Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissit
csendes tag
válasz
Sage83 #17590 üzenetére
Szerintem egy kicsit tegyél még félre, és válaszd a Tesoro Excalibur-t. Magyar kiosztású, kék háttérvilágítással rendelkező mechanikus billentyűzet, brown kapcsolókkal. Hátránya, hogy hangosabb a membránoshoz képest, illetve itt csak egy színű a háttérvilágítás, de mivel minden billentyű külön megvilágítást kap, így egyenletesebb a fény. A mechanikus billentyűzet pontosabb bevitelt tesz lehetővé, és sokkal tartósabb is. A csuklótámaszt viszont azért hiányolom az Excalibur-nál. 15e szerintem sok egy membrános billentyűzetért, ezt megkapod 22e körül. Én elégedett vagyok vele, ár-érték arányban nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Nintendo Switch 2
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
- Modolt Keychron K2 HE PBT MAGYAR keycapekkel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Keychron Q8 és Q0 Plus halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet és numpad
- Gamer billentyűzetek 1év garanciával!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest