- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
válasz
BigBlackDog #144663 üzenetére
Persze valószínűleg.
Mondjuk én számolgattam, egy jó toledo / leon páros sem lenne meg 1M alatt, 1.9 PD-ben.
Ha veszek valamit, akkor szerintem DPF nélküli dízel lesz, valószínű 1.9 PD.
Kérdés, hogy a toledo / leon mennyire csendes belül.Vagy akkor inkább passat vagy golf irányban kell nézelődni?
Lehet lesz egy eladó passat 1.9 PD, 130k valós km-el, az megérné.
-
Kornel
veterán
válasz
BigBlackDog #144660 üzenetére
Vedd meg, ha mechanikailag jó, kap egy teljes fényt, aztán kész
-
Kornel
veterán
válasz
BigBlackDog #144438 üzenetére
Jelenleg nincs, de ugye bármikor hoznak 1 nap alatt jogszabályt bármire.
-
Kornel
veterán
válasz
BigBlackDog #144412 üzenetére
Ennyiért nincs ilyen autó.
-
Kornel
veterán
válasz
Motion_Blur #144374 üzenetére
Csak a D szegmens játszik?
-
Kornel
veterán
válasz
Motion_Blur #144371 üzenetére
ja, neki lenne további 10 év problémamentes üzemeltetése, meg 1M-ja, neked meg egy kis premium érzésed, és az ilyen korban várható költségek
-
Kornel
veterán
válasz
pilóta #144152 üzenetére
Csak szóltunk, hogy mit nézz rajta.
Ha kifogsz egy olyat ennyiért, ami nem rohad, akkor ok.
Én 700-ert vettem motorikusan tökéletes dízel (a jobb, tddi-t) mondeot, ami rohadt, és annyiért is adtam el, úgy, hogy megmutattam, hogy hol van gond vele.
Csak hogy az ársávval képbe legyél. -
Kornel
veterán
válasz
Integrale #144122 üzenetére
Ezek nem veszélyes dolgok.
Lehet megcélzok egy 2018-at, addig meg beleasom magam ezekbe, majdnem 1-1-ben kijönne a civicből, bár ezt most idén biztos használom még.Tsebacsi: egyszer vezettem...
Csak nem most volt.
Most is szeretném.Mod: nincs senkinek a ph-n giulietta?
Vagy ismerősnek. -
Kornel
veterán
Akárhányszor látok egy giulietta-t, rögtön szerelmes leszek bele.
Unokanoveremnek ilyen van, vezettem is ujan, de csak arra emlékszem, hogy brutálisan megy, és király autó, részletekre sajnos már nem nagyon, nem ma volt.
Megenzni se egyszerű, mert 1600 km-re lakikKét verzió tetszene, 2.0 JTDM, vagy 1.4 TB 170 PS.
[link]Elfogultság nélkül milyen autók ezek?
Műszakilag, motor megbízhatóság, és egyéb megbízhatóság téren.Mágus mit mondasz?
Neked bármit elhiszek -
Kornel
veterán
válasz
kovacsroli #144115 üzenetére
Bocs, ezt a sort benéztem.
Ez eléggé leszűkíti a kínálatot, mert a kicsi de sportos autók többsége 3 ajtós.
Esetleg egy 1.8T Leon? -
Kornel
veterán
válasz
kovacsroli #144050 üzenetére
Suzuki Swift sport, cascoval, mert lopják.
-
Kornel
veterán
-
Kornel
veterán
válasz
BigBlackDog #143951 üzenetére
Nem annyira.
Kb. egy árban mozognak, nincs nagy szórás. -
Kornel
veterán
válasz
MunezXBK #143933 üzenetére
Ez így érdekes.
A nettó hitelösszeg: Nettodarlehensbetrag (Anschaffungskosten) inkl. Erlebnisabholung Wolfsburg: 24.377,49 €Tehát odaadják 2 évre
Gesamtbetrag: 5.366,– €
24 Monatsraten à 99,- €(1)összegért, ami gyakorlatilag az értékvesztés.
Azt sehol nem irja, hogy bármi is benne van, de ha csak a 20.000 km futás van benne, még akkor is jó.
Itthon ehhez képest tényleg nevetséges a skoda ajánlata.Mondjuk egyet nem értek, hogy miért nem jár minden német új autóval akkor?
Overdose: ezt úgyse magyarázod el neki
Én nagyra becsülöm a swiftet, de gyerekkel nem jó választás.
Mint ahogy egyik méret társa se. -
Kornel
veterán
válasz
concret_hp #143912 üzenetére
Még egy gyerek is csak kompromisszumokkal.
-
Kornel
veterán
válasz
i-sti #143906 üzenetére
Nyilván, de az eddigi hsz-aidból ez látszik is, hogy érdekel a dolog.
De elárulom, az emberek 90-95%-a csak beül az autóba, és hajtja.
Pont nem érdekli, hogy szétesik-e az autó, vagy majd csak a következő tulajnal.
Turbot pár tízezer km alatt ki lehet nyitni, ha hidegen is tolják neki, és tulhevülve azonnal leállítják.
Lehetne csinálni egy felmérést, hogy hányan kímélik a turbós autóik turbojat pl.
Ezzel nem azt mondom, hogy nem kell turbosat venni, csak használtan mindenki kalkulálja bele, hogy benne van a pakliban, hogy olyan dolgokat cserélni kell majd, ami egy szivoban nincs is. -
Kornel
veterán
válasz
footy #143904 üzenetére
Szerintem már írta, hogy nem kell neki bravo, de nem is egy kategória egy accordot, sem méretben, sem minőségben.
Az eszmefuttatasodhoz meg annyit hozzá tennék, hogy az újabb kis benzines turbók korszaka nem olyan régen tart még, nyilván kisebb terhelést kap a DMF is, mint dizeles társaiban, de nyilván nem véletlenül rakták bele, és elég könnyen tönkre lehet tenni bármelyiket, ha falabu használja.
Mondom újan bármikor, használtan már csak úgy, ha a kopó fogyó alkatrészeken felül nem fáj majd ezen alkatrészek cseréje.
Bár egy fiatnal annyira olcsok az alkatrészek, hogy kb
mindegy is.
Csak lenne valami jó kaszniba. -
Kornel
veterán
válasz
Luck Dragon #143893 üzenetére
Igaza van, Lanos kemény, kopogos, 1.5-ös ős motor, olajat szereti, rohadnak is nagyon.
Apámnak volt, így tudok róla mesélni. -
Kornel
veterán
válasz
Victoryus94 #143883 üzenetére
Ennyiért már vehetsz Renault megane 1 ph2-t 1.6 benzinnel, vagy Fiat Punto 2-t is 1.4 benzinnel.
Csak jobb, mint egy swift, igaz kicsit drágább is szervizelni, de ha normalist fogsz ki, egyik sem horror. -
-
Kornel
veterán
válasz
BigBlackDog #143872 üzenetére
[link]
Egy jó astraval simán előrébb lennél, akár nulla pótlással is, csak kalkulald be, ha gáz lenne.
DPF,DMF, turbo, befecskendezés. -
Kornel
veterán
válasz
Richard! #143867 üzenetére
Nem volt benne PD elemek és kettostomegu se cserélve gondolom.
Luck dragon: gyenge, főleg egy 1,6 tonnás kasznihoz.
Sőt, szerintem ez már a balesetveszélyes kategória.BigBlackDog: szerintem árban igazából csak a J Astra férne bele neked, ahogy nézem.
Abból találhatsz jól felszereltet, és az 1.7 dízel nem különösebben nyűgös, a szokásos dízel plusz szervizigenyeken kívül.
Legalább közelről is szemügyre vennék egy ilyet. -
Kornel
veterán
válasz
BigBlackDog #143861 üzenetére
1.6 CRTDI kell neked.
Szerintem.
De inkább VW-ben, az halkabb.
Golf elég lenne, nem kell Passat.Ja és dizelnel azért kalkuláld be hogy lehet több is a szervizelés, volt már rá példa, mielőtt az ellenkezőjét állítják.
-
Kornel
veterán
Ha kicsit lejjebb menne az ára, szívesen beleulnek egy ilyenbe: [link]
Milyenek ezek a motorok? -
Kornel
veterán
válasz
BigBlackDog #143854 üzenetére
Elférnél simán benne, 2 embernek nem is kicsi, de ez teljes ellentéte a civicnek, és nem csak a dízel benzin fronton, hanem vezetési élményt tekintve is.
Én nem valtanék kategóriában visszafelé, még ha csábító is, hogy fiatal, és keveset eszik.Na meg amit balint is mond, ülés fűtés, tempomat, digit klíma, behajtó tükrök, stb., ezek alá nem adnám, könnyű a jót megszokni, na de feladni?
-
Kornel
veterán
válasz
BigBlackDog #143854 üzenetére
Remelem nem magadnak akarod...
-
Kornel
veterán
válasz
footy #143852 üzenetére
Mindez igaz újan.
Meg egy 1.4 tjet szivocso befecskendezéses motor talán ok, mert nem egy bonyolult szerkezet, de egy hasznalt lerugott bonyolultabb motor simán lehet cumi.
Ujan bármikor bevallalnek egyet, lefeleznem az olajcseret, stb., de 2,5M-ert nem nagyon mászkálnak újszerű turbós autók. -
Kornel
veterán
válasz
Motion_Blur #143848 üzenetére
-
Kornel
veterán
válasz
Motion_Blur #143846 üzenetére
Nehéz szülés lenne.
Az accordok ára elég sokat esett, egy jó 2.0 benzin miért nem játszik? -
Kornel
veterán
válasz
Motion_Blur #143841 üzenetére
Atom nehéz, a kombi simán 1,6 tonna.
2.0 benzin volt ebben?
Amúgy jó autó, csak mivel nehéz, ezért eszik is. -
Kornel
veterán
válasz
Luck Dragon #143833 üzenetére
Tervben van egy ilyen nekem kintről.
Csak nem tudom, hogy 1.9PD, vagy 1.8T -
Kornel
veterán
válasz
Nestor16 #143828 üzenetére
Összességében elég jól összerakták azokat az autókat, ma már sokkal sporolósabb egy Seat.
Szerintem érdemes szétnézni kint is, ha van idő meg erő kimenni egyetért.
Ezek a kereskedések (tisztelet a kivételnek) nem feltétlenül a vevő érdekeit szem előtt tartva kereskednek, és akkor finom voltam, hogy ne lehessen belekötni -
Kornel
veterán
válasz
Nestor16 #143824 üzenetére
Toledora +1.
G4 technika, szerintem jobb csomagolásban.
Bár ez az alap ülés nem túl csábító, a nagyobb felszereltségeknél lévő combtamaszos üléssel keresd, az nagyon jó, tomcsi leonjaban is olyan van, bármikor beleülnék.
1.6 16V ha nincs szethajtva, nem sok gond lesz vele, bár nem megy, és nem is eszik keveset, ha belefér az esetleges magasabb szervizkoltseg, akkor biztos dizelt néznék, bár abból még inkább az 1.9 PD-t, de azok drágábban mennek, talán ha te hozod be kintről, akkor beleférhet. -
Kornel
veterán
válasz
máyköl #143807 üzenetére
Vannak jobb kézi autómosók, ahol nem csak a pénzt dobalod, hanem le is hozza a retket.
Budakalász Auchan parkoló, Fót a MOL kúttol nem messze, fogarasi tesco parkolóban lévők váltak be nekem idáig.
A kutakon lévők többnyire csak a pénz költésre jók, tiszta csak immel ámmal lesz. -
Kornel
veterán
válasz
!Overdose! #143796 üzenetére
Vannak típusok, ahol nem 2 fillér.
Civicnel kuplunggal, max. kedvezménnyel 400k. -
Kornel
veterán
válasz
szőröscica #143758 üzenetére
Legalább kopasz vagy?
-
Kornel
veterán
válasz
Motion_Blur #143738 üzenetére
Idejétmúlt forma kívül belül.
Akkor már az újabb típus ugyanezzel a motorral.
Szerintem. -
Kornel
veterán
Mindkettőtöknek legyen azért pár száz k HUF tartalékban
Mert az oké, hogy elpofog 5-600k-t, de közben kétszer vagy háromszor kettostomegu csere, 1-2 turbo, befecskendezés, stb. biztos cserélve van.
-
Kornel
veterán
válasz
roberto211 #143521 üzenetére
Markaszervizes utanakerdezesre gondol.
De ott dől meg a sztori, hogy min lehet sokat fogni:
1, visszatekert autón
2, törött, kint gombokért árult, itthon osszelegozott példányokon. Ez esetben ha törés után közvetlenül megveszik, ennek nincs nyoma külföldön, és ugye már itthon se lesz az összelegozas után.Az első eset is inkább pár éves, vagy garanciális autóknál járható, ahol még markaszervizbe viszik az autót, kint sem csak ez létezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest