- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Molydeus
őstag
Könnyen lehet, hogy a meleg miatt történik.
Csak simán felragasztom a bandaidet. Ha lehet kerülöm a lehetőségét annak, hogy kenőanyag kerüljön a PCB-re. A stem így is sokkal puhábban ér le próbálgatáskor. Az kevésbé zavar, ha a switch koppan egyet bottom-out-kor, de a stab lehetőleg ne adjon hozzá zajt. Mondjuk az is igaz, hogy inkább amolyan biztos, ami biztos alapon ragasztom fel, mert látni nyilván nem látok bele működés közben. Azt is el tudom képzelni, hogy nem biztos, hogy egyáltalán leér a stem.M.
-
micafighter
nagyúr
Nem mindegy milyen vastag zsugorcsovet használsz, illetve nekem rendesen csak hősugárzó pisztollyal akart zsugorodni amit próbáltam, de lehet forrasztó páka is jó, nyilván nem hozzá érintve. Illetve ha eleve szoros a stem belseje, lehet túl vastag lesz és szorulni fog, vagy bele se megy a wire. Ennyiből jobb lehet inkább tekergetni a wire végére band-aid vagy valamit, ami elég vékony, így annak a vastagságával tudsz játszani attól függően, hány réteget tekersz rá. Mindenesetre érdemes kipróbálni a zsugorcsovet is, ha nem jön be, akkor is le fogod tudni venni. Pár videó:
Azt hozzá tenném, hogy a jobb stabilizatoroknál nem feltétlen van erre szükség, de a hobbi része szerintem a kísérletezgetés is
Keygemnel egyébként lehet ilyet kapni méretre vágva, feltételezem ideális vastagságú: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Eladó Ducky One 2 Mini Cherry MX Black billentyűzet
- Redragon Draconic Compact RGB Wireless Red Mechanikus, Bluetooth gaming billentyűzet, magyar
- Fellowes deluxe billentyűzet tartó tálca
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest