- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dedkov76
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni vezeték nélküli billentyűzetet és egeret.Olyan kéne ami legalább 3-4 méterről érzékel.Haveromnak van vmi rádiós,de az csak kb 40 cm-röl jó.Tudtok ajánlani vmit elfogadható áron?Nézegettem a listákat,de sehol nem láttam a hatótávot feltüntetve.12-13 ezer körül kéne vmi több pénzem nem lesz rá."miért vagytok gyengék?"
-
-
nyunyu
félisten
Deluxe 250 weblap:
Microsoft® Windows Vista™ rendszer támogatása a még hatékonyabb használathoz.Attol, hogy a Win gombon levo logot lecsereltek vistasra, attol meg ugyanaz a gomb, mint eddig.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
Egyebkent 1700-ert en Logitech Value Keyboard-ot vettem tavaly anyamnak, teljesen jol hasznalhato az is.
Deluxe 250 ettol csak dizajnban ter el.
F1-F12 atprogramozhatosagat mondjuk nem ertem, mivel nincs rajta FLock gomb, amivel valtani lehetne az alapertelmezett F1-F12 mod, meg az ujhullamos windowsos funkciogombok kozott.Internet 350-en ha jol latom jobb oldalt van a szokasos 4 multimedia gomb (play/pause, vol+, vol-, mute), bal oldalon meg 4 gyorsgomb (nem latom a piktogrammokat, gondolom bongeszo, email, szamologep, kereso)
Ezeket a win mindenfele driver nelkul lekezeli.Atprogramozas: passz, latnom kene a Logitech driveret.
-
nyunyu
félisten
Aztaaaa, van pofajuk 1700 pezot elkerni azert az egyszerhasznalatos, billzetnek latszo targyert?
(Ezer korul van a nagykerara, annyit is er...)Egyebkent volt mar KB9810-em ugy 8 eve, meg mielott eluralkodott rajtam a Logitech/Microsoft mania...
KB2971 talan egy fokkal jobb nala, de meg mindig nem jo rajta gepelni.[ Szerkesztve ]
-
Myers
senior tag
Hi!
Bill vásárlásra fanyalodtam. Fő szempont, hogy
- 2 soros legyen rajta az enter gomb,
-a nyíl- és az insert...page down "billenytűtömböknek" az elhelyezése ne legyen rajta szétbarmolva (ki találta azt ki )
-és a nyilak fölött ne legyen mindenféle sleep, meg stand by gombok, tehát hely legyen ott
-nem baj, ha van egy pár extra gomb a tetején, ahol nem zavarKi összeget szánok rá, és a következő jelöltek maradtak:
CHICONY KB9810
+ van rajta sleep gomb jó helyen
- a funkció billentyűk vékonyak, fele olyan nagyok mint pl a betű gombokCHICONY KB2971/76
+ teljesen sallangmentes, minden gomb jó helyen van és jó méretű
- egy pár plusz gomb elférne rajtaCHICONY KBP0108 Fekete
+ sok plusz gomb, programozhatók is
- a funkció billentyűk vékonyak, fele olyan nagyok mint pl a betű gombokLOGITECH Deluxe 250
+ teljesen sallangmentes, minden gomb jó helyen van és jó méretű
- egy pár plusz gomb elférne rajta, bár azt írják, hogy van rajta programozható gom, de hol?Logitech Internet 350 PS2 fehér magyar billentyűzet
+ sok plusz gomb, de nem írják, hogy programozhatók-e?
- a funkció billentyűk vékonyak, fele olyan nagyok mint pl a betű gombokCHICONY 2 év gar, Logi 2-3 év gar.
Szóval tapasztalat?
http://www.muszaj.hu/
-
MODERÁTOR
válasz szecska24 #1788 üzenetére
Ha olvastad a Logout tesztet, akkor azért már lehetett volna kételkedni...
"A gombokat erősen szokni kell, mivel a közepüket kell lenyomni, hogy a gomb lenyomódjon, ha a gomb szélét nyomod, akkor akad a billentyű."
"egy debreceni forumtársnak kettő is elromlott (világítás) kicsivel a gari időn túl "
Genius-szal nem lesz baj, nálam 2 évet ment egy KB-16e, minden kopás és nyikorgás nélkül... Kicsit hangos volt, de a Slim billentyűzeteik jók.
Harrrr!!!!
-
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
tudnátok nekem ajánlani egy egyszerü billentyűzetet ami vezetéknélküli? 2m ig kéne de ne akadozzon leginkább netezni kéne ha lehet 5k alatt ha nem akkor kicsit fölötte
Köszi
Minden szinten,szinte minden.
-
szecska24
tag
Sziaszok! Tapasztalataimat szeretném megosztani veletek: Revoltec Lightboard billentyűzetet senki se vegyen! Egyszerűen katasztrófa! Szétesett 3 nap alatt! De szó szerint: a világítás nem működik, a gumiharangokból 2 is kifordult a helyéről, ennyit a minőségről. Azonnal vittem is vissza.
Helyette vettem egy Genius Slimstar 311-et, ezzel egyenlőre semmi problémám, össze sem tudom hasonlítani a Revoltec-el. Mellesleg aki a logout tesztet írta a Revoltec lightboard-ról, az szerintem még életében nem írt normális billentyűvel, jól félrevezetett engem is. (Sajnos a fórumot csak később olvastam).
-
nyunyu
félisten
Miert?
Teljesen jo szorakozas egy teljesen lebontott billzet 105 gombjat emlekezetbol helyrerakni
Legalabbis multkor csak a numerikus /-t sikerult a numerikus *-gal, meg a V-t a B-vel osszecserelnem, ez 96.296%-os talalati arany.
Nyilvan a nemet kiosztasuval bajban lettem volna.
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
Bezzeg a tetvek arab kiosztassal gyartanak OEM billzet+eger csomagot vezetekesben is, nem csak drotnelkuliben. (csak arab Curve2000 billzet kulon ott sem letezik.)
Mig magyarul csak vezeteknelkuli szett van, drotos nincs, pedig semmibe se kerulne, ha mar a drotnelkulire gyartanak megfelelo kupak keszletet...Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
Veszel a nemet vagy brit Curve2000 melle egy magyar Wireless Optical Desktop 3000-et, aztan atrakod ra a gombjait, utana meg eladod a nemet/brit WOD3000-et.
-
nyunyu
félisten
Tegnap este meg latszott, hogy az uj Apple Keyboard-ot linkelte.
Abbol van magyar is.Az mas kerdes, hogy annak az arabol 3 vagy 4 masik billzet kijon
-
nyunyu
félisten
Magyart ne keress belole, mert nincs.
-
GD
őstag
Üdv!
bill.-t szeretnék venni:
szempontok: könnyű pihepuha leütés, lapos gombok, zajtalan működés ala notebookps: googleztem de kirminális eredmény... nem viszik túlzásba a termékek leírását..
[ Szerkesztve ]
-
58522
csendes tag
mindfreak, --- #21 és #23 hsz. [link]
[ Szerkesztve ]
-
58522
csendes tag
Március 27-én jelent meg, le is csaptam rá azonnal Ja, és világít
-
Noi88
tag
Revoltec Fightboard Advencedről van valakinek tapasztalata?
-
Locutus
veterán
-
Turmoil
senior tag
válasz Locutus #1769 üzenetére
Szép darab. Ha korábban láttam volna...
Bár nekem feketében kellene.
[ Szerkesztve ]
Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes. Tőle féljetek. Aki tud, és nem tudja hogy tud, az bölcs. Tőle tanuljatok. Aki nem tud, és tudja hogy nem tud, az okos. Őt tanítsátok. Aki nem tud, és nem tudja hogy nem tud, az hülye. Őt hagyjátok ..
-
Locutus
veterán
Nah mielőtt valaki megerőltetné magát a válasszal, vettem egy ilyet:
[IMG]http://www.perixx.com/en/products/kb/design/big/303-White.gif[/IMG]
3500ft.
Szép lapos, halk finom gombjai vannak, és egész ügyes elrendezése. Stílusában meg megy a fehér kávás monitoromhoz.Volt Revoltec Lightboard XL2. Ezt néztem ki magamnak neten elsőre. De aztán megláttam élőben a boltban. Gyerekek ekkora fost a világ nem hordott még a hátán. A 15 évvel ezelőtti matsushita AT billentyűzet különb minőségű. Mert ok hogy világít, de azon kívül mind optikailag, mind minőségérzetre kalap szart nem ér. (ez fekete keretes volt, fehéret nem lehet kapni) Szóval azt javaslom látatlanba netről ne rendeljetek revoltecet, csak max miután megnéztétek élőben...
(btw megnéztem az air touch silicon billentyűzetet is hát viccnek jó... de mindennapos használatra aligha)
Egyébként ezt a fenti billentyűzetet több márkanév alatt is árulják, minimális különbségekkel a kivitelben. Pl speed link néven is, drágábban: http://www.c-sale.hu/images/webshop_termek/6633.jpg
[ Szerkesztve ]
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Locutus
veterán
Az AIR TOUCH billentyűzetekről mi a vélemény?
Ugyebár ezek ilyen összehajtható billentyűzetek, de nem is ez a lényeg. Hanem hogy tutira halkabbak, mint egy hagyományos. Mennyire kényelmesek ezek? Mi a hátrányuk?Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Locutus
veterán
Nekem olyan gondom volna, hogy a 3 éves MS comfort 2000 billentyűzetem némelyik gombjai néha behalnak. Hol ez a sor, hol az a sor... szal megérett a cserére.
Túl flancosat nem akarok, a multimédia gombok nem izgatnak.
Jó lenne ha nem egyszerű "egyenes" dizájn lenne, hanem picit ergonomikus, ha nem is teljesen olyan mint az ms natural. És alacsony gombjai legyenek! MIndenekelőtt pedig HALK működésű. Az se lenne rossz ha háttérvilágított, de ez nem feltétel.
Jah, és vezetékes. Játékra is kéne..Mit ajánlotok?
[ Szerkesztve ]
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
sihu
tag
igaz az h lesz magyar kiosztás a rev2-ből?????
-
-
sihu
tag
van innen bárkinek is angol kiosztású billenntyűzete???? me most naon szemezgetek roccat vs. g15-el, csak azt nem tom h milyen gépelni velük....
egy idő után megelehet szokni, h nem magyar kiosztású??? jó mondjuk úgy is tud gépelni az ember, h nem néz oda, de azé néha nem árt rálesni....
-
mindfreak
őstag
válasz TazLeacher #1749 üzenetére
Nekem a Razertől csak a Lycosa tetszik. Bár még csak képen láttam, de ott nagyon cool.
-
mindfreak
őstag
válasz TazLeacher #1746 üzenetére
Én még sehol nem láttam az újat. Mindenhol csak a régi van kirakva. Legalábbis is itt vidéken.
-
TazLeacher
nagyúr
Sziasztok!
Tud valaki olyan helyet Budapesten, ahol meg tudom fogdosni a G15-öt (rev2-t)?
-
törölt tag
válasz mindfreak #1738 üzenetére
Slim billentyűzeteknél érdemes lehet megnézni a Fujitsu-Siemens-eket is.
A napokban rendeltem egy fekete LX850 szettet, mert meguntam a Logitech MX 3200 sok-sok gombját és a SetPoint software-t, amit soha nem használtam úgy igazán. Ha megérkezik, írok majd beszámolót!
[ Szerkesztve ]
-
dui
aktív tag
valaki tud nekem ajánlani olcsón, de minőségi slim fekete bill.-t? olyan 2-3.000Ft a max amit rászánok. püben várom az ajánlatokat
köszönöm
Üdv -
Jhonny06
veterán
Akkor már inkább Razer Lachesis.
-
mindfreak
őstag
Íme egy teszt, hátha valaki kiváncsi rá.
-
Kevo
tag
Hali!
Nálam már megfordult vagy fél-tucat billentyűzet, az alap 600Ft-ostól kezdve a Tarantuláig (egy barátom révén kölcsibe) minden. FPS-sel szoktam játszani főleg, ha időm engedi, ill stratégiával, de ami a lényeg: nekem eddig a Genius Slimstar 110 jött be legjobban, most is ezt használom, hihetetlen, ,pedig egy alig több, mint 1000Ft-os billentyűzetről beszélünk. Ha nem kell semmi extra, csak halk legyen, kényelmes és időtálló, akkor tökéletes választás
Remélem segítettem a döntésben.
Üdv
Kevo
-
Myers
senior tag
Üdv!
2-4000 Ft-os kategóriában van valami jó billentyűzet, vagy menjek be bármelyik boltba, és vegyem meg akármelyiket?
Ilyen kéne:
magyar,
vezetékes, usb mindenképp, de ha van rajta ps2 is az + pont
enter 2 egység magas ("igazi" L alakúról már nem is álmodok )
a nyilak mellett ne legyen mindenféle hülye billenytű berakva
és amúgy minden billenytű legyen a szokásos helyén
nem baj ha van rajta extra billenyű, csak ne zavarja a szokásos elrendezést.http://www.muszaj.hu/
-
djtoomi
addikt
válasz LordVader80 #1716 üzenetére
Sehol, én is sokat ekrestem, emrt genius oldala alpján szimpatikus volt,. de csak a ph-n találtam rá. A másodikat úgyszintén.
#1715: Na MS terméket mégegyet a házba nem hozok, elég a winfosa nekem.... Amúgy mikor láttam wavet mm-ben, ez is ott volt, minsőégileg ég és föld, még a wavehez képest is, enmhogy a mx3200-hoz.... Olyan kopogós műanyag az egész, nyiszognak a gombok, hangos, nehézkes a nyomkodása, szvsz fos.
[ Szerkesztve ]
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
ToBeY
nagyúr
Lehet kapni Magyarországon valahol Genius ErgoMedia R800?
-
mindfreak
őstag
válasz djtoomi #1714 üzenetére
Elvileg ergonómikusabb a kialakítása, de a tesztek szerint amit olvastam inkább kényelmetlen. Szerintem ez szubjektív, kinek mi áll kézre. MS Ergo 4000?
[ Szerkesztve ]
-
djtoomi
addikt
válasz mindfreak #1713 üzenetére
Nem is fogom, írtam legelső hsz-ben, hogy akármilyen egeret adnak, azt a dobozból ki sem veszem, G5 mindenképp emgmarad.
Amúgy azért volt szükség új billre, mert mostani samsung noname, anno 890ft volt, és betűkön már se festék, se semmi, csúszik az egész, már ki van fehéredve, alig érzékeli a gombokat sokszor, szóval egy strapa bill kell(legalább 3-4 évig meglegyen, ez már lassan 4 éves, és még bírja, ennyi hsz után is).
De ugyanakkor még mindig filózok a wave-n, mert ha télelg kényelmesebb, akkor mégiscsak azt kénbe venni, emrt elég sokat írok, és talán jó lenne ha kényelmesebb lenne.Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
djtoomi
addikt
válasz mindfreak #1711 üzenetére
Pláne hogy egy egeret, és egy sokkal jobb minőséget is kapok mellé.
Úgy érzem emgvan a válaszottam, és MX3200 lessz, amint kapható.Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
-
djtoomi
addikt
válasz mindfreak #1709 üzenetére
A kérdés aaz, hogy megér-e 5k-t plusszba?
Mert azt az 5k-t jobb helyre is tudnám tenni, ha télleg annyival jobb, akkor erre költöm.
Én is ofgdostam mm-ben az wave-t, de mx3200 nem volt kitéve.
Wave nagyon jó volt, de az vezetékes lenne....A végén az marad mint eddig mindig, emgveszem a legolcsóbb jó kinézetű szutykot: [link]
[ Szerkesztve ]
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
djtoomi
addikt
válasz mindfreak #1707 üzenetére
Nem érdekel hogy milyen kiosztású, szvsz az csak azoknak fontos, akik még nézik a billentyűzetet gépelés közben. Szóval az hidegen hagy.
De viszont a ph tesztben meg arról volt szó a wave játékszer az mx3200-hoz képest.
Az mx3200 különösen ajánlott lett, míg a wave csak tetszett.Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
Füleske
addikt
válasz LordVader80 #1703 üzenetére
Jól látod , egér nélkül nem igazán létezik ilyen.
-
djtoomi
addikt
Sziasztok!
Billentyűzetet akarok venni, eljött az idő a cserére.
De 3 közül nem tudok dönteni.Elöször is lenne ez 5k-ért: [link]
Egér is van hozzá, de az úgy is félre lessz téve mindenképpen, mostani G5-ömet semmire nem cserélem el.Ami jó benne, az ára, és tetszik az egész.
A másik ez lenne: [link]
Az ára még jobb, egér nincs hozzá szerencsére, de van egy-két programozható gombja, de nagyon elszúrták a nyilakat, shiftet, entert stb-t.
A harmadik emg a legdrágább lenne, ezt 15k-ért tudnám emgvenni újonnan: [link]
Ez rohadt profi dolog, nagyon jó egere is van, a kijelző is jó, csuklótámasza is van, egyszerűen ez már télelg minőségi.A kérds az, hogy megéri-e a kereken 3-szoros árát?Közben eszembe jutott e 4.: [link]
Ez lenne talán az igazi, mert nem is olyan drága, kényelmes is számomra, és szép is.[ Szerkesztve ]
-
LordVader80
őstag
Sziasztok!
Keresek wireless billentyűzetet, lehetőleg fekete/sötét összhatásút, lehet rádiós/bluetooth-os, de csak billentyű kell, desktopok/egerek nem érdekelnek.
Fontos még, hogy olyat szeretnék, aminél a kurzorbillenytűk fölötti gombok (del, ins és társaik) megszokott elrendezésben 2 sorban 3-3 eloszlásban található.Az a gondom, hogy nem tudom, egyáltalán létezik-e így önállóan ilyen billentyűzet? Hiába guglizok, egyszerűen nem találok
May The Force Be With You!
-
Integra
titán
válasz BigBear #1693 üzenetére
nos, itt kicsit más a stat.
több mint ezer ilyen klavit vernek a cégben, van is rossz belőle bőven.
nem nagyon tudok mondani bárkit aki el lenne ragadtatva ezektől a klaviktól.
van aki vállat von, hogy neki mindegy, a többi meg inkább a száját húzza....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz Füleske #1694 üzenetére
megmondom őszintén, én abban se vagyok biztos, hogy az ms hungary tud erről. bár szerintem leszarják az egészet.
ahogy azt sem értem, hogy ha létezik német klavi, ami egyezik a magyarral, akkor mi ez a szarrágás, hogy nem ott szitáznak magyarra klavikat és adják el. amiből következik, hogy ott a desktop 7000, akkor már miért nem lehet azt eladni magyarul..
ez nagyon gáz...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Lexus, Toyota topik
- BestBuy topik
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nők, nőügyek (18+)
- Gitáros topic
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix Gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Glorious PC Gaming Race GMMK TKL RGB mechanikus billentyűzet - Gateron Brown, US (GMMK-TKL-BRN)
- Logitech G Pro gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Roccat Vulcan II Titan II Mechanical Billentyűzet.
- Logitech G915 LIGHTSPEED Vezeték Nélküli Mechanikus Gaming Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest