- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz A_ScHuLcZ #4922 üzenetére
Ott van a drotos tesoja Wave Keyboard neven, illetve az "uj" drotnelkuli valtozat Wireless Keyboard K350 neven.
Ezekhez nem adnak egeret.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz A_ScHuLcZ #7095 üzenetére
Egeres topikban szilikon sprayt szoktak javasolni az egeralatet csuszossaganak novelesere.
Viszont arra figyelni kell, hogy ne keruljon parkettara, jarolapra, mert NAGYON csuszik.
Vizes padlolap qtyaf*sza hozza kepest.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
-
vlevi
nagyúr
válasz A_ScHuLcZ #9575 üzenetére
Na, azthiszem megvan a megoldás a szoruló billentyűkre. Természetesen zsír kell hozzá. Vettem egy tubus szilikonzsírt, és próbából egy régi billentyűzetet, amit korábban kimostam, és emiatt szorult, mitha satuba fogtam volna a gombjait. Szétkaptam, leszedtem az összes gombot, és nagyon vékonyan, de bekentem a gombok "ágyát" és a gombok nyakát is. Túlzás nélkül állíthatom, olyan, mint az új.
Valami ilyesmi volt, csak támasz nélkül.
-
coll3ctor
tag
-
nagyúr
válasz A_ScHuLcZ #9799 üzenetére
Én mostanában nézegetek csak úgy "poénból" billeket ismét.
Azt tudom,hogy magyar-világítós-halk-wireless nem létezik. Viszont,ha kiveszem a wireless-t, akkor sem vagyok előrébb... Néztem a kb910-et, azt ajánlja a nép, de abból nincs magyar. Mást meg nem is ad ki találatnak a topik sem, max a k800-at. Tényleg csak ennyi lenne? Semmi több? Egy darab sem?Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
-
Egon
nagyúr
válasz A_ScHuLcZ #9822 üzenetére
Jó választás, a helyedben én is ezt preferáltam volna.
Ghosting képességei kiválóak, ezen nem múlhat a játék (input lag (nem tudni mekkora mértékű késleltetése van ennek a cuccnak) megítélése pedig szubjektív: ha eddig is wirelessről nyomultál, nem hiszem hogy gondot fog okozni).
Csatlakoznék a többiekhez: engem is érdekelne, hogy 2-3 hónap múlva nem hangosodik-e..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz A_ScHuLcZ #9851 üzenetére
Köszi a választ!
"inkább olyan kellemes, puha felületük van"
Ez mondjuk annyira nem hangzik jól Az MK520-nak is olyanok a billentyűi, hogy olyan kellemes, puha érzés, mintha egy olvadó tejcsokiba vagy friss puha kutyaszarba nyúltál volna.
(mondjuk utóbbi már kevésbé kellemes)"laptopbillentyűzetre emlékeztet egyértelműen, de attól jobb"
Milyen szempontból emlékeztet arra, a laposság miatt? Mitől jobb? Meg melyik laptop billentyűzetéhez képest jobb?Tehát azt mondod, amúgy alapvetően halk a gépelés során? A Space nyomkodáskor nem csattog picit?
Nyugodtan írj kritikus véleményt, még ha a friss szerzeményedről is van szó.Bocs a sok kérdésért, de már tökölök egy ideje a billentyűzet-vásárláson, és ha drágasága ellenére valami gáz van vele, akkor nem biztos, hogy megvenném.
(#9852) Jim74 :
"Inkább nem veszek semmit "
Ezzel én is így vagyok egy ideje...[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz A_ScHuLcZ #9875 üzenetére
"A space tényleg csattog 1 kicsit."
Na, pont ettől tartottam a Logitech K800-nál. Kár, hogy beigazolódott a gyanúm, az a baj, hogy a Space megoldása szerintem amúgy is kritikus a billentyűzeteknél, mert azt annyira gyakran használja az ember, hogy ha az lötyögős-csattogós, akkor nem sokat ér az egész billentyűzet, lehet a többi gombja akármilyen halk vagy kellemes, ha a szóköz nyomkodása mindig jó hangosan belekontárkodik, az nagyon gázos.Sk8erPeter
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- War Thunder - MMO Combat Game
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest