Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacex
tag
válasz
imyourfriend #212307 üzenetére
Sok rosszat hallottam a 2009 előtti benzines VW motorkról sajnos..
-
lacex
tag
válasz
imyourfriend #212305 üzenetére
O2 az micsoda
?
-
lacex
tag
válasz
szőröscica #212302 üzenetére
Oké ezt elhiszem. De akkor mi marad? Francia nem jön be. VW konszern benzinmotorok több olajat fogyasztanak mint üzemanyagot. Ez a bajom hogy nincs választék ennyi pénzert.. Subaru Legacy? Honda Accord?
-
lacex
tag
Sziasztok!
Rövid leszek.
Autót keresek ~2m körül lehetőleg valami nagyobbat mivel 2 méterre nőttem. Sedant vagy kombit. Család van - 1 gyerek. Évi 10 ezret megyek 70% város.
6 éve egy A4 B5-öt használok. Nagyon kicsi és öreg is.
Eddigi jelöltek: e39 / 60 520i, A6 2.0 PD
De bármit meghallgatok.
Köszi!
-
lacex
tag
Ha választanátok kellene melyiket vinnétek és miért vagy miért nem?
Vw Passat b6 2.0 PD TDI 140 ló (esetleg Octavia 2 / A6 c6 ezzel a motorral) VS Ford Mondeo mk4 2.0 TDCi 140 ló
2005-2007 körüli nagyobb dízel kézi váltós autót keresek 1.5m-ért. -
lacex
tag
Hello!
Autó vásárláson gondolkozok - viszont nem tudok dönteni a következő modellek közül. Tehát ami számomra fontos - dízel, aránylag nagy utastér (sajnos 2 méter magas vagyok), kézi váltó, tempomat, klíma - ezek a fontos feltételek. És az autók miket kinézem: B6 Passat, 2-es Octavia, 1-es Superb esetleg BMW e90 - német párti vagyok. A keret körülbelül 1.4m. Jelenlegi autóm egy '98as A4 B5 AFN 110 ló - kombi. Ha beülök előre mögöttem kb 10cm a lábtér
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Energiaital topic
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest