- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisszer
aktív tag
válasz
Krisszer #228126 üzenetére
még képbe került az Auris a Corolla mellett, specifikusan első generációs, de már azt se tudom, hogy benzinest vagy dízelt szeretnék. nyitott vagyok más gyártóra is, sőt, még nem japánra is, ebben a corolla-auris méretkategóriában. (az opelt kivéve - ők nagyon csúnyán elásták magukat nálam.)
a hétvégi kisbevásárláson kívül, ha beleülök, jellemzően legalább 30km körül megyek vele, viszont ebből a javarésze város (bár szerencsére errefelé elég ritka a tényleges dugóban araszolgatás), szóval elég erősen behatárolhatatlan használat, így azok alapján amit mindenhol is olvastam, méginkább nem tudom hogy mi kéne nekemkérlek segítsetek, mert minél jobban beleásom magam, annál kevésbé tudom már merre vagyok arccal :"D
ahogy Aurisra keresek fórumon, látom, hogy sokan értetlenkedtek, hogy kinek tetszhet az első gen? hát nekem
szerintem nagyon szép szerkezet, olyan kellemesen barátságos
-
válasz
Krisszer #228162 üzenetére
Valahol nekem jó ez mert új autókat veszek (és a használtamat arany áron tudom eladni), de az teljesen agyatlan hogy egy 5 éves kis automata suzukiért 6,5-et akarnak amikor az új 7,4 (és még csak nem is arról beszélek hogy mennyi volt 2020-ban újonnan). Gyerekeknek lesz lassan jogsija kicsit rákerestem mennyi lenne egy strapa autó. De megint csak levontam a következtetést hogy akkor köszönöm használt nem lesz.
-
rbalint88
addikt
válasz
Krisszer #228113 üzenetére
Ha magas emberkent kenyelmeset szeretnel, akkor nem biztos, hogy azsiai auto lesz a nyero
Avensis mar kenyelmes lehet, megneznek Rav4-et is az utminoseg miatt.
Toyota 2.2D-CAT dizele nem ajanlott vetelek, 2.0d4d oke.
Prius2-vel van tapasztalat, rossz utakra nem ajanlom, mert magyon konnyen elpattog (vagy ugy erzi, hogy elpattog) es daral-kerreg az abs/esp mint a bolond.Kenyelmesen uleshez Volvo vagy Audi lehet a legjobb, de nyilvan azokat eletben tartani dragabb moka.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest