- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcsi23
veterán
Egy pöppet.
Na meg: Még amik fennakadtak a rostán a Swift Sport-ok, de annak mindene van, csak tekintélye nem. Különben szimpatikus kis dögök.
Hát ennek a zasztrának aztán van tekintélye.T1, ez passz, egyiket se vezettem még.
Mondjuk egy ilyen ~900 kilós 1,3-as eléggé körbekocsikázhatja szinte akárhol. -
tomcsi23
veterán
válasz
neduddki #65406 üzenetére
Ejj, egy ilyenre benevezek én is.
Jó kis üzletkereső, van kettő aldi is egész közel.
-
tomcsi23
veterán
Persze, lehet fordítva is, de annyi idő alatt nem kerül oda a rönó szerintem - persze, ki tudja, mennyire volt már piros. Ha mögötte megy valaki (stift) és csatt van előtte - amit ő megúszott - akkor is kellhet egy kis idő, míg megköszöni az angyaloknak, és elindul. Plusz még tanú is.
No evvan, előtte kb fél órával jöttem el ott. -
tomcsi23
veterán
Bömbölő jött a Fehérvárin, kifele, majd hirtelen ott termett balról a rönó, amit a busznak lökött. Szerintem a rönós rohant át a piroson, a bömbi meg jött lendületből és kapta a piros utáni sárgát, ami miatt nem is lassított. A busz meg pont indult volna, de neki később vált a lámpa.
-
tomcsi23
veterán
válasz
molnarpeter #64356 üzenetére
Mást nem vettél észre?
-
tomcsi23
veterán
-
tomcsi23
veterán
Aldiban van most akciós wd-40 hagyományos flakon, 300 ml, 899,-.
Minden kocsiba kell egy.
Ja, meg 300-ért ablaktisztító, literes. A clin sehol nincs hozzá.DeFranco: az mekkora?
-
tomcsi23
veterán
A matricára már van megoldás, de ezzel nem biztos, hogy a szervnél is előrébb leszel.
-
tomcsi23
veterán
válasz
runner 125 #62901 üzenetére
Erre már más is rájött, Zupermen!
-
tomcsi23
veterán
válasz
DeFranco #62877 üzenetére
A bikakábel másnak is segítség lehet, nem csak Neked.
De látom, szarunk a farmra.
Anno az akkuval együtt vettem egyet, azzal beröffentettem a teszkónál "leparkolt" kocsimat, majd pár nap múlva kicseréltem az akkut. Azóta már vagy 4-5 autósnál is jól jött.
Igaz, az egyik dízelhez kevés volt, mellé kellett rakni egy másik kábelt.Bár szerintem a csatlakozónál volt kevés a felület, nem ment át rendesen a delej.
-
tomcsi23
veterán
válasz
runner 125 #62781 üzenetére
Anyám, milyen lámpát raktak erre?
-
tomcsi23
veterán
Külön érdekes, hogy sokan eddig mutogattak a nagy hordókra, hogy nekik abból mérik ki, mert az tuti nem hamis. Hát egyáltalán nem biztos.
DeFranco: na jól van.
Amúgy márkaboltokra gondolok elsősorban, mármint leginkább megbízható forrás.
Runner: rendben, csak talán a kis mennyiséget jobban el lehet passzolni. Mert a nagyon már eleve jobb az ár, kevesebb a hamis haszon.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest