- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
válasz
bandus #69250 üzenetére
persze adhat... de nagyon ritka, hogy ad is.
ha nálatok ad, akkor szerencsések vagytok.
én szimplán kötelezném a munkáltatót, hogy 50 ft-ot térítsen km-enként.
ez jó hatással lenne a gazdaságra is, főleg ha valahogy sikerülne elérni, hogy felpörögjön tőle az új autó értékesítés is... nyilván többen ülnének kocsiba, olyan is venne, aki nincs, több benzin fogyna, jobban menne a molnak, meg az autókereskedőknek, több pénz maradna a melósnál is, amit elköltene másra...
csodálkozok, hogy OV-nak ez még nem jutott eszébe -
Kornel
veterán
válasz
MunezXBK #69245 üzenetére
jó, de olyanra gondoltam, hogy p+r van-e, gondolom olcsóbb egy olyan, mint a belváros közepén...
stb. stb... semmi helyismeretem ott, egyszer voltam ott családdal, még '90 körül, trabanttalbasszus elő kellesz venni a német tudásom, vagy el fogok tévedni
(#69247) DeFranco : köszi!
egyébként a környezettudatosság jó érv lenne, ha tömegközlekedéssel oda lehetne érni, vagy nem késne folyamatosan. és mi van azzal, aki nem teheti meg, hogy késsen? szvsz kiszúrják a szemed 9 ft-al, közben máshogy esélytelen a bejárás pl. mondom én nem szórakoznék, km-enként 50 ft, és mindenki azt vesz belőle amit akar, ki bérletet, ki benzint meg olajat meg szűrőket meg gumit meg ültetőrúgót a kocsihoz -
-
Kornel
veterán
osztrák pálya mennyibe kerül?
havit veszel, vagy éveset?(#69237) ABE: jobban... itt mindenki csak jobban akar járni... csak mindig a munkavállaló van a .... rossz végén
az új MT meg csak ad egy kalappal hozzá.
(#69239) DeFranco: igen, ez így van leírva, nyilván nem fog adózottan teljes térítést adni a munkáltató, ha nem kötelezik rá. egyszerű lenne, bele kéne írni az MT-be, hogy köteles kifizetni a munkavállalónak a teljes költségét a munkáltató, pont. Hollandiába belefér, itt nem?
-
Kornel
veterán
bejárás témához egy kis érdekesség: ismerős hollandiában 30 euro centet kapott km-enként, és teljesen mind1, hogy 4-en mentek egy kocsival a munkahelyre, kifizették nekik(mind a 4-nek). ebből már kijön az üzemanyag és a szervizelés is, sőt még a kocsi értékvesztése is.(ha egyedül mész akkor is)
ellenben nálunk a munkáltatók többsége 9 Ft-ot fizet gépkocsira km-enként(ha a gépkocsi nem munkaeszköz, akkor ennyire kötelezik a magyar törvények), ami valljuk be a nevetséges kategória. én is napi 80-at megyek most oda vissza, de volt már 120 is. tömegközlekedés meg olyan amilyen, a máv inkább semmilyen, mert ha jön is, akkor se időbe.
-
Kornel
veterán
na találtam németben jóárasítva (150 EUR) eibach-ot a kocsimhoz, alszok rá még egy két napot, aztán meglátjuk
(#69126) hobizoli: te mennyiért vetted a rúgókat?
-
Kornel
veterán
válasz
hobizoli #69108 üzenetére
öcsém is ezt ajánlotta, elvileg lehet is kapni az enyémhez.
átgondolom még, aztán ha rászánom magam, akkor megrendelem.
gondolom berakni nem nagy valami, utána kell futóművet állíttatni?(#69109) TaaT: elvileg enyémnél másba nem tudna belekötni, 5 éves kocsi, minden megcsinálva rajta, új fékekkel, stb., simán átmenne, kivéve ha mondjuk egy későbbi ültetés miatt elkaszálnák... bár van ismerős több is, akinek egy lyukas aljú lada levizsgáztatása se gond, szóval lehet felesleges ezen parázni
(#69112) !Overdose! : igazából az egészet nem boyracerkedés miatt csinálnám, hanem szeretném, ha kanyarban és nagy sebességnél stabilabb lenne az autó, mert amúgy ki az a marha, aki hobbiból leültetne egy splash-t? tudom, lehet egyszerűbb lenne eladni, és venni helyette valami nagyobb tengelytávú kocsit, de 90%, hogy ennél többet fogyasztana, illetve több baja lenne műszakilag... szóval ezért gondolkozok az ültetésen.
ja és a gyári gátlók még simán jók, most mérettem meg őket, szóval jó lenne megtartani őket
-
Kornel
veterán
az jó, akkor 12 cm még beleférne nekem, gondolom.
ültetőrúgókba mit ajánlasz?
30mm-es ültetéshez a gyári gátlók is elegek még, ha jól tudom?
ha műbizonylatost veszek, akkor a rendőr vagy a kpm nem köthet bele, igaz? illetve műszakin is átmegy?más: 4 mm-es kötelező profilmélység
pont rászóltam egy hete, páran lehurrogtak, de úgy látszik a minisztériumban is vannak értelmes emberek, vagy van itt egy beépített ember -
Kornel
veterán
-
Kornel
veterán
válasz
bitpork #69018 üzenetére
ez lassan 30 eves lenne most... hacsak nem volt elotte olyan gondos gazdaja mint te vagy, akkor szerinted milyen allapotban lenne? es mennyi az eselye, hogy mo-on egy ilyen idos autot valoban karbantartottak es nem ganyoltak szet? illetve ha mindez ossze is jon, akkor szerinted ki az a marha, aki eladja 200k-ert?
persze meg lehet venni a szart is, csak a vegen a kocsi aranak tobbszorosebe lesz. -
Kornel
veterán
egyébként valaki írta a 406-ot.
szerintem ennyiért teljesen vállalható egy 2.0 HDi, ennyiért már jót kapni, és minden kritériumnak megfelel. -
Kornel
veterán
válasz
szőröscica #68749 üzenetére
nem is ezt allitottam, de itt a modernebb kocsi huzta a rovidebbet.
ovet meg valoban mindenki kapcsolja be. -
Kornel
veterán
válasz
szőröscica #68744 üzenetére
ha lattad volna hogy tunt el... 5 km/h-val gyorsabban meg, szerintem vege van a gyereknek... igy is betort az orra.
-
Kornel
veterán
válasz
Revolit #68720 üzenetére
155/70 r13 a régi swift gyári gumimérete, ami kiváltható 165/65 r13-al is, és ha minőségi gumit választasz, akkor már tapad is... persze a 10 éves gyári 155/70 r13 kleber gumival biztos csikorog minden kanyarban, meg le akar esni az útról
amúgy meg elvileg megbüntethet, gyakorlatilag nem fog, úgyis elbukná a bíróságon a végén.
-
Kornel
veterán
válasz
szokeherceg #68489 üzenetére
ha mögöttem jönnél kapsz a szemedbe egy kis hátsó ködlámpát, ha megelőzöl akkor meg egy kis refit. és akkor kb. pont egyformán vakítottuk el egymást.
-
Kornel
veterán
válasz
bandus #68316 üzenetére
a 150-200 km-t úgy számolja gondolom, hogy utána még marad benne vagy 5-6 liter (a sárga lámpa felvillanásakor), amivel el tudsz menni vagy 100 km-t, úgy már kijön, nem?
mod: én most 750 km-t mentem egy tankkal, és 710 km-nél felvillant a sárga lámpa, 750 km-re tankoltam 39 litert, pedig elvileg 45 literes a tank
-
Kornel
veterán
én 2-3 km-ig nem kapcsolom rá a fűtést, amíg legalább 50-60 fokos nem lesz a víz, mert ha rögtön rákapcsolom, akkor nehezebben melegszik fel, jobban kopik a motor, több a fogyasztás.
ha annyira párás, hogy nem fújja le a sima kinti levegő a ventilátorral, akkor bekapcsolom a klímát, és kész.
akkor van gáz, ha belülről rá van fagyva, akkor muszáj rákapcsolni a fűtést
nyilván ez csak manuális klímára vonatkozik. -
-
-
Kornel
veterán
válasz
Kickass #67916 üzenetére
igenis legyen kötelező, emellett mérjék meg a minimális profilmélységet, ami ugyan meg van határozva (3mm), de télinél is meg kéne határozni (5mm). emellett a 7-8 évesnél régebbi gumikat is büntetném. 30-300 ezerig. akinek nem tetszik, ne üljön kocsiba.
más: ültem ma egy 2.0 tdci mondeoba, 2012-es... szerintem jövőre aktuális lesz a csere, és az lesz a következő.
-
Kornel
veterán
nagyon helyes: Abroncsok állapotát ellenőrzi a rendőrség
ilyenből kéne még több, plusz 300.000 Ft-ig terjedő bírság -
Kornel
veterán
válasz
neduddki #67663 üzenetére
meddig gyártották kettőstömegű nélkül?
(#67664) 8th : pont erre céloztam a pár hsz-al ezelőtti monológomban
(#67665) footy: nem sokat, amihez oda is van írva, mind kereskedői gari, weltauto, meg ilyenek... tényleges éveken keresztül vezetett szervizkönyves alig van, ami meg van, az meg nem ér annyit, amit kérnek érte.
-
Kornel
veterán
magyarázni könnyű, megkeresni a rávalót pedig nem.
elhiszem, hogy feleennyiért audit meg bmw-t is lehet venni, csak az 10-15 éves, ez meg új.
valakinek új autót is kell venni, különben nem lesz használt autó sem, és akkor hogy fognak lecsapni a tuti felső középkategóriás vételre a tehetős magyar emberek, akiknek csak erre futja, de kell a megjelenés, és a minőség?
mellékelve egy példa, érdemes a választ is elolvasni a kérdésremod: akinek pedig nem inge, ne vegye magára, de látom lelki szemeim előtt a következő kommenteket
-
Kornel
veterán
válasz
szőröscica #67605 üzenetére
magyar utakra márpedig ez nem rossz választás, a futóművét mindenhol dicsérik, egy ismerősnek is van, meg van vele elégedve. itt kátyú kátyú hátán igen fontos dolog egy strapabíró, de kényelmes futómű, emellett olcsó is. gagyi a belseje, de annyiba is kerül. én simán vennék dacia-t, 5 év garival, ha meg valami letérdel, majd megcsinálják gariba.
-
Kornel
veterán
helyedbe amúgy vennék egy ilyen mondeo-t, mondjuk egyen 2 literrel többet, de szerintem nincs annyi, ha nem mész sokat, akkor teljesen mindegy, de mégse fabia
mod: a folyószámla hitel szerintem beleférhet(1-2 százezer max.), ha 2-3 hónapon belül ki tudod nullázni, akkor sokat nem buksz rajta. sőt, ha olyan kocsit veszel, amire nem kell költeni, akkor jóval többet nyerhetsz
-
Kornel
veterán
gondolom ha fabia kombi kell, akkor nem elég méretre a swift, nem is azért mondtam, hogy azt vegyél, illetve 800+ az ára még mindig.
de nekem a fabia belülről akkor is csalódás volt, de ha neked megfelel, akkor jómod: V.Strykerkocsija amúgy nagyon egybe van a képek és a leírás alapján, én simán azt venném helyedben, ha már 100% fabiat akarsz venni. alkudsz belőle kicsit, ami meg hiányzik, az meg megvan hitelkeretből, aminél a kamatköltség sem jelentős.
-
Kornel
veterán
országút volt, szabályosan (mivel nem az enyém volt), és 1.2-es... mondjuk cserébe nem is ment, szóval felejtős. inkább egyen többet, de menjen is. főleg ha kombi...
mennyiért keresel amúgy?
én tuti nem vennék fóbiát, pedig nem vagyok "finnyás"(#67472) V.Stryker: swift 2-höz képest? szerintem sem egy kategória minőségre, de nem a fabia javára
-
Kornel
veterán
basszus... tényleg ott van a nagykőrösin a 30-as tábla? most jövök arról, persze toltam neki
ha jön a csekk, akkor nem sokáig lesz ott az a tábla -
Kornel
veterán
válasz
peugeotmate #67390 üzenetére
ha ebben igazoltan ennyi van, akkor még elketyeg egy darabig, ha rendesen volt szervizelve.
használhatod városban is, de akkor cserélj olajat 7-8 k km-enként, akkor bírni fogja. -
Kornel
veterán
válasz
hobizoli #67268 üzenetére
polaris 2 tényleg kuka... azzal vettem a splash-t, az uton nem nagyon akart maradni.
ehhez képest a nokian ég és föld.mod: ma voltam futómű, lengéscsillapító és fékellenőrzésen, minden ok
mondjuk a lengéscsillapítók már nem tudják a gyári értékeket, de még simán jók, nem is értették, hogy minek vittem a kocsit... -
Kornel
veterán
-
Kornel
veterán
tud valaki valami jó BT FM transzmittert?
tizenezreket nem akarok érte adni, de vakon se akarok rendelgetni kínai csodákat. -
Kornel
veterán
válasz
tomcsi23 #67133 üzenetére
gondolom az is belejátszik, meg a fizetéses hétvége, de a legfőbb ok szerintem ez: Csak úgy lezártak egy sávot, megszívatták az autósokat
Vitézke Dávidka nagyon nincs a helyzet magaslatán, úgy néz ki itt csak mennek a dolgok maguktól, ami a közlekedést illeti... azaz nem mennek
-
-
Kornel
veterán
ez csak nekem tetszik?
addig nézegetem, amíg megveszem -
-
Kornel
veterán
na eddig nem akartam beleszólni, de ez tipikus példája a magyar használtautó vásárló mentalitásnak.
ne legyen benne sok km. ez még ok is lenne, ha nem nagy kombi dízelt keresne.
benzines se legyen, mert gondolom az sokat eszik... amúgy nem tudom mi baj lenne mondjuk egy 2.0-ás benzinessel pl.
japán ne legyen, mert az nem tetszik, francia ne legyen, mert az sz*r, olasz szintén, a skoda az taxi, stb.
mondjuk nem tudom mitől jobb egy kopelasztra dízel, mint egy mazda
de ha mégse létezik ilyen autó, akkor jó lesz fele ennyiért egy "öreg" golf ideiglenesen.
azon nem kell majd vezérlést és kötelező dolgokat cserélni vételkor? +átírás+adók+biztosítás, ráadásul ha év közbe ad el egy kocsit, akkor ugye az adó egész évben az övé marad, ez legnagyobb szívás az év első felében
egy átlag használt autóra százezrek mennek rá, mire használható lesz, ld. DeFranco kolléga pl
sehogy se kerek ez a sztori, így a legkönnyebb felszállni a rollerra.
szerintem.mod:
az én esetem is határeset, hogy vettem 2-3 évre egy kis benzinest, mert keveset fogyaszt, és "sokat" spórolok a fogyasztáson, viszont folyamatosan rendben tartom, amivel ugye megy rá a pénz, és ha eladom, mert kell egy nagyobb, akkor kezdhetem elölről. lehet jobban jártam volna egy nagy dízellel, és akkor egy kocsira költöttem volna, de összeadva meglesz így is majd ha ezt eladom, és jön a következő -
Kornel
veterán
-
Kornel
veterán
a méretedben az idei adac teszt szerint ajánlott gumik közül a legolcsóbb a nokian, utána jön a good year... ha nem akarsz ennyi pénzt adni a gumiért, akkor vedd a barumot vagy a savat
szerintem döntsd el, rendeld meg, aztán rakasd fel, mert ha leesik az első hó, akkor órákat állhatsz sorba majd a gumisnál(#66364) bitpork: a km állás itt is csak tájékoztató jellegű, gondolom
-
Kornel
veterán
válasz
DeFranco #66312 üzenetére
azért Te is szeretsz sarkítani, ahogy észrevettem
nekem is addig kell csak a mostani takarékos kisautóm, amíg amíg arra használom, hogy napi 80 km-t járok vele munkába 9 ft/km-ért
szerinted nem egy 3000 ccm-s V6-ossal furikáznék rég, ha nem így lenne?
ha minden a tervek szerint alakul, akkor lehet eladom 1 éven belül, csak azt nem tudom, hogy mi kellene helyette.
az igazság az, hogy az előbb linkelt mondeo nagyon megtetszett, és a 2.0 tddi-ről még sok rosszat se hallottam, nagyszervizzel együtt simán lőnék egy ilyet 600k-ért (nem magyarországi forgalombahelyezéssel), és legalább ennyi pénzem megmaradna a mostaniból, sokkal többet se enne, mint ez, csak kétszer ekkora lenne -
Kornel
veterán
válasz
vendingo #66306 üzenetére
én helyedbe vennék németből egy ilyet, nagy is, dízel is, biztos többet költöttek a szervizelésre, mint mo-on a testvírek
nézd meg mennyiért ment el, regadóval együtt se kapsz magyarországon hasonlót, ráadásul egy adagolós dízellel is sokkal kevesebb baj lehet, ha baj is van, 100k-ból felújíttatod az adagolót meg a turbot.
Úgyis azt írtad korábban, hogy csak ideiglenes megoldás lesz, amíg összegyűjtesz egy komolyabb autóra valót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest