- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Több OnePlus kapott új OxygenOS 15-ös frissítést
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenken
őstag
válasz
kristof123 #11659 üzenetére
(#11659) kristof123:
Szerintem nézd meg hátha van valami helyi boltban is először. Ha nincs, akkor utánvétesen esetleg küldök egy szettet, de akkor arra rámegy posta is. Vagy meg lehetne próbálni aprón egy csoport rendelést tényleg, és akkor féláron már nem sok posta mellett sem.(#11660) birno:
Itt a képed. Hangot egyenlőre nem ígérek. Viszont az az út állítás ami érdekel szerintem simán megoldható. Annyi, hogy akkor (meg amúgy is) az összes gombot érdemes meggyűrűzni, mert változik a magasság. Ez a 1,5-ös méret amit vettem az ahol már nem változik a magasság. Kisebbet ki sem próbáltam, magasabbat meg nem szerettem volna.
Eladáshoz annyit, hogy szerintem az ártól függ. Ez nem az a cucc amiért mindenki kapkod, de ha valamennyi bukást bevállalsz, akkor fel fognak rá figyelni akik szóba jöhetnek. Ha áron hirdeted valószínűleg rajtad marad.(#11662) bencze:
Most gyűrűztem meg az egészet. Direkt tettem kettőt egymás mellé, de semmi érzésbeli különbséget nem tapasztaltam. Simán jó a kékre ez. Nekem nem hiányzik, hogy regisztrálás után még lejjebb nyomhassam. Anyagra csak ez van, ezt kérdeztem. De jó ez.
Szerintem érdemes elmenned. Ha tudod vidd a bill-t is és próbálgasd meg őket melyik a legszimpatikusabb. Egy nagyon korrekt öregember az eladó.[ Szerkesztve ]
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Elektromos autók - motorok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Több OnePlus kapott új OxygenOS 15-ös frissítést
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
Állásajánlatok