- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
anytime #13805 üzenetére
Először kapjam vissza a lét. Nem tudom most megelőlegezni. Totojázik a Logi is, csak azért vagyok türelmes, mert jól meg lesz fingatva a PC Land.
Persze hogy a K95 felé húz a szívem, csak nem tudom a +10k és angol kiosztás ér e annyit, hogy számításba vegyem azt is, merre húz a szívem. Ha az eszemre hallgatok, és nem a szívemre, akkor Osmium. Mind a kettő mechanikus, működésben szerintem szinte nem is lesz különbség a kettő között, és csak azért, mert a K95 jobban bejön külsőre, lehet balgaság lenne lemondani a magyar kiosztásról.
A matricázás nem volt rossz, csak fel kell tankolni belőle. Azt hiszem 7-800ft egy garnitúra. Nálam kb 2-3 hónapot bírt ki max. Tehát 3k/év kb. Kibírható, és ha esztétikusat veszel nem lesz gagyi az összkép.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest