- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
0xmilan #70486 üzenetére
Én az USB 2.0-ás változatot vettem meg mert csak perifériát toltam rá (Varmilo VA109M + Razer Basilisk v3) de semmi késleltetést nem érzékelek, szóval jó cucc. Én laptop és asztali gép közé használom (meguntam a laptop mellé használt gagyi bill és egér használatát, dugdosni meg lusta vagyok). A kábelek eléggé összevissza állnak ki belőle (2 ellentétes oldalra mennek) így asztalon nem igazán lehet szépen elhelelyezni - két oldalúval ment az asztallap alsó részére, így olyan, mintha pánikkombot nyomkodnál amikor váltasz.
Távkapcs még jöhetett volna hozzá de amúgy jó kis eszköz.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vadiúj SSD-k!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest