- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
roberto211 #86208 üzenetére
Az 5 ajtós se csúnya, csak az angol gyártmány a sedan meg japó.
-
válasz
roberto211 #86203 üzenetére
Meglepődnél mekkora hely van benne, én most vettem ilyet. Ha érdekel bővebben, privátban írhatok róla
-
válasz
roberto211 #86195 üzenetére
7gen civic, accord, jazz, corolla, esetleg valami mazda
meganja volt a nagybátyáméknak, iszonyat mit szívtak vele
-
válasz
roberto211 #86193 üzenetére
De nem egyszerűbb egy olyan autót tartani amit bármilyen körülmények között fenn tudsz tartani? Amin ha elromlik valami nem kell hónapokat várni hogy meg tudd javíttatni? Én gyűlölöm ha van valami a verdámmal és fateréktól kell kölcsönkérnem. Pedig szó nélkül odaadják, mégsem szeretem elkunyerálni.
-
válasz
roberto211 #86184 üzenetére
így van, ha ennyi kp-d van járj ilyen autókkal
ha meg lesz 2 misid EGYBEN akkor vegyél passatot.
Zsolt: Én a helyedben valami megbízhatóbbat néznék, ezekről (én) nem hallottam túl sok jót
Szervizigényesebbek mint más típusok ami nem feltétlen baj, de ha neked ugrálós autó kell akkor elvárható, hogy mindig pöcc-röff induljon és ne legyen vele para .. szerintem
-
válasz
roberto211 #86159 üzenetére
Ahogy gondolod. Itt mindenki elmondta a véleményét, de ez a te döntésed.
-
válasz
roberto211 #86152 üzenetére
Ha nincs két mill kp. - d autóra akkor majd lesz 8mill egy lakásra?
-
válasz
roberto211 #86130 üzenetére
Sajna lejárt a szerkesztési időm, de:
kezdő autónak én a helyedben egy 1.3 2002-2003-as klímás szervós swiftet vennék. 500k környékén már gyönyörűeket találsz és nem kell sajnálni ha véletlen lezúzod, van bontott alkatrész dögivel. Fenntartása szintén filléres, tankolni se egy nagy művészet.
-
válasz
Declare #86129 üzenetére
Declare: Arra nem gondoltál, hogy nem direkt csinálja?
Roberto: Én biztos nem vennék fel hitelt ha nem muszáj. Az tény hogy 500k-ért nem civicet meg bmw-t kell venni, ahhoz még hozzá kell csapnod 300k-t hogy normálisat kapj. Szerintem spórolj még egy kicsit
Én ugyan ebben a cipőben jártam, eladtam a swiftem és azt hittem 5-6 kiló között kapok élhető civicet, de szinte csak roncsok vannak ebben az árkategóriában.
-
válasz
ReSeTer #86059 üzenetére
Inkább az az idióta aki kirakja a 70-es táblát az M0 meg az ehhez hasonló helyeken, ahol lehetne tépni 110-el. Vagy pl. SzSzm-on 30-as tábla egy 3km-es szakaszon mert régen szar volt az út és olcsóbb volt kirakni a táblát mint megjavíttatni, most meg a tükörsima aszfalton araszolj 30-al... vicc
-
Honda civic sedan 7 gen 2000-12
Na hál istennek megérkezett az első hiba az új autóval. Riasztó van benne és random olyat csinál, hogy beriasztás után amikor villog kettőt az index akkor a jobb oldali indexek égve maradnak. Nem csinálja mindig eddig kétszer fordult elő. Ilyenkor ha kiriasztom akkor is égve marad és egy indítás-leállítás-beriaszt-kiriaszt kell neki, hogy vissza álljon normális állapotba. Na ez vajon mitől lehet?
Egyébként imádom az autót, eddig ez volt az egyetlen hibája. Eredetiség vizsgán be néztem a kocsi alá és ott sem ért meglepetés. 14 év a garázsban vagy az utcán nagyon nem mindegy. Csak azt sajnálom, hogy én nem tudok garázsban parkolni. Esetleg ponyva ér valamit szerintetek?
-
Én ugye most vettem hasonlót, csak az enyém még nem faceliftes. Töréstesztre érdemes rákeresni, elég meggyőző
A csomitérbe 4 nyárigumim lazán elfért, meglepődnél mekkora hely van benne. Bár ebben az octavia egy picit jobb. Ha ki tudsz fogni egy normálisan szervizelt példányt akkor nem sok gondod lehet vele
-
válasz
!Overdose! #85792 üzenetére
JHM az alvázszám első három karaktere. 1.4 benzin
-
válasz
runner 125 #85796 üzenetére
Előben nem volt furcsa a hézag
760k volt új téli gumikkal és jó állapotú nyáriakkal.
-
Sziasztok! Ma végre hondás lettem. Mesébe illő a történet, ma reggel kimentem a kiscsaláddal a fővárosi autó piacra. Igazából csak nézelődni voltunk kint, hátha látok valami másik autót, ha esetleg nem lenne megfelelő honda. Láttunk egy-két szép autót, aztán véletlenül benéztem a legutolsó sorba, ahol össz-vissz 5 autó állt és megláttam az új szerelmem. Egy 2000 12. havi sedan civic, de ez már az újabb modell, nem a sima békalámpás sedan. Gyönyörű volt, fehér színű, csak az ára nem tetszett, nem volt rá pénzem. Ahogy méregettük az autót, oda jött a tulaj fia meg a sógora és elkezdtek róla mesélni. A csávó szülei használták az autót, egy orvos házaspár (törzskönyvön is Dr. a tulaj, vörös kereszt matrica az autón...) végig márkaszervizben szervizelt, 142.000km volt benne. Ezt igazolta a szervizkönyv illetve a markakersekedes is. Az összes számla benne volt a szerviz könyvben! Végig garázsban tartott amit az is igazol, hogy sehol egy pötty rozsda és a kipuf is fényes. Egy para volt, hogy nem volt rá pénzem. Mondtam egy összeget amennyim volt, de az kevés volt nekik. El is mentünk, de utánunk jott a sógor és engedett 110k-t. Ez elég volt ahhoz hogy vissza csábítson és még jobban megnezzuk a verdát. Pocc-roff indul, gyönyörű hangja van, olaj szint ok, mentem egy kört, kuplung, futómű, fékek, szervo, motor, váltó rendben. Hű mondom ezt mrg kell vennem, inkább kérek kölcsön egy kicsit, de el kell hoznom. Klímát is kipróbáltam, tökéletes. Srs airbag, abs, 4 elektromos ablak, pioneer gyári rádió cd tárral, minden működik. Muszáj volt elhoznom
Hibái persze vannak, hátul valami állat utazott és minden tiszta szőr volt, illetve kárpit néhol karcos. Bal oldalt a kasztnin vam egy 30 cm-es karc, amire csak fehérrel ráfestettek, de nem 100%-os a javítás.
-
válasz
!Overdose! #85636 üzenetére
Akkor ez az ársáv a sufnituning?
Esetleg tudsz ajánlani olyan helyet ahol minőségi munkát végeznek?
-
Regisztrációs adóval is kalkulálok persze, szerintem 200k-ba megáll a papímunka.
Ez érdekes mert több srácot is kérdeztem már, 130k-tól 250k-ig mondtak árat lakatolással fényezéssel együtt.
Nézegettem itthoni verdákat is 300k környékén, hogy azokat rendbe hozni, de 100x lepukkantabb az itthoni 300k-400k-s verda mint egy 750-1000 eurós osztrák.
Egyelőre megnézem a mait, ha nem jön össze akkor gyűjtögetek még és majd júliusban nyaralás után újra nekivágok a dolognak.
-
van itt valaki akinek telibe fényezték az autóját már néhány éve? Kíváncsi lennék mennyire tartós a dolog
Illetve mennyibe kerül a jó munka. Ha nem találok itthon normális civicet elgondolkodok egy osztrák autó behozatalán és a pénzt annak a helyrerakásába ölném.
Őrültség? (na jó tudom, hogy az
)
-
válasz
!Overdose! #85544 üzenetére
És mégis melyik 1M közeli civicre gondolsz?
Erre a szétpimpeltre vagy inkább erre?
(tudom-tudom az air ride 600k de leszarom
)
Én úgy látom, hogy ezek sem jobbak a 600k-soknál csak többet kérnek értük.
-
válasz
Fr0z3n #85541 üzenetére
Reméljük nincs igazad, holnap megyek megnézni egy 2000-es 3D-t, klímás, rozsdamentes autót ilyen árkategóriában
Aztán lehet neked lesz igazad és totál csalódás lesz.
Egyébként mit tartasz reálisnak egy ilyen autóért? 1M? Ez nem egy celica vagy supra vagy crx, csak egy 14-16 éves civic.
-
válasz
Dany007 #85536 üzenetére
- Honda civic 6 gen 3D
- klíma
- rozsda nélkül, törés szépen javítva ha volt
- 1.4 90le vagy 1.5
- 99-nél nem régebbi (ha írtó tuti extra király akkor 98)
- nem lelakott állapot, szervizelt autó
- 650k max az autóraHa nincs ilyen autó, akkor várok amíg több cash lesz vagy veszek mást vagy leszarom és nem veszek semmit
-
Csak hogy tisztázzuk nem fogok 780-ért autót venni, csak kíváncsi voltam hogy egy 780k-s civic mit tud
Mellesleg nekem (most még) fontos a kívülről (is) szép autó
Annyian jöttek már, hogy hűha te veszel autót akkor nesze itt az enyém 600-ért. Aztán amikor rákérdek a dolgokra, meg hogy küldjön képet akkor egy szakadt szarról küldenek ami rohad elöl-hátul-alul szakadt szutyok belülről de az fix 600k. Hagyjuk már...
FÉLRE NE ÉRTS, MOST NEM A TE AUTÓD FIKÁZTAM! Az nem tudom milyen
kérlek mutass egy szép állapotú 6g3d-t 700-ért!!
-
válasz
trassher #85520 üzenetére
Sajna az Astra nem a barátom. Jogsizás alatt vezettem 1.4-est, már akkor sem jött be. Egy 3 ajtós astra az totál eladhatatlan lesz pár év múlva, a 3 ajtós civic azért kelendőbb, értéktartóbb is
A suzukihoz képest minden rakéta
Egyelőre türelmesen várok, nézelődök hátha találok egy jót
-
válasz
runner 125 #85513 üzenetére
21 leszek, most még úgy érzem lehet olyan autóm amit szeretnék és nem csak a racionális érvek szólnak mellette. 4 éve swiftet toltam, abból 3 éve volt az enyém. Én még arra az autóra is úgy vigyáztam mint a szemem fényére, bármi elromlott rajta azonnal cseréltem, kötelező szervizek betartva, pedig az elején még mekibe dolgoztam
Elvárná az ember, hogy más is vigyázzon az autóra vagy legalább ne próbálnának átbaszni.
Volt egy másik gép Budán. Hahu-n szép képek (3 db...) mind egy oldalról, eladó telefonban normálisnak tűnt mondta hogy kerékívek meg lettek csinálva tip-top az autó blabla. Mondom küldjön képeket. Körbefotózta, elküldte. Ránézek elölről és kb. rommá volt törve aztán úgy "rakták helyre", hogy a motorháztetőnél az egyik oldalt 2cm-es rés a másiknál meg 2mm-es, látszott hogy a jobb lámpa matt, a bal meg új. Pluszban a javított sárvédőn már jött át a rozsda. (az az autó is 700k-ért volt fennt) Felhívom, mondom a bal eleje mennyire volt törve? Erre nagy ledöbbenés: - Micsooodaaa? Ez az autó törve? Hát biztosan nem! Maga rosszul lát. Ez nem volt törve.
- Rendben köszönöm, viszont hallásra.Rá se néztem arra se.
Azt még elfogadom, hogy 4-600k-ért szarok vannak, de hogy 7-800k-ért is az azért már durva.
Ha minden kötél szakad akkor Ausztriából hozok be egyet.
Dany007: Természetesen megnézek másokat is, ezt csak azért néztem meg, mert most ismerkedtem meg igazán az autóval, részletesen átnézhettem, hogy mégis milyen(nek kéne lennie). + 10km-re lakom onnan
Pénteken megyek vidékre egy autóért amit még nem is hirdetnek hahun, szintén elég magas az ár, aztán majd meglátjuk, hogy milyen élőben. (képekről nagyon rendben van, eladó is korrektnek tűnik telefonban, magánszemély)
-
Gyerekek, borzasztó ami a használt piacon megy, egyszerűen nincs épkézláb 6g3d civic
Tegnap voltam Szigetszentmiklóson megnézni egyet ami 2000-es kocsit, 780.000 Ft-ért volt meghirdetve (nincs ennyi pénzem rá, csak kíváncsi voltam, hogy milyen egy ennyibe kerülő civic). A srác bevallotta, hogy 150-ért vette és ő újította fel. Na ez úgy nézett ki, hogy ő alapozózta, festette, de az illesztések azok olyanon voltak, hogy a hátsó lámpát kb a szent lélek tartotta bent. A festés csak arra terjedt ki, hogy kivülről ami látszik le lett fújva, de ha kinyitod az ajtót ott már látszik, hogy a régi festés van. Ja az ajtó! Hát az volt a legjobb. Kinyitod-becsukod, erre olyan hangja van mint egy rossz biliajtónak, csörög zörög, puffan és becsukás után zár. Szerintem ez inkább bug mint featureA jobb oldali ajtó zárbetétje 1cm-el a műanyag mögött van. A beltér amúgy szép, zsír új, hifi, alufelni. Ez a másik. A gumiba majd beleér a sárvédőív úgy porba van rakva a verda. Bal gömbcsukló kuka. Na vajon miért? Kérdezem tőle, hogy mennyit van ültetve, mi van alatta. Erre ő: Miii? Ez gyári, nincs ültetve...
Ja OK.
Olajszint minimum fölött kicsivel, de legalább szép tiszta. Vezérlés nem tudja mikor volt cserélve, de ő autószerelő és szétszedte és szerinte jó. A gyári rugós duma után simán hihető
Indításkor majdnem lefullad az autó, ez sem tudom mitől volt. Kérdem milyen motor van benne? 1.4 VTEC.
Mondom, én úgy tudom, hogy az 1.4 az nem vtec. Erre ő, háát ez aaaz, mert olyan számítógép van benne.
Kipufugó nem kormol, de legalább büdös.
Ott is hagytuk, egy próbakörre nem vittem el, alkudozni se álltam neki, ha 300-ért adta volna se kellett volna az autó.
Sírok komolyan... Erről majd összedobok egy cikket, mert kajak ez egy vicc ami ma zajlik a használtautó piacon. -
válasz
MunezXBK #85311 üzenetére
Az úgy más
Kinéztem egy verdát, de elötte át szeretném vizsgáltatni (civic 6 gen). Szerintetek hova érdemes fordulni ilyenkor, márkaszervízbe vagy esetleg vizsgabázisra és megcsináltatni egy elővizsgát? Jó lenne egy kompressziómérés esetleg festékvastagság mérés, fene tudja mennyire eszi az olajat vagy hogy volt e törve.
-
Köszönöm az infókat!
-
Elment a drágaságom 240k-ért (swift 1.0 98'), egy kicsit fáj a szívem is érte, de majd az új megvigasztal
Autó eladása után hova kell bejelenteni az eladónak a dolgokat?
-
Sziasztok! Eladom az autóm és érdekelne hogy szerintetek reális áron raktam-e fel a hirdetésem, illetve ti mit írnátok még bele?
http://www.hasznaltauto.hu/auto/suzuki/swift/suzuki_swift_1.0_glx-7993385
Nem hirdetni szeretném hanem eladni.
-
Eddig mindenki a rozsdát mondta csak, ezek szerint más típushiba nem nagyon van?(:
-
Ezekről a jószágokról mit érdemes tudni?
99-2002 közötti
Jellemző típushibák?
Rozsda mennyire fenyegeti? -
válasz
VegyesTamás #84890 üzenetére
Nem csak az érzés olyan
ha nekidőlsz tényleg behorpad
-
válasz
VegyesTamás #84873 üzenetére
A 13+ L-es városban?!
Szeretnék egy gyorsabb autót mint a mostani (10-12sec 0-100), de azért baráti fogyasztás is fontos szempont nálam (városban 8L)
Ja és 2002-től nézem a verdákat, kicsit azért fiatalabbra szeretném cserélni mint a mostani.
-
válasz
VegyesTamás #84854 üzenetére
Félek a drága szerviztől. Golf IV amúgy tetszik
Egyébként én szeretem a Suzukit, 4 éve hajtom a régi swiftet, csak mostmár váltanék valami gyorsabbra-szebbre-biztonságosabbra.
(ma bejött a képbe a stilo is)
-
Szerintetek 8-900k környékén érdemes új swiftet venni? (2005-2006)
-
válasz
neduddki #84512 üzenetére
Nekem a méret annyira nem számít, fiatal vagyok és legtöbbször egyedül utazok vagy a barátnőmmel. Neki a Swift tetszik jobban, nekem is az tűnik ésszerűbb döntésnek, csak múltkor szemügyre vettem közelebbről egy 2004-es civicet és megfogott.
Splash nem tetszik és ha jól tudom 8-900k körül nincs is belőle.
-
válasz
runner 125 #84503 üzenetére
Mondjuk váltóprobléma az a swiftnél is van
-
Sziasztok!
2001-2005 közötti Civicekről mik a vélemények? Vannak típushibái? Mennyire vészes a fenntartása pl. egy új (2005 utáni) Swifthez képest?
-
Koszi a tippeket/tanacsokat!
-
Sziasztok! 2005-2007 közötti Swiftekről mit gondoltok? Régi swiftemet szeretném majd lecserélni rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen processzort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest