- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Ilyen létezik?! Soha nem láttam még.
-
runner 125
nagyúr
válasz
bitpork #56869 üzenetére
Persze, a márkaszervizben annyi, de a talán egy Dacia-nál sem úszod meg 80k alatt.
Ezért kell megbízható szerelőt találni, hála ég rokonságban van, úgyhogy erre nincs gond.
Noh meg amit tudok megveszek ebay-ről.
Pl. most a gyári navin dolgozom IGO-sítva, Win CE alapú GPS box-szal. Canada-ból úgy néz ki összejön a komplett új monitor egység, lifttel együtt 55k-ért - szállítással együtt, míg itthon egy bontottat akartak rámsózni 100-ért. Ezek után a márkaszervizt már fel sem hívtam. Tippem szerint 250k +. -
runner 125
nagyúr
Az igen.
0:12-nél h elemelkedik már az eleje, úf, ritkán látni ilyet.A Touareg-ről első körben mindig a Boeing 747 húzás jut eszembe.
-
runner 125
nagyúr
válasz
bitpork #56669 üzenetére
Szerintem X5 kategória, megvenni könnyű, de a fenntartása erősen szopó tud lenni. Levegős futómű, szintszabályozó rendszer, váltó és difi problémákról is olvastam még korábban, noh meg a fogyija a legkisebb 2.5-ös diesellel is 13-14 liter, és akkora kasztnihoz az a motor hamar kevés lesz.
-
runner 125
nagyúr
Lehet én ültem kevés autóban, de ha egy átlag méretű családiba az első ülés 180-190 magasságra van beállítva, akkor szinte garantáltan mindben szűkös a hátsó lábtér. S60 pepita... magam mögött már necces a hely. Elférek, térdeimnél még van kb 5-6cm, de beszállni nem tudok úgy, h ne érjen hozzá a cipőm valamelyik üléshez, amire allergiás vagyok.
A tágas hátsó utastér nálam egy Super B-től kezdődik.
-
runner 125
nagyúr
válasz
LaptopSystem #55720 üzenetére
Stringiamci a coorte
Siam pronti alla morte
L'Italia chiamňBocsika.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Tothgera30 #55673 üzenetére
.. először nézz utána melyik a bal és jobb oldali közlekedés.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Tothgera30 #55669 üzenetére
H előzöl vele?
Lengyelo.-ban a motoros bandát egy ilyen jobbkormányos előzte telibe. 3 halott.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Tothgera30 #55659 üzenetére
Jobb kormányos autó használatát mindenhol betiltatnám, ahol jobb oldali a közlekedés,s ugyanígy fordítva is.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Tothgera30 #55647 üzenetére
Első körben a Toyota Avensis jutott róla eszembe, nehéz eldönteni melyik az eleje.
-
-
runner 125
nagyúr
válasz
Tothgera30 #55516 üzenetére
-
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
2.0 benya RAV4-ekkel van valakinek tapasztalata?
98 körüli, 3 ajtós. Tényleg 10 fölött esznek? -
runner 125
nagyúr
válasz
bitpork #55287 üzenetére
Egyetértek, mivel a 4 téli gumi 8mm profilmélységű, így sajnálatos lett volna kidobni csak ezért, úgyhogy a héten ki is egészítettem egy 7mm-es profilmélységű, ugyanolyan típusú használttal. 4k-t megért, pláne, h így egyformák.
De, szeretem én is, ha egyforma a 4 gumi.
-
runner 125
nagyúr
"A japán gyártók jó hírnevét látványosan alátámasztja a tanulmány: a legmegbízhatóbbak élmezőnyét toronymagasan vezeti a Honda, 344-ből egy motorproblémával, ami azt jelenti, hogy több mint tízszer kisebb az esély arra, hogy egy Honda motorja letérdeljen, mint egy Audié."
-
runner 125
nagyúr
Áh, nem erősebb. Ez gyárilag a leggyengébb 2.4-es D5 motor, csak 126 ló. Cserébe - bízom benne - olyan lesz, mint a Doxa. Örök és hibátlan.
mod.
Áh, részecskeszűrőt ne is említsd, már belerakták a bogarat a fülembe.
Bár, alapvetően, ha ritkán is, de hosszú távokon fut, e szempontból talán hatékonyabb az égetése.(#54938) neduddki
Passz, elvileg Ivancsics-ék átnézték mielőtt megvettük tőlük...
De, az lesz. Holnap töltök rá, aztán csere. -
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Volvo topikban ezidáig nem válaszoltak, hátha valaki találkozott már ilyen problémával más típusoknál.
A tegnapi rokonlátogatásból hazafelé jövet, az utolsó pár km-en az a hibaüzi fogadott, h "Kevés a fékfolyadék, sürgős szerviz!"Jellemzően erősebb kanyarvételkor, és fékezéskor írta ki. Amint hazaértünk, megnéztem a fékolajtartályát, s akkor a MIN jelzés fölött volt kb 1cm-rel a szint, a MAX jelzés pedig a MIN-től kb 3,5cm-re lehet.
Gondoltam, még bőven a MIN felett van, így nem is nagyon értettem a hiba okát.
Ma reggel megnéztem újra, s vagy 7-8mm-rel lejjebb ment a tartályban lévő olajszint, most már csak a MIN jelzés fölött van 2-3mm-rel.
Fékhatás abszolút hibátlan, nem csöpög sehol a fékfolyadék.A nagy hőingadozástól lehet ennyi mozgása az olajszintnek?
Veszek a héten DOT4-es olajat, és töltök rá kicsit, remélem akkor megszűnik a hibaüzenet.Viszont 140-es ótópályatempónál, 4 személlyel, full csomagtartóval 5,1 lett a fogyi.
-
runner 125
nagyúr
válasz
hobizoli #54880 üzenetére
Már a múltkori ugyanezen érveden is lehűltem.
Most komolyan azért ne vegyen valaki VAG konszernből, mert azokból "lopják" a legtöbbet?Ennyi erővel minek autóval járni, hisz a baleseti statisztikák alapján sokkal nagyobb az esélyed a sérülésre, mintha a tömegközlekedést választod.
Egy normális rablásgátló, vagy váltózár, és megvan oldva.
Más részből honnan tudod h hol és mennyit fogják használni, illetve hol fogják tárolni?Aki rendelkezik garázzsal az otthonában úgyis telken belül, ott tárolja, munkahelyi parkolók meg jórészt kamerázottak.
Itt Nyugat-Mo.-n van jó pár ismerősöm, de egyet sem tudnék mondani, akinek ellopták valaha az autóját...
-
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Küszöböket valaki lefóliázta már karcvédelem céljából? Eme elvetemült ötletre jutottam, egy dekoros srác abból a speckó kőfelverődés védő fóliából pár ezresért legyártaná mind a 4 küszöbre a méretpontos csíkokat.
Hosszú távon kifizetődőnek tartom, csak kérdés a fényezést/lakkot nem bántja-e?! -
runner 125
nagyúr
válasz
tomcsi23 #53908 üzenetére
neduddki nő??? Most már mindent értek!
_Felnifújást köszi mindenkinek.
Sikerült hatalmas mákkal 10k-ért találnom 16"-os lemezfelniszettet. Nem is nagyon értettem, de egyelőre a belső korrózión kívül más hibát nem látok rajtuk. Szeretném megcsiszolni, és normálisan lekezelni őket. Télre nekem dísztárcsa sem kell, csak nehogy 1 év alatt újra bekorrodáljon.
A plastidip-et nem ismertem eddig, érdekes holmi. Kb. hasonló, mint egy alvázvédő, csak sokkal "simább"?
Porfestést gondolom otthon nem tudom végrehajtani, mennyiért fújják le darabját kb. ezzel a módszerrel?
Köszi.
-
runner 125
nagyúr
Lemezfelnit fújt már le valaki? Létezik rá vmi speckó festék, ami erősebb, és jobban időt áll a korróziónak?
Sima fekete természetesen megfelelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest