Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
CartmanLand0
senior tag
válasz
runner 125 #198541 üzenetére
Nagyon szép
Ez valami gyöngyház ezüst vagy mi. Nagyon szép, beltér is kifejezetten tetszik. Na meg a sok pozitív tapasztalat amiket olvastam róla. Családban is van egy , igaz még a 2002es változat, de olajcserén kívül még semmi, kb 400ezer van már benne
Volt már terepen, autopályán, volt már munkásautó meg minden is
-
CartmanLand0
senior tag
Na úgy néz ki hagyom az i30at. Talán lesz egy 2010es Jazz, 130e km, szép 1,4es 100lovas. Ez valahogy jobban csábit :)
-
CartmanLand0
senior tag
Sziasztok !
30 évesen eljutottam oda, hogy megvenném első autómat. Igazábol városi használatra kellene, évente 1 autópálya max. Egy Hyundai i30 1.4 Doch Comfort Blue Drive tipusú kocsit találtam. Hetek óta böngésszük párommal a piacot, elég gyér a választék a környéken. Viszont rátaláltunk erre. Ami picit elriasztott az a 250ezer KM. Tudom, állapotot nézünk. A kocsi első ránézésre hibátlan, magánszemélytől, egy idősebb bácsitól lenne. Ő 120ezer KMvel vette. Nemrég cseréltetett láncot, fékeket stb. Olajat 10ezrenként cserélt elvileg ( hihető, vezetett könyv, plusz a bácsi sem tűnik olyan nagy rafináltnak ). 1,3millio lenne ... mit szóltok hozzá ? Szerintetek érdemes belevágni ? Nekem tetszik a kocsi, tényleg szép és jó, garázsban tartott stb, de kíváncsi vagyok mit írnak a szakik :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Energiaital topic
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest