- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylewars_kp
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
F-ECT$ #166582 üzenetére
Én is pont ezen gondolkodom. Minek egy nagy puttonyt cipelni. Alkalmakra ott a box vagy a futó esetleg a nagyobb autó bérlés. Nyilván akinek a pénztárcája engedi az lesajnálja ezt, vesz egy nagy dömpert me' köll a pakolós ótó. Ha csak abba gondolok, hogy szüleim két gyerekkel elvoltak évekig egy Záporjóskával (ZAZ–965) akkor úgy látom, hogy nincs lehetetlen. Persze tudom '80-as évekbe nem volt 4 babakocsi a két gyerekre meg 3 mázsa pelus, de na... de van aki egy életen át buszozik és ott viszi a gyerekeket meg a cuccokat. Lehet egy kicsit túlbonyolítjuk.
Na szóval Grande Punto, Corsa D, Polo IV, Honda Jazz... -
Stylewars_kp
őstag
válasz
Vesztor87 #166339 üzenetére
Szia!
Én 1,4 benzin motorral használtam. Pörgős motorja van. Városba 8 litert evett, közúton 6 liter körül. Városba kiváló. Megrakodva már nem valami fergeteges a teljesítménye. Kanyarokba vagy oldalszélbe már meg meg billent. Autópályán üvölt a motor, nem odavaló, rövid az 5. sebesség benne. 2006-os modelbe egy hőmérséklet mérő, óra és a km számláló funkciót tudta a fedélzeti. Egy vízhőfokot még elnéztem volna esetleg a fordulatszám és a km/h óra közt, de ilyen funkcióval nem rendelkezet. Minőségre nekem vasaló/gombóc Swift szintjén van, egyéni vélemény. 0-170 ezer km ig használtam. Kopó alkatrészeken kívül az első ablaktörlő lapát mozgató mechanika kopott ki. 20 ezer HUF alatt orvosolták a hibát. Illetve 140 ezernél volt egy lambda szonda csere benne. Mást nem produkált. Váltógomb a sok városozástól hamar elkezdet kopni. Ülései keskenyek, hosszú távon nem voltak kényelmesek. Jól pakolható a csomagtere a méretéhez képest. Kisebb rekeszekből volt több is az utastérben, némelyiknek nem láttam sok értelmét. A hátsó ülések mozgathatóak voltak egy sínen. Tehát tudtam nyerni lábteret a hátul ülőknek a csomagtér rovására és fordítva is. Lehajtott üléseknél befért hátra egy EUR raklap! Könnyű vele parkolni, kezes kis járgány. Formára is szerintem elég jól néz ki.
Többiek meg majd megcáfolják ha valamit máshogy tapasztaltak.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Darksiders84 #166131 üzenetére
Lehet vacakol az ABS kocka benne. Vagy tényleg családi okok miatt.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Luck Dragon #166106 üzenetére
2 es Punto? Van belőle sporting. Nem drága üzemeltetni.
-
Stylewars_kp
őstag
Lehet nem volna rossz. Kérdés, hogy hol áll meg a licit. 150 körül van hozzá váltó. Kell még hozzá olaj meg ha már szét van szedve akkor kinyomó csapágy, új kuplung tárcsa. Kérdéses a kettőstömegű állapota. Ki tudja mennyi lesz még a szerelési költsége. 5 év állás után ki tudja még mi jön elő...
Egy helyi szerelő ilyeneket keres. Gatyába rázza aztán továbbadja. Akinek saját szervize van úgy könnyű. -
Stylewars_kp
őstag
válasz
molnarpeter #166094 üzenetére
Nem 4 felnőtt. 2 felnőtt és 2 gyerek. El akartam kerülni az anyahajót azért írtam a Stilo, Golf, Focus, 307 típusokat.
Bár már az a pár cm...ide vagy oda.
Belvárosba lakunk és gondolnom kell a parkolásra is. Én még berakom tükör-tükör közé, de a feleségem nem biztos. Puntóval magabiztosan parkol, de az meg nem pakolható csomagtér szempontból. -
Stylewars_kp
őstag
válasz
vzsryl #166091 üzenetére
Passat 5 vagy 5.5? Felejtős?
Vectra is pofás.
2.0 TDCI ritkábban látok. 1.6 TDCI esetleg? Ha már tud 90 LE-t egy dízli azzal már elpirickázgatok. 1.5 DCI motoros autót szoktam vezetni rendszeresen megpakolva. 90 LE a teljesítménye és egész jól elvagyok vele. Nem kell nekem 150 LE.Azért is írtam az 1.5 milliót. Szóval kb 1 millióig vagy 900 ezerig érdemes kutakodnom a vételár tekintetébe. A többi simán elmegy az első szervizre vagy valami előugró hibára.
-
Stylewars_kp
őstag
Sziasztok!
Autót keresnék kis családom részére. 1,5 millió a plafon minden költséggel egybevéve.
Kombit vagy egyterűt szeretnék. Sokszor megyünk megpakolva szóval nem szeretnék 1,4 szívó benzint. Tudom, hogy racionális, mert "sohanemmegytönkre", de nem szeretem azt amikor előznék 4 fő+csomagok+klíma és sehol semmi erő. Félreértés ne essék nem szoktam száguldozni, de aki szokott megpakolva közlekedni az tudja miről beszélek... Évi 30 ezer km-re a dízelt preferálnám.
Ezekre gondoltam:
- Fiat Stilo MW 1,9 JTD 2004-től, melyik lóerős verziót ajánljátok? Elektromos hibáktól mennyire tartsak?
- VW Golf IV Variant 1,9 TDI, melyik lóerős verziót ajánljátok? 1,6 benzin motorral nagyon gyér?
- Opel Astra G Caravan 1,7 CDTI, 1,6 benzin?
- Opel Astra H Caravan 1,7 CDTI, 1,6 benzin?
- Peugeot 307 SW 2005-től ... HDI, betegágy?
- Ford Focus ... TDCI, betegány?
- Ford C-MAX?
- Renault?
- Ctröen?
- JAPÓK?Annyi lehetőség van, hogy nem tudok jól dönteni.
Vélemény? Teljes dilemmába vagyok...
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Tökmindegy #8194 üzenetére
Toyota se rossz, hasonló a két gép származásilag.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest