcsolatban 2 kérdésen van:
- ez jó és ajánlott típus-e?
- van-e jobb alternatíva 30k-ig? -
-
szasanyi
félisten
válasz
Vismajor01 #45806 üzenetére
NEM szükséges mecha, de ezt írtam is.
-
szasanyi
félisten
Az a gond, hogy a "jó minőség" nem ugyanazt jelenti mindenki számára. Nekem nem csak az a jó minőségű billentyűzet, ami 40k fölött van.
Ha már kimondottan halk nincsen akkor ne legyen hangos, a világítást leírtam, és lehetőleg HU legyen. Nem kell RGB, nemkell mecha, nem kell semmi extra/csicsa, márkához esem ragaszkodok. Egyszerűen nem hiszem el, hogy nem létezik ilyen billentyűzet. Az lehet, hogy az általános igények (és pénztárca) fölöttem áll, de ez egy dolog.... -
szasanyi
félisten
Van-e olyan jó minőségű billentyűzet ami kimondottan nem hangos, a karakterek jól látható módon meg vannak világítva de nem az egész billentyűzet (tehát a karakterek körüli rész is) világít?
Nem mellesleg átlagos igényekkel valammint átlagos (hazai) pénztárcával rendelkezők is képesek megfizetni? -
szasanyi
félisten
válasz
Mr.Csizmás #45786 üzenetére
Lehet, nemtom... de ajánlhattok jobbat ~20k-a áron!
Minél halkabb annál jobb, és mechanikus bill sem létszükséglet csak a háttérvilágítás (lehetőleg HU bill kiosztással).
-
szasanyi
félisten
Gamdias HERMES E1 billenytűzetről van-e tapasztalat vagy jó teszt? A jó ár, a jó megjelenés és a 2 év gari miatt érdekelne de nem tudom, hogy a minősége is jó-e. Az is érdekelne, hogy használat közben mennyire zajos.
-
szasanyi
félisten
Sziasztok!
Nem tudom pontosan milyen bill-t vegyek, ebben kérnék segítséget!
1.10k a keret (ha van picivel többért igazán jó vétel, akkor de csak akkor max. 12k)
2.Csak új vásárlás.
3.CM Devastator van de régi és nagyon zajos
4.Játék, net és hasonló ált. használatra
5.Fontos hogy HALK legyen használat közben, egyébként normál USB vezetékes.
6.Nincs konkrét gyártó / típus igényem
7.Magyar kiozsztású legyen
8.Normál bill. kell azaz numpad, fn-sor, kurzorblokk legyen rajta.
9.Extra igény csak a bill. háttérvilágítása (ha lehet fehér vagy kék esetleg piros).Egérre is szökségem lesz, tehát ha olyan szett lenne az is jó lenne ~20k-ig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest