Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mumtaz

    senior tag

    válasz Pityu. #17494 üzenetére

    Na mit mondtam!? :-)

    A vélemény az nem magán baj. Te is leírtad a saját tapasztalataid alapján és én is.
    Na most szeretnék egy kicsit kitérni. Én nem mentem Neked. Egyrészt.
    Másrészt Te korábban nem csak azt írtad a Trustról, hogy jó kis billentyűzet, hanem konkrétan, vagy burkoltan (nem fogok visszaolvasni) gyakorlatilag arra céloztál, ha valaki véleményt kért, hogy "vedd ezt". Ha meg valaki mond egy ellenvéleményt, akkor konkrétan beírod, hogy le van sz..va!?
    Szerintem pont erről szól a fórum. Te nézed úgy a dolgot, hogy véleményt nyilvánítasz úgy, hogy más véleményét nem fogadod el. Hiába is írod nyakatekerten.

    Nem én vagyok az, aki a saját véleménye miatt más véleményét lesz..ozza, ha nem egyezik a sajátjával. Én is konkrétan csak leírtam egy véleményt a tapasztalatom alapján. Ha valaki írna egy tesztet róla és leírná, hogy mondjuk Neki miért nem jön be, akkor elküldenéd a p.csába, mert nem vallja a Te nézeteidet.
    Ne ítélj meg másokat abból, amiről fogalmad sincs. Egyértelműen kiderül, hogy csak a saját véleményedet tartod elfogadhatónak.
    Ez látszik ki ebből is: "biztos lesz aki leszólja pláne úgy hogy nem próbálta de ők csak a márkát ítélik el."
    Honnan tudhatod? Honnan tudod, hogy más csak általánosít? Én kipróbáltam. Nekem nem jött be. Le is írtam, hogy miért. De ez magánvélemény.

    Van egy gyártó (Trust). Van, akinek vannak vele rossz tapasztalatai (köztük nekem is) és ezt le is írják. De én sem írtam olyat, hogy "Ezt ne vedd meg, mert tuti sz.r", csak azt, hogy nem bízom benne. Ez a magánvéleményem. Leírtam a véleményemet, hogy még miért nem felel meg. Ez is a magánvéleményem, de ettől még nem jelenti azt, hogy másnak nem felel meg. Ha leírom, hogy számomra mi a negatívum, mert mások az igényeim, abból pontosan kiderülhet a termék egy "tulajdonsága", ami viszont másnak előny. Nekem hátrány a magas billentyű, de ebből a másiknak rögtön kiderül, hogy azzal van "szerelve" és lehet, hogy neki az pont előny. Azzal még nem sz.rozom le, hogy leírom.
    Az is egy vélemény, hogy nem bízom a Trust termékekben. Az én véleményem, elmondhatom.
    Ha valaki keres valamit és hall pro és kontra véleményt, az nem baj. De ne vezessük már meg. Hiába írod, hogy leírod a véleményed és nem akarod megvezetni, vagy rábeszélni, ha egyszer mások véleményét meg elásod és lesz.rozod. Nem vagyunk egyformák.

    Én leírtam, hogy nekem miért nem jött be. De leírva a véleményemet lehet, hogy ami számomra hátrány az másnak előnyt jelent. De ezzel legalább leírtam egy termék konkrét tulajdonságát.
    A Blade-re is írtam, hogy teljesen jó billentyűzet lenne, de számomra hátrány, hogy nem abban a kiépítésben forgalmazzák, mint az "eredeti". Ez is egy vélemény a saját tapasztalataim alapján.
    Lesz.rod az elvárásaimat. Ok. De kérdezem én, nem aszerint lehet véleményt mondani valamiről, hogy mennyire felel meg az elvárásainknak?
    Te is az alapján mondasz véleményt a Trustról, hogy mennyire felel meg a tapasztalataid alapján az elvárásaidnak. Ha nem felelne meg, nyilván nem mondanád azt, hogy qrvajó.
    Szóval nagyon szépen megkérlek, hogy ne sz.rozd le más véleményét csak azért, mert nem egyezik meg a tiéddel.

    [ Szerkesztve ]

    -=- ASUS TUF B450-PRO GAMING - AMD Ryzen 7 1700X - G.Skill Aegis 2x8 GB DDR4@3200MHz - Sapphire RX 5700XT Nitro+ 8GB - ASUS ROG Strix Flare HU - REVOLTEC FightMouse ELITE - RIOTORO ENIGMA G2 850W Gold - Cooler Master MasterCase MC500Mt -=-

Új hozzászólás Aktív témák