Hirdetés
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- iPhone topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tökmindegy
senior tag
Félreértettél
Rajtad nem lepődtem meg. Férfiasan bevallom én meglepődnék ha elmegy a fékerő,meg a kormány szervó. A lada és egy mai szervós autó,főleg egy nagyobb teljesítményű ,súlyú kormányzása ,kormány műve között azért igen sok a különbség. Egy kicsi autón még lazán eltekergeted a karikát ha elmegy a rásegítés,de azért van olyan autó nem is kevés ahol kell a 44 karizom,hogy megmozdítsd.
hdman
A györök calibrából eliminálta az ABS.t. Mondjuk az még a kezdeti próbálkozások egyike,szerintem is többet árt mint használ. Amúgy egyetértek
bitpork
Lada kormányzását egy egyszerű művelettel nagyjából egy ujjasra lehetett csinálni. Ha jól emlékszem volt valami finis nevű kenőanyag grafitos olaj de lehet keverem,na azt a kormány gömbfejekbe injektáltuk a védőgumin keresztül injekciós fecskendővel. Na jó álló helyzetben lazán egykezes lett a verda kormányzása.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Drón topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest