- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
válasz
FrankMonzano #88055 üzenetére
Menj be egy nepperhez, és mondd meg neki, hogy mennyire tekerjék vissza az órát.
9 éves autó átlag évi 20000 km futással cirka 200000 km.
Vagy te is az idős nyugdíjas svájci orvos hétvégi autóját szeretnéd megvenni, ami csak a mesébe létezik? -
Kornel
veterán
válasz
Dany007 #88052 üzenetére
Swift mk4-re még egy szavazat.
Rá kell szánni 1 millát, úgyse kell vezérlést cserélni, mert láncos, viszont 1.5-öst kell venni, azt biztos hogy nem érinti a váltó probléma.
Csomagtartó meg kérdés hogy kell-e, bevásárolni úgy szoktam, hogy berakom a cuccokat a hátsó ülésre. -
Kornel
veterán
válasz
#10726912 #87864 üzenetére
ez azért csak egy bizonyos kor felett igaz.
szerintem egy 2-6 éves egy tulajos szervizkönyves autónál a futás igenis lehet szempont, persze nem kizárólag, de mindenképp értéknövelő.
casco-nál is pluszt jelent az értékbecslésnél, ha szervizkönyvvel bizonyítani tudod a futást. -
Kornel
veterán
válasz
DeFranco #87846 üzenetére
ennyi
amúgy nekem pl. semmi értelme nem lenne levenni az ablaktörlőket, mivel úgy van kiképezve a motorháztető, hogy az ablaktörlők gyakorlatilag szélárnyékba vannak, kicsit besüllyesztve, tehát a levegő menet közben nem ütközik bele.
asszem 0,32 a cv-je a kocsimnak, ami nyilván már kevesebb, mivel porig van ültetve
hát még ha az alját is leburkolom -
Kornel
veterán
válasz
hobizoli #87836 üzenetére
mondom hogy karosszeria kialakitastol fugg...
nekem a klima rendesen megdobja a fogyasztast (pillanatnnyi meron is jol lathatoan)
a lehuzott ablakok pedig nem latszanak a pillanatnyi fogyasztason, es az atlagot se dobja nagyon meg.
nyilvan olyan 80-90-nel feljebb mar jobban latszana a lehuzott ablak miatti tobbletfogyasztas, de ott meg mar olyan huzatot kapnal lehuzott ablakkal, hogy bolond, aki ugy kozlekedik.(#87840) aero.: ez a lenyeg, hogy 50-60-nal meg a kis sebesseg miatt nem no jelentosen a fogyasztas lehuzott ablakkal se, utana meg ugyse huzod le, max. resnyire
-
Kornel
veterán
amugy tenyleg egy vicc a topic, mindenkinek 2000 ccm feletti legalabb C, de inkabb D kell.
-
Kornel
veterán
bamek.
1570 kiló -
Kornel
veterán
válasz
werszomjas #87295 üzenetére
160? az már szabálysértés szvsz.
30ezer(#87296) atos19881101: szerintem ez nem hitvita, hanem pont az lenne a topic célja, hogy megfelelő felhasználásra megfelelő autót találjon aki idetéved kérdezni.
nem tudom miért ne lehetne ajánlható egy 100 le alatti autó városi vagy országúti felhasználásra, persze nem egy benzintemető VAG szívó benya.
ellenben ilyen felhasználásra felesleges pl. a 3.0 tdi.(#87298) footy: szerintem óra szerint is, ha 10-et csal, az már 150 GPS, az pedig már 30k.
-
Kornel
veterán
válasz
Bigemperor #87252 üzenetére
nem tudom a yaris hogy variálható, de méretei nagyjából megegyeznek a splash-ével, nézegettem, mikor kocsit vettem, akár yaris is lehetett volna a befutó, annyi, hogy annak nagyobb a csomagtartója.
viszont ha ketten használom, és valamit szállítani kell, akkor döntött ülésekkel elég jól pakolható, ránézésre a yaris is, bár még nem volt hozzá szerencsém. -
Kornel
veterán
válasz
zsolt19900 #87027 üzenetére
ha a fogyasztás a lényeg, akkor ezek már jóval többet esznek, a nagyobb önsúlynak köszönhetően.
jó lesz neked a lupo, behajtod a tükröket, leszeded az ablaktörlőt, felfújod 3 barra a gumit, és meglesz a 3 liter alatti átlag -
Kornel
veterán
válasz
#10726912 #86993 üzenetére
gyerekkoromba felmentem campinggel lillafuredre, de meg feljebb is
valami hasonloval -
Kornel
veterán
válasz
parandroid #86950 üzenetére
grand picassoról annyit, hogy pont tegnap láttam tréleren egyet, 1-2 éves lehetett.
szerintem egy ilyen korú autónál megengedhetetlen, hogy bármilyen műszaki hiba miatt trélerezni kelljen. -
Kornel
veterán
-
Kornel
veterán
válasz
Gergőke88 #86788 üzenetére
ne magyarországot nézd.
ő se azt mondta, főleg, hogy nem is itt él, ha jól emlékszem.
a kopelnek nagyon lefelé vezet az útja évek óta(globális piacon nincsenek is jelen, európában is csökken a részesedésük...), ráadásul ha az előbb linkelt gm botrány ide is átgyűrűzik, akkor szerintem be is zárhatnak kb. -
Kornel
veterán
ez a szégyen...
mennyibe került volna újratervezni egy gyújtáskapcsolót? -
Kornel
veterán
-
Kornel
veterán
-
Kornel
veterán
ismerem a listát
viszont bp-en rengeteget látok mostanában, ugye még az annak idején újonnan itthon forgalomba helyezettek is futnak, plusz hozzájön a kintről behozott m-es rendszámú darabok, összeadva ez már szép szám lehet.
az előtte álló autókból szinte biztos, hogy sokkal kevesebbet helyeztek újonnan forgalomba itthon, de azokból is van jó sok -
Kornel
veterán
válasz
goldnarmz #86618 üzenetére
én is nézegettem mostanában hasonló autókat, de úgy döntöttem egyenlőre nem cserélek, mivel az én kicsi 1.2-esem csak 6 éves lesz ősszel.
ezek a hondák nagyon jók, csak tényleg nem olcsók, viszont amire még érdemes lenne ránézned, az az avensis 2, 1.8 vagy 2.0, az azért egy számmal nagyobb kategória, kb. ugyanennyiért. -
Kornel
veterán
válasz
Shad0wking #86612 üzenetére
Jo meglatas.
-
Kornel
veterán
válasz
Shad0wking #86596 üzenetére
G astra szerintem 6-700k alatt könnyen visszaüthet, valószínű egy lelakott, visszatekert, elhanyagolt példányt fogsz kapni ebben az ársávban.
-
Kornel
veterán
válasz
Shad0wking #86589 üzenetére
szerintem egy 1.4-es F astra is beleférhet a keretbe, abba jobban lehet pakolni, mint egy corsa-ba.
-
Kornel
veterán
válasz
Declare #86584 üzenetére
ez az én értelmezésem szerint azt jelenti, hogy elsősorban városban lesz használva, mivel azt írta előre, így a logikus.
másodsorban előfordul 50-100 km-es országút/pálya, pl. hazamegy, vagy elmegy rokonokhoz, stb.
de majd megmondja a kérdező, hogy pontosan mire gondolt. -
Kornel
veterán
válasz
Anulu79 #86477 üzenetére
sűrített földgáz.
zafira gyári cng-s verzióban is létezik, semmi utólagos tákolás, sima benzines motor, annak minden előnyével.
kút van bp-en kettő, győrben és szegeden, tehát eléggé helyhez vagy kötve.
viszont az ilyen kocsikban is van kiegészítő benzintank, mivel benzinnel is tud üzemelni.
tőlünk nyugatra és délre (olasz o.) is sokkal jobban kiépített kúthálózat van.
spritmonitor szerint eszik 5,8 kg földgázt, 345 Ft/kg-ért adják 2011 óta bp-en. -
Kornel
veterán
válasz
Declare #86460 üzenetére
volkswagen, das E auto.
ezt nyomják most a német csatornákon
amúgy támogatással és kedvezményekkel és töltőhálózattal simán alternatíva lenne bp-re.(#86461) zsolt19900: beszéld át a szerelőbarátoddal, nézzetek meg egy két példányt előtte, számoljatok karbantartási költségeket is, és csak utána dönts
-
Kornel
veterán
válasz
Dany007 #86456 üzenetére
ennyi.
szerintem össze kéne szedni egy első hozzászólást, a leggyakoribb igényeket felsorolva, a rá adott választási lehetőségekkel együttés akkor nem kellene véletlenül hetente egyszer kétszer arról beszélni, hogy ki milyen autót vegyen, hanem mehetne felváltva a dízel vs. benzin, illetve a honda vs. többi autó vita, meg az FFF
-
Kornel
veterán
válasz
Dany007 #86454 üzenetére
nem tudom mennyit eszik egy robogó, gondolom 3 litert bever.
azért szerintem az a különbség már nem éri meg, így fedél van a fejed felett, nem ázol, nem fázol télen, és nagyobb biztonságban is vagy. -
Kornel
veterán
én azt mondom, hogy ezeket is megfontolnám erre a célra:
107/c1/aygo:
ez eszik 5 litert vegyesen, új is viszonylag, a földet se kerülte meg kétszer, és a célnak tökéletesen megfelel.
(#86452) Dany007: érthető, de neki nincs család, ahogy írta, van is másik kocsi, csak munkába kéne járnia, és elég hangsúlyos a minél kisebb fogyasztás. egy ilyen előbb linkelt kocsinál kevés dolog eszik kevesebbet (lupo, saxo), viszont ez egy szívóbenzin, annak minden előnyével, ebben a motorban mi mehet szét? kb. semmi. ja és japán
-
Kornel
veterán
válasz
Dany007 #86450 üzenetére
valószínű azt írta le, amikor mész egy 100-200 km-es országúti szakaszt sebességhatárokat betartva, nyáron, stb.
de városba benyelni a 10 litert, azt garantálom, főleg rövid utakon.
annak idején nagyrészt városba használtam (miskolc), 5-10-15 km-es utakra, hát kb. be se melegedett addig.
én azt mondom, arra ami neki kell vennék egy lupo-t, és kész.
de a legjobb megoldás akkor is a saxo/106 1.5d -
Kornel
veterán
válasz
zsolt19900 #86444 üzenetére
ahogy előttem is írták az 1.4 kevés a golfba, azért (is) sokat fog enni, meg amúgy is sokat enne, de az 1.6 is sokat fog enni az a4-be.
szvsz bp-en 10-et beverné simán.
országúton elmenne 7-ből.(#86448) Dany007: 1.6 toledoval 6,2 volt a legjobb fogyasztásom, pedig odafigyelek a lábamra, amúgy átlag 7,5-8 volt. ezek a motorok nem egy mai csirkék.
-
Kornel
veterán
válasz
hobizoli #86430 üzenetére
helyes.
de én pl. kb. ennyit költöttem az autóra, amiben benne vannak a saját f*szságaim is, mint a H&R rúgó, meg a koni gátló, és tudom, hogy rendbe van, fog a fék, jó gumi van rajta, meg minden.
mivel cigiről 3 éve leszoktam, így ez nekem tárgytalan(#86432) TaaT: nem, de tudod hányan lesz*rják ezt is? én pl. 5 évesen lecseréltem a fékfolyadékot, pedig elment volna még, újak a tárcsák, stb. pedig az is ment volna még, de 10-20 cm-n akár egy totálkár, vagy ne adj isten emberélet is múlhat. nem akartam elkezdeni, de minap láttam egy octavia 2-t, szerintem a gyári gumi volt rajta, 2006-os DOT, teljesen elöregedve, repedezve, minta 1-2 mm volt talán még rajta. bammeg octaviara telik, de gumira nem?
és nem egy, nem két ilyen van, lassan az a ritka, ha valakinek rendben van a fék, futómű, gumi. -
Kornel
veterán
válasz
neduddki #86371 üzenetére
Tudom, hogy a toyota hybridje jobb, de ez a civic seadan tetszik, es ha kintrol lehetne loni egy jot, akkor alig lenne regadoja a hybridsege miatt.
Szamolni kell ezeknel extra meghibasodasra az IMA rendszeruk miatt? Akksik, hajtaslanc, fokozatmentes automata, akksi vezerles, stb. -
Kornel
veterán
válasz
zsolt19900 #86362 üzenetére
japánok tudnak motort tervezni, mások meg csak próbálkoznak.
most lehet megkövezni -
Kornel
veterán
válasz
neduddki #86355 üzenetére
még nem láttam ezt, de jó kis lista.
civic hybrid kéne(#86359) zsolt19900: m13a nagyon jól sikerült motor, a k12b még jobb, ld. 26. legjobb benzines a listán
(1 tonnával)
-
Kornel
veterán
válasz
zsolt19900 #86343 üzenetére
pedig egy ilyennel nyúlnál legkevésbé mellé.
-
Kornel
veterán
válasz
zsolt19900 #86340 üzenetére
Szerintem vegyel 500 korul egy saxo 1.5d-t, 4 literrel elmegy, se turbo, se magasnyomasu rendszer, se kettostomegu.
-
Kornel
veterán
válasz
zsolt19900 #86335 üzenetére
én 5,5 alatt járok az enyémmel, de az szerintem már nem férne bele a keretedbe.
-
Kornel
veterán
válasz
runner 125 #86257 üzenetére
a fővárosi autópiacra "érdemes" elmenni, és akkor rájön az ember, hogy messziről elkerüli a hasonló helyeket is
-
Kornel
veterán
válasz
raczger #86139 üzenetére
Ezt a gondolatmenetet alapul véve Swiftet pont ne... Aki engem oktatott, tűzoltó is volt, na ő azt mondta, hogy új swiftben se gondolkozzak (nem is gondolkoztam), mert azok sem sokkal jobbak biztonság szempontjából. Neki elhiszem, sok összetört autót látott.
Nem tudom mi a bajod a swift mk4 biztonságával, 4 csillagot kapott euro ncap-éknál annak idején, és előbe is láttam már párat összecsukva, de az utascella mindig egybe volt. G astra stb. is egy szinten van vele ilyen téren, nézz nyugodtan utána.
(#86233) roberto211: hát annál biztos kevesebbet. láttam embert már anyagáron 800k-t rákölteni egy 2.0 pd-re
annyiból veszel még egy hondát
-
Kornel
veterán
válasz
!Overdose! #86087 üzenetére
nyilván nekem is forgatni kell, ha nem akarom, hogy én legyek az akadály az utakon a nagyfaluban
-
Kornel
veterán
válasz
runner 125 #86085 üzenetére
én eneost rakok bele mindig, és ebből se hiányzik semmi, pálya után se.
-
Kornel
veterán
válasz
Dare2Live #85986 üzenetére
ahogy én nézem a mobile.de-t, német magánszemélytől lehet jó példányokat kifogni bármiből, az ársáv közepén, amit itthon max. az ársáv tetején lehetne. és azért millió felett már nagy a szórás az ársávban, tehát megérheti behozni saját célra is.
a másik eset valami lefingott időset behozni, és itthon rendbe rakni bontott cuccokból, ez megy még nagyba -
Kornel
veterán
válasz
runner 125 #85771 üzenetére
köszi, ez jó összefoglaló volt!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest