- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Két új Meizu mutatkozott be
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Hammer Blade Va - nem is úgy néz ki
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-v-
addikt
válasz
DeFranco #42937 üzenetére
Igazad lehet ebben, hogy ez a legkeresettebb kategoria...ez az ami mar eleg kenyelmes, nagy es modern ahhoz, hogy kulonosebb kompromisszumok nelkul hasznalhato legyen barmire (nyaralasok, hosszabb utak, csalad.stb), szep allapot eseten meg sok evig elmennek komolyabb gond nelkul, benne vannak a legfontosabb extrak, nem annyira idos, nem olyan vesz a fenntartasa stb. Ami ez alatt van az mar nem feltetlen az a kategoria, amivel elindulsz Horvatorszagba nyaralni a csaladdal, efolott meg ha feljebb akarsz lepni, akkor meg azert jobban zsebbe kell nyulni valami jobb vasert...anyagilag meg ugye mindenki marha jol all ebben az orszagban :S
-
Revolit
senior tag
válasz
DeFranco #42937 üzenetére
Köszi a választ, a szívem biztatóbbat várt de az eszem valami ilyesmit
Hát, igen, ebből lehet még spórolás lesz inkább...
Egy volt amin nagyon elgondolkodtam... 600 volt, 01-es facelift utáni! Műszakilag úgy tűnt semmi gond vele, szépen is ment, ellenben esztétikai nyűgje volt sok
És nem is festés, mert az is szép volt korához és többi esztétikai állapotához képest! (Nyilván nem karcmentes, de ezzel tényleg nem volt bajom) De... hiányoztak műanyag borító elemek, hiányzott vonóhorog takaró elem, repedezett volt műszerfal, ülések elég (nagyon...) piszkosak, belső gombbal nem nyílt hátsó csomagtartó, szélvédő az cserés, és ami leginkább fájt, hogy 2 kulcs volt ,de csak egyikkel indult az autó, mert a másik állítólag elkopott, ez is ford betegség, de én még máshol nem találkoztam ezzel (bár nem is tesztvezettem sok másikat).
Szerintetek egy ilyen már megéri az árát? Nem tudom mennyire találni hozzá ilyesmi pótalkatrészeket (takaróelemek, ha nem is teljes műszerfal, de minimum rádió-borító elem). És tényleg úgy tűnt nekem, hogy nem volt törve sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest