Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mumtaz

    senior tag

    válasz Pityu. #17511 üzenetére

    Drágaságom. Nekem nem azzal van bajom, hogy leírod a tapasztalataidat. Én sem tettem mást. Pusztán ott van az a mondat, ami b...ta a csőröm. Úgy írtad le a véleményedet, hogy ok, hogy Te ezt a terméket jónak találod, de kapásból odavetted egy kalap alá, hogy aki esetleg mást mond róla, az hazudik. És ezzel meg is valósul a befolyásolás, mintha Téged sikerélménnyel töltene el, hogy valaki a Te hatásodra döntene úgy, hogy megvásárolja ezt a billentyűzetet.
    Szerintem pontosan érted, hogy nem azzal van bajom, hogy fényezed. Ha Neked bevált, örülök neki. De ha más esetleg leírja, hogy miért nem bízik benne, vagy miért nem felel meg, akkor az egy csúnya gonosz ember, mert szidja azt, ami mellett Te letetted a voksod?
    Ne legyünk már ennyire gyerekesek.

    Én is leírtam a véleményemet róla. Nekem nem jött be próba alapján. Én csak leírtam, hogy nekem miért nem felel meg. Sokan dicsérték és voltak, akik szidták. Ezek alapján döntse el az érdeklődő, hogy Neki megfelel-e, vagy sem. Te maximum elmondod a saját véleményedet, hogy Neked bevált, de ne általánosíts, hogy mindenki látatlanba utálja. Nem azért nem szeretik, mert Te ilyet vettél magadnak.

    -=- ASUS TUF B450-PRO GAMING - AMD Ryzen 7 1700X - G.Skill Aegis 2x8 GB DDR4@3200MHz - Sapphire RX 5700XT Nitro+ 8GB - ASUS ROG Strix Flare HU - REVOLTEC FightMouse ELITE - RIOTORO ENIGMA G2 850W Gold - Cooler Master MasterCase MC500Mt -=-

Új hozzászólás Aktív témák