- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
na szakértők, az normális-e, ha 2.0 tddi padlógázra kormol, de csak ha kétállású kapcsolóként nyomom meg a gázpedált, ha szépen fokozatosan, de határozottan nyomom neki, akkor nem kormol.
-
-
Kornel
veterán
én még akarok javítani a mondeo fogyiján, a szokás EGR lefalazással, legalább ennyit se fog kormolni, mint most.
-
Kornel
veterán
persze nyilván, de nem kíméltem, mentem rendesen, ráadásul akkora dugók vannak a hungárián mostanában, hogy közbe kiolvasnék egy könyvet is, ha nem lenne phabletem, amivel elszórakozok közben.
de ahogy látom az autósok 50%-a ugyanezt csinálja dugóban(#97431) runner 125:szerintem a súly miatt nem nagyon fog kevesebből kijönni, majdnem 1600 kg.
-
Kornel
veterán
első fogyasztásom a mondeoval 50% bp / 50% országút 7 liter rátankolva.
reális?
2.0 tddi -
Kornel
veterán
válasz
molnarpeter #97328 üzenetére
természetesen járó motornál.
de akkor is idő, míg visszatölti rendesen, gondolom. -
Kornel
veterán
ha már akksi.
gondolom az nem használ neki, ha reggel indítás után első hátsó ablakfűtés, ülésfűtés, meg minden lónyál megy végig -
Kornel
veterán
válasz
Trolee #97301 üzenetére
bocs, már keverlek titeket, nem neked ment.
ez a kintről behozás sokba lehet, az a lényeg.(#97303) MunezXBK:lényeg, hogy városba 1-2-3-ban bőven felveszi a forgalom ritmusát, de sztárt messze nem kell belőle csinálni. mindennek megvan a célközönsége, ezt el kell fogadni.
-
Kornel
veterán
válasz
hobizoli #97293 üzenetére
nem turbost.
1.6 lonyal szivokat, euro sok normakkal visszafogva.
egy jo ezres swift megindul rendesen a rovid valtonak es a porgos motornak koszonhetoen.
nem a 90%-ot kepviselo lepukkant szethajtott szrokrol beszelek.(#97295) Trolee : kiszamoltad mennyi behozni, es mennyi a regado?
minimum +200k-val szamolj. -
Kornel
veterán
válasz
roberto211 #97291 üzenetére
sokkal jobb autó a bmw, ha nem is igazi bmw a compact, de ennyiért csak leharcoltat kapnál, ha normálisat akarsz, akkor *2
-
Kornel
veterán
válasz
roberto211 #97281 üzenetére
bmw-t suzuki áron?
nem jó ötlet -
Kornel
veterán
válasz
runner 125 #97222 üzenetére
gondolom nem bp-i a szaki.
-
Kornel
veterán
válasz
TayRol #97219 üzenetére
ahol a többit is, nem kifejezetten erre szakosodtak, de megcsinálta a többivel együtt.
azt mondta 5 évet kibír.(#97220) runner 125: üregvédelem nem lett megcsináltatva, utólag én is elgondolkoztam rajta, hogy legalább a küszöböknél szükség lett volna rá.
majd utánajárok, de ha valaki tud bővebb infot erről, akkor hallgatom
-
Kornel
veterán
válasz
bitpork #97217 üzenetére
most megcsináltattam az alapdolgokat, hátsó fék cserés volt, kutyacsontok, alvázvédelem is ráfért, meg egy két apróság, nem volt olcsó.
még a hátsó dob lesz cserés, meg jövőre a két első gátló, de azon kívül szerencsére egybe van.
belülről már kiglancoltam, ahogy a fényképeken is látszott.
vettem jóárasítva egy szett conti ts850-et, már csak az hiányzik róla. -
-
Kornel
veterán
válasz
meroly #97172 üzenetére
Azoknak sokkal jobb a torestesztjuk.
G astra kiemelkedoen jo volt a maga idejeben, a foka 1-el egyetemben.
Volt egy baleset nemolyan reg sopronban, g astra vs.regi swift, a swiftben meghaltak, a masiknak semmi baja se lett.
Azt el kell fogadni, hogy aki ilyet vesz, az ezt tudomasul veszi. -
Kornel
veterán
válasz
roberto211 #97151 üzenetére
ha a biztonság is szempont, akkor inkább megane.
de ott tartanám az 500k-s árat, annyiért már szépek is fel szoktak bukkanni. -
Kornel
veterán
válasz
roberto211 #97144 üzenetére
500-ért már van jónak tűnő megane.
gondolom egy százas nem vág földhöz.(#97145) Loveless: benzin, dízel?
-
Kornel
veterán
válasz
szőröscica #97073 üzenetére
pont most futottam össze egy ilyen aurissal, mentem 50+ -al szabályosan, az meg
keményenmegelőzött, közbe zebra, előzni tilos, szembe motoros, de mondom nem lépek rá a gázra, így éppen befért.
ami feltűnt, hogy az amúgy is alacsony hasmagasságához még hozzájött, hogy öten ültek benne, egy kisebb fekvőrendőrön felakadt volna ahogy néztem.
hátul szerintem elég szűkös lehet, ahogy elnéztem, nem volt őszinte a hátul görnyedő 3 ember mosolya.
nem tudom mennyibe kerül, gyanítom 5 milla környéke, annyiért már autót is adnak.
szerintem. -
Kornel
veterán
kérlek ne szólj hozzá egyik hozzászólásomra se, főleg ne ilyen alpári bunkó sítusban.
ellenkező esetben moderátort leszek kénytelen kérni.
mellékesen az off hozzászólásokat off-ba illik tenni, illetve figyelmeztetve lett már a topic közössége, hogy kerüljük az off-ot.
szerintem mindenki jobban járna, ha máshol térítenéd az embereket a megane és a vredestein vallásra.mod: egy percig se állítottam, hogy szakértő vagyok, ellentétben veled, aki dezinformál itt másokat.
-
Kornel
veterán
nem tudom mit veséztél ki itt a szakértelmeddel, mert sokszor továbbgörgetek azon, amit írsz, ezután is így fogok tenni.
20-ból 4 BMW motor, az szerintem nem jó arány, de gondolom majd megmagyarázod, mint mindent, amit igaznak vélsz.
Szerintem el kellene gondolkoznod azon, hogy a világ nem csak fehér és fekete, és ha neked a fekete tetszik, akkor a fehér biztos hogy szar.
Részemről a téma lezárva, mert ez már részben off, illetve nem kívánok senkit sem győzködni a saját vélt igazamról, veled ellentétben. -
Kornel
veterán
ja, lehet.
parkolni hányszor kell egy nap?
gondolom nem futárkodik mindenki, hogy egész nap a városba cirkál.
egyébként meg amíg a dugóban ül az ember, jobb egy fotelban terpeszkedni fűtött üléssel, automata klímával.mod: amúgy nagyon kihalt a topic ma este, mindenki tüntetni volt?
giigz: ez 4,8+, de nem sokat parkolok párhuzamosan, úgyhogy mind1, max, kilóg, majd kikerülik
-
Kornel
veterán
egyébként nem tudom ki találta ki a kis kocsi a jó városba dolgot.
-
Kornel
veterán
válasz
bitpork #96832 üzenetére
Azt kell mondjam hianyzik egy kifinomult benzines motor hangja, foleg ugy, hogy a hangszigeteles nem tul jo.
Viszont a nyomatekat elvezem, gyakorlatilag 2000 rpm alatt kenyelmesen autozhato.
Ha meg kell a power, akkor meg tol rendesen.[rvilike]: ja, maganhasznalat, igaz reszben munka miatt, de sajat autoval, sajat koltsegen, ez mar az en bajom, hogy ilyenekkel szivtam mindig
-
Kornel
veterán
válasz
Zola007 #96698 üzenetére
Nem, elottem levo tulaj hozta kintrol.
Bicikli szallitas nalam is szempont volt, jovo nyaron jol fog jonni.
En mar csak ilyeneket nezegettem a vege fele, 800 korul mar ertelmesebb darabok vannak a facelift elottiekbol, mint ez is, viszont nagyon meg kell nezni, mert kaptak ezek mar eleget. -
Kornel
veterán
válasz
tboy93 #96657 üzenetére
2001-es gyártás, 2002-es forgalomba helyezés.
2.0 tddi
árához képest szép, még lesz mit csinálni rajta, de így legalább tudom, hogy mire számíthatok.
egyébként ghia, csak az ESP, az automatikusan sötétedő külső tükrök, és a tolatóradar hiányzik csak az akkor rendelhető extrák közül, szóval fullos.
így tél közeledtével a fűthető első szélvédő és a fűthető ülés jól fog jönni. -
Kornel
veterán
na itt van pár kép a mondeo-rol.
belülről kitakarítva, kívülről majd csak holnap
olaj lecserélve.
eddigi hibák, amit javítani kell majd:
szélvédőn egy kavicsfelverődés
féket, futóművet átnézetni
gumi cserés, de már téli megy fel átnézés után csak
hátsó dob cserés
bölcsőn van rozsda, azt le kell kezelni
egyébként nem rohad, belül korrekt az állapota, kívül vannak hiányosságok, pl. elől eltüntetni próbált kavicsfelverődések, belül a kormány 12 óránál lekopott, kormányzárat rakott rá a jó képességű tulaj.
egyébként a kukás gumival is ott van az úton, megy, húz ahogy kell
nem kell ide chip, kikötöm az egr-t, azt mondják úgy sokkal jobb lesz. -
Kornel
veterán
válasz
molnarpeter #96571 üzenetére
2.0 tddi-be is lehet par lovat varazsolni?
Bar igy is szepen viszi a 1,5+ tonnat. -
Kornel
veterán
válasz
atos19881101 #96466 üzenetére
Nem irtam ilyet.
Szerintem jo. -
Kornel
veterán
Kalkulalj megterulest.
Eves futas, es esetleges szervizkoltsegek fuggvenyeben.
Emellett erdemes lenne mindkettot kiprobalni, a dizel jobban megy.Stilo18: olvastam par dolgot, de.semmi veszes. Ha szar a ford 2.0, akkor szar a mazda is.
Pedig azt mindenki isteniti. Ha nem szamitana a fogyasztas, akkor duratecHE-t vettem volna. Kulturaltabb, mint a duratorq.di. -
Kornel
veterán
válasz
stilo18 #96425 üzenetére
én először abba gondolkoztam, viszont ott számítani kell a 8-9 literes fogyasztásra, esetleg országút elvagy 7-ből, de bp 9-10.
tddi meg 6-7.
egyébként amit sikerült összegyűjtenem infot, a 2.0 duratecHE megbízható, mazda-ford kooperáció, ugyanez van a benzines mazdákban is.
eddig úgy volt, hogy nem lesz csak évi 10k km nekem, de újrakalkuláltam a dolgokat, és valószínű, hogy becsúszok 15-20 ezer közé, nekem ott már visszahozza majd az árát a dízel. -
Kornel
veterán
gondolom kell a dízel, én is azt akartam most, de ugye ez adagolós, bár ezzel is lehet szívni, de a common rail-el még többet, rendesen át kell akkor nézetni.
egyébként ültem olyanba, nagyon jó autó, megy is, ahhoz képest nem fogyaszt, és minőségben is előreléptek az elődjéhez képest. -
Kornel
veterán
na holnap már nálam lesz a következő autóm.
mondeo mk3 turnier 2.0 tddi ghia, az extrákat nem írom, nem férne le egy oldalra -
Kornel
veterán
erről vélemény?
felhívtam, elég korrektnek tűnt. -
Kornel
veterán
válasz
#16514048 #96206 üzenetére
ezt néztem én is.
gondolom törve volt mint a ropi, és összelegózták, de azért meglesem, mert tetszikmondjuk kereskedőnél is van 100k-val drágábban pl., szóval nem kiugróan olcsó, ki tudja.
-
Kornel
veterán
megane2 kombi?
nem gyanúsan olcsó ez? -
Kornel
veterán
válasz
runner 125 #96125 üzenetére
nekem is nagyon tetszik.
lehet megnézem, de ez is messze van. -
Kornel
veterán
eladod?
-
Kornel
veterán
válasz
runner 125 #96121 üzenetére
ufo civic tetszik.
de az nem egy milla -
Kornel
veterán
válasz
Tsebacsi #96118 üzenetére
ilyeneket nézegetek most, csak szerintem feljebb teszem kicsit a lécet, mert az alja elég kiábrándító.
az a baj, hogy ha a fényezést és a kisebb hibákat kijavíttatom, akkor már kijön belőle egy olyan, amin nincs is hiba kb.ha 1M-ig kitolom a keretet, akkor ki milyen autót ajánl?
-
Kornel
veterán
srácok.
erről vélemény?
bitpork kolléga volt olyan kedves, és megnézte nekem, habár az időjárás nem kedvezett az autónézéshez. -
Kornel
veterán
válasz
alázógyík #96093 üzenetére
lehet az lesz.
nem az fog dönteni, hogy benzin vagy dízel, hanem az, hogy milyen állapotban van.
tegnap/ma megnéztem két benzinest, elég csúf volt mind a kettő, egyik se kellett volna.természetesen csak adagolós tddi jöhet szóba.
egyébként neked ez a végső ár, amiért a tied árulod?
-
Kornel
veterán
mazda 6 gyerekek?
erről mi a vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Ingatlanos topic!
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Napokon belül megjelenik a Warhammer 40k: Rogue Trader
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest