Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
oldfabius
csendes tag
válasz
f4lcon #224728 üzenetére
"Jöttem a Gangesz partjairól,
Hol álmodoztam déli verőn,..."Mivel kevés ideig volt forgalomban ez a motor így kevés összegyűlt tapasztalat híján egyelőre egy sötét ló számomra és negatívumként kiemelték mindenhol, hogy magas fogyasztása.
Ez a 1.5 PFi 12.7 mp alatt van 100-on, az 1.6 Ti-VCT (125 LE) 10.9 mp alatt de még a 21 éves kotlám is 11 mp alatt tudta ezt fénykorában. -
oldfabius
csendes tag
Sziasztok!
19 éve vezetek már egy 2003-as Focus MK1 1.6 szívó benzines szedánt, amit még mindig nagyon szeretek és karbantartok de a kor és a biztonság miatt szeretném lecserélni.
- Használat: évi 10-15k nagyrészt város, évi 3-4szer 500 km, 1-szer 1000 km
- újra hosszú távon szeretném megtartani 10+ év
- Max. 5 millióig + szerviz + költségek
- lehetőleg alsó-közép kategóriájú kombit, úgy érzem a nagyobb kategória már túl nagy lenne a városi parkolás miatt
- szívóbenzinest keresek, turbó benzinest és dízelt nem szeretnék mivel nem teszek meg nagy távokat rendszeresen
- a hibrid 1-2 milliós? felárat nem szeretném kifizetni a kevés évi futás miatt (úgy tudom kb. 10 ezer km-ként 140ezer Ft a szívó bukója a hibridhez képest a jelenlegi benzin árak mellett)
- manuális váltóval, nem szeretném az automatának a lehetséges plusz költségét bevállalni
Nem zárkóznék el semmilyen márkától de ahogy keresek és olvasok, mindig a 2017-2018-as évjáratú MK3.5 1.6 Ti-VCT szívóbenzin kombihoz jutok el 4 millió körül.
Ennek oka az lehet, hogy az MK1 futóműve annyira szuper számomra, hogy más azonos kategóriájú kortárs és újabb autókban egyszerűen mindig rosszabbnak érzetem a vezetést.
- Focus MK4 formailag jobban tetszik, de háromhengeres turbó benzinest nem szeretnék
- Octavia 1.5 TSI motorral szép és nagyobb, tetszik is, de a futóműve állítólag egyszerűbb
- Toyota Auris TS 1.6 benzines, de a régebbi Corollákat nem szeretem vezetni
Tudtok ajánlani a fenti paramétereknek megfelelő, közel ugyanolyan jól vezethető autót mint egy Focus?
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest