- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
válasz
bitpork #128831 üzenetére
Elvileg hó végén egybe lesz a kess, aztán 1 héten belül kocsit akarok.
Ha egybe lett volna 2M-m szerinted ennyit varialtam volna?Mod: jaaaa.
Sorry.
Azt hittem Te is szivatsz, hogy majd addigra talán megveszem.
Mehetek persze, kik az eddigi résztvevők amugy?
Egy suzukival már nem is lettem volna jó oda, mi? -
Kornel
veterán
Jó lesz az 2M-ig is...
Ott is vannak már szépek!!
És a hibák megcsinaltatasara is marad pénz, és nem fogom rá sajnálni, mert arra szamom akkor.Tboy: nem vagyok annyira "igényes", majd akkor koszos lesz kicsit
Havi kétszer lemosom, aztán csa.
Amugy is ha túl szép lesz, majd ezt is elviszik -
Kornel
veterán
Egyelőre 1.9 16V-ket nezegetek majd, de ha 2.4 jön szembe szebb és jobb, akkor az lesz.
Lenyeg az állapot, és hogy legyen rendben, feketét szeretnék, de a fehéret vagy a rossot se vetem el...
Felszereltségben jó lenne max. közeli, kiveve a bőr, xeononnak mindenképp örülnék. -
Kornel
veterán
Lehet majd fikázni
Már csak egy szép példányt kell majd vadasznom
-
Kornel
veterán
Tipp normális felszereltséggel 4+M, és valami gagyi 1.4 szívó van benne.
Inkább kihagyom -
Kornel
veterán
válasz
Integrale #128652 üzenetére
Tényleg, ami eszembe jutott.
A szivosor örvénylapátjai romlanak el, ha jól tusom. Nem jellemző, hogy beszivja a motor, vagy törni nem törik? (Fordnal volt hasonló, csak ott benzinesnél)
Illetve ha a turbó megkotlik, mondjuk mechanikai szennyeződés miatt, és a lapátok is sérülnek, azt tuti a motor szívja be... Ezt hogy lehet lecsekkolni, hogy nincs-e így?
Ha jól hallottam a turbó eleg nehezen hozzáférhető helyen van.Land: köszi, érdekel minden!
Hátha nem tetszenek el tőle -
Kornel
veterán
válasz
Kickass #128634 üzenetére
Nem éppen fogok másikat keresni.
És tudom, hogy az alfa nem az az auto lenne, amit megbízhatóságban elképzelnék magamnak, de ha csak az számít(ana), akkor csak honda maradna a kalapban.
Amugy nyugi, sok verzió már nincs, max. egy két típus specifikus kérdéssel fogok majd fordulni a nálam tapasztaltabb kollégákhoz. -
Kornel
veterán
válasz
MunezXBK #128627 üzenetére
SSS is messze volt, mégis volt benne valami, amit szerettem
Volvo teszik a legkevésbé ezek közül, de az övé olyan szép és jó állapotú, hogy simán vinném
Egyébként most 159, civic, bravo a sorrend, de lehet az fog dönteni, hogy melyikből találok éppen jobbat.
Most a dizel felé billen a mérleg nyelve. Évi 20k km-nél 120k üzemanyag megtakarítás, abból bőven kijönnek az esetleges dízel betegségek. -
Kornel
veterán
válasz
runner 125 #128618 üzenetére
Mennyiért eladó a volvo?
-
Kornel
veterán
válasz
stickermajom #128571 üzenetére
Nem akarok olyat állítani, amit nem tapasztaltam még, így ezt csak más tollából tudnám bemásolni.
-
Kornel
veterán
válasz
PeeterssoN #128559 üzenetére
Mazd mind rohad.
Ha meg nem, akkor fog.
En meg 2006-7 korulit se merek nezni, bar en mindent tulparazok.
Egyebkent en azt mondom neked, hogy renault megane 1 ph2 1.6 benzin, sedanba meg jol is nez ki, nem rohadnak, kenyelmes is, stb.
550 korul jok szoktak lenni.Lehet nekem is egy ilyen kene, meg egy motor hozza
-
Kornel
veterán
válasz
rbalint88 #128557 üzenetére
Mondtam, hogy szep.
Peace.
Megnezek parat termeszetesen, jobbat is, rosszabbat is, hogy tudjam hova tenni majd az allapotot, es az arat.
Egyebkent valahol ugy terveztem, hogy ha Alfa marad, akkor 2M, hogy ha valami befigyel, akkor legyen zsebben ra, plusz azt ra is szannam jo szajizzel.
Ha japan vonal marad, akkor ott hajlando vagyok tobbet is fizetni, remelve, hogy kevesebb dolog figyelhet be. -
Kornel
veterán
válasz
bitpork #128550 üzenetére
Ebben igazad van, de kérdés, hogy a nagyon kehest megéri-e pofozgatni.
Ld. motorfelújítás, hengerfejes lesz, stb.
Azért az nálam már a hagyjuk kategória lenne.
Itt nagyfaluban nem nagyon lehet olcsó, és jó szerelőt találni, ellenben drága és szrul dolgozót simán
Még a köztes szintet is nehéz elcsípni -
Kornel
veterán
válasz
SzlobiG #128548 üzenetére
1,6M volt az autó, 1,5M-ra becsülték fel ( EUROTAX), így 10% önrész levonása után 1,35M-öt kapok majd, ha végre hajlandóak kivonni a forgalomból...
szóval még mindig jobb, mint ha nullán lennék, én kevesebbre számítottam...Az a baj, hogy én is attól félek, kifogok egy ilyen kehes példányt, mint amit linkeltél, és akkor kicsit morcos leszek
Ilyen futómű alkatrészek cseréje, meg egy két dolog simán beleférne, de hogy hengerfejes legyen, az már nem. Már csak azért sem, mert nekem minden nap kell az autó, nem fogok BKV-zni azért, hogy szerelőnél álljon az autó. Ezek elvek, nem akarom megmagyarázni, aki nem éri, az nem is fogja
Szóval ha sikerülne egy jót venni 2M-ig, szívesen ráköltök 500k-t is egy év alatt, ha tudom, hogy utána jó lesz. -
Kornel
veterán
válasz
MunezXBK #128546 üzenetére
Civic nem gyozott meg azert.
Mondjuk az osszes FL elotti hiabai a beazo hatso lampak, a lemattult elso lampak, meg ezen kivul par muszaki gond is.
Civicnel ezert is csak FL utan jonne szoba barmi is, most mar jobban korul jarva a temat.159-bol az a 2.4 azert utos, de eleg lenne az 1.9 is.
Amugy a rendorseg lezarta vegre, holnap kezemben a papir, ugyhogy celegyenes jon.
Csak egy gond van, annyit se tudok, mint amikor kiderult, hogy (uj) auto kell a semmi helyett. -
Kornel
veterán
Munez:
a 159-es regen van mar nalatok?
Tudsz rola valamit?Alg: akkor vennek megint egy swift sportot
De biztos nem, mert elviszik megint
Statisztika szerint 2010 ota a legtonbet lopott tipus a swift.
Szinekbol is a szurke.
Tehat jo eselye volt a szurke swift sportomnak, hogy meglogassak. -
Kornel
veterán
válasz
SzlobiG #128497 üzenetére
E90 ilyen aron felejtos... (Max. 2,5M, de akkor legyen hibatlan)
Flashback:
Accord 7 gen csunya, es ahhoz kepest draga. Belulrol meg meg csunyabb. Itt a megbizhatosag se erv, mert nem tetszik.SzlobiG, Integrale: 159 minosegre egy kategoriaval fentebb jatszik, de ami nekem fontos, az elso labterben eleg szukos, eppen csak eleg a hosszu labaimnak. Bravoval es Civiccel nincs ilyen gond, ott nem zavar be a kozepkonzol. Bravo beltere azert bantoan sporolos, egy civic is messze jobb nala, szerintem. Az ules anyaga, stb...
Meretre barmelyik eleg lenne, ugyhogy a dilemma adott.Mr Grincs: rajuknezek, egyelore nem all befuto helyen, de mindig is tetszett, csak kerdes mennyire nehez egy jot talalni belole, illetve jo szerelot hozza
Mycso: neztem en is a lagunakat, de valahogy nem fogott meg, se kivul se belul.
Azert meg ott is ranezek a kinalatra. Az a baj, hogy fenntartasi koltsegekben egy civiccel jonnek ki legjobban (1.8 benzin), de tobbet enne, es tobbe is kerulne, mint barmelyik masik alternativa.
Accordot en is ezek miatt skippelem. -
-
Kornel
veterán
válasz
kalmanchris #128469 üzenetére
Koszi, hat igen.
Illetve ez egy gyakorlatilag uj e90-es, es nem az en keretembe belefero, a foldet ki tudja hanyszor korbefutott e46...
Tudnek most bemasolni egy szosszenetet, hogy milyen rollerre lehet felulni, de nem teszem meg, mert eleg hamar leoltananak -
Kornel
veterán
válasz
MunezXBK #128464 üzenetére
Nezelodtem.
Tetszeni mindig is tetszett, kerdes milyenek.
Alfa tetszik a legjobban, viszont elol viszonylag szuk a nagy kozepkonzol miatt.
Civic pl. elol labterben emiatt joval tagasabb.
Accordbol csak a legujabb jon be, az meg sehogy nem ferne bele a keretbe.Rvilike: leirtam mar fent, nem kell.
Se szerelom hozza, se kedvem igazabol.
Illetve a keretem se lenne eleg sokmindenre bimmer teren.
Ez van. -
Kornel
veterán
No.
2.0 vagy 2.2 hdi-rol valaki valamit?
Vagy ha mar kerrego, akkor maradjon a jtd?
Amugy 407 van 2.0 szivoval is, gondolom az eleg harmatos lehet. -
Kornel
veterán
Ha mar francia.
407-re ranezzek, vagy felejto?
[link] -
Kornel
veterán
Nincs typeR.
Panel ele, csillaggarazsba, teljesen felesleges.
Varialok persze, jo autot akarok, olyan ami tetszik, szervizkoltseg csak egy szintig szamit, szoval ne legyen egy roller, pl. 2.0 pd, stb.
1,9 JTDm siman elbir 180 pacit, azert ugy mar lepeget is.
Szerintem.
De azert ranezek az accordokra is.Bravo tenyleg gaz egy 159-hez kepest, sot egy civichez kepest is.
-
Kornel
veterán
-
Kornel
veterán
Ahh...
E90 draga.
E46 meg pont most lesz, vagy mar nem csak lesz a hulyegyerekek autoja.
Szvsz ha lenne 4M-m, elgondolkoznek egy e90-en.Magus: miert, mi gond is szokott lenni egy (FL-es) civiccel? Nem jonnek a gondolatok, pedig eleg sokat jartam utana a temanak. Meg egy FL elottinel oke, hogy vannak apro idegesito hibak, de utana azok se jellemzoek.
Bravo egyelore csak a C verzio, az 1.4 TJET nem rossz motor, es amugy minden fillerekbe kerul hozza, szo szerint, regi swift arban mennek a cuccok.
Alfa amugy a legkenyesebb ezek kozul, de pont motorjanak nem szokott baja lenni. Mik is azok a nagy gondok vele? Szivosort kell felujitani, azon kivul szokasos EGR, DPF, es ennyi.BMW-t biztos nem veszek, K20 accord jo lenne, de nem nagyon van ertelmes peldany, max. arany aron.
Mod: ahogy en hallottam, a 159-ben a benzinesek annyira nem megbizhatoak.
Ellenben az 1.9 JTD-vel. Mi baja a 150 lovasnak? -
Kornel
veterán
válasz
szőröscica #128426 üzenetére
Alfaba a 1.9 is igen jol megy, koszonet Land kolleganak elvezhettem egy kicsit.
Morris:
mondj egy jo VAG-ot 2,5M-ig.
Passat nem kell, kosz.Magus: hanem mit? Es ezeket miert nem??
-
Kornel
veterán
Ha haromra szukitenem a felhozatalt, ki mit mondana?
En mar vegkepp nem tudok donteni
Civic 1.8 2009-tol, csak FL - 2,5+M, varhatoan minimalis szervizigennyel
Alfa 159 sw 1.9 16V JTD - 1,8-2M, de varhatoan 500k biztos ramegy azert.
Bravo 1.4 TJET 150 ps - 1,7-1,8M, varhatoan par szaz k itt is elmegy. -
Kornel
veterán
Nekem semmi gondom ezekkel, ellenben ugye amugy itthon mindenbe belekotnek.
Oke, hogy van europai tipusengedelye, nyilvan emiatt nem tudnak belekotni, mert az minden eu-s orszagra kotelezo, amugy tuti firtatnakMas:
Egy ilyet elhozni mondjuk 4500-ba, mennyibe allna meg itthon?
-
Kornel
veterán
Egy ilyen e46 320i-nek van valami tipushibaja?
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/320/bmw_320i_xenon.sportules.kmgarancia-9910629
Foleg a motorra gondolok.
BMW001?
-
Kornel
veterán
válasz
runner 125 #128268 üzenetére
Kia, hyundai lenne nekem, ha a jozan esz gyozne.
Ha a szivemre hallgatok, akkor alfa 159, vagy bravo.
Koztes (de draga) megoldas a kuvik.Nyomozast lezartak, ha minden ok, jovo heten kivonjak a forgalombol, es penz all a hazhoz
-
Kornel
veterán
20d?
[link]
Tul jonak nez ki.
Erre mennyit kell kapasbol locsolni kb., hogy jo legyen?
Bmw001? -
Kornel
veterán
Egy ilyen 320i mit tud?
[link]
Annyiba kerul, mint egy jobb civic. -
Kornel
veterán
Ha mar bmw nap van.
2M-ig erdemes valami BMW-t nezni?
Max. 2,5M, de akkor legyen hibatlan.
Vagy ennyiert felejtos?
3-as eleg lenne meretben.
Vagy maradjak a seggemen, es jo lesz a bravo t jet? -
Kornel
veterán
válasz
bitpork #127957 üzenetére
W333: es motor is van hozza?
1.4 es 1.6 turbo is harmat ahhoz a 1,5+T-s kasznihoz, dizelt meg egyelore nem akarok.Amit kihagytam, hogy ilyen 9 mp-es limitet huztam a 0-100-hoz...
Tudom, semmit nem jelent, de megis, aminek 11 sec a 0-100, az biztos, hogy nem lep.Mod2: bitpork, ez a skoda jol nez ki, de 2.0 pd
-
Kornel
veterán
Tenyleg nem farasztas keppen, csak lassan dontenem kell, remelem meg ebben a honapban.
A verzio: Fiat bravo 1.4 tjet 150 ps 2008 korul
B verzio: Honda civic 1.8 sport, facelift.
A ketto kozott legalabb 500k kulonbseg van, azonos allapotot es km futast feltetelezve.
En az A verzio fele kacsingatok, mert olcsobb, jobban megy, alkatresz olcso, es tetszik is.
A B verziot sem vetettem el, mert ugyan dragabb az alkatresz, de elvileg kevesebb kell, es ez is tetszik, de annyival nem jobban, mint amivel tobbe lenne.Ami meg felmerult komolyan, az a Lancer, de nincs benne egy jo motor, es a sedan kevesbe praktikus.
Egy jo is200-at is elviselnek, hiaba oregebb, de itthon nem lattam jot...
-
Kornel
veterán
Valaki emlitette az exeot.
Ezzel meg tudnek baratkozni:[link]
Magus?
Mit mondasz, mit kell tudni roluk?
Ezek meg problemas 2.0 cr-ek voltak, vagy mar nem?Tsebacsi: igaz...
Runner: hybridbe nem rossz, de azok korbefutottak a foldet ketszer -
Kornel
veterán
egy unalmas "kis" avensis?
[link] -
Kornel
veterán
akkor megint egy teljes más irány:
Kicsit drága, de ha nagyon kell kiszorítom rá a pénzt.
Itthon alig van, gondolom kint több is akad...
-
Kornel
veterán
válasz
Tsebacsi #127774 üzenetére
205/55 r16
Korbenezek azert, de a 2.2 ctdi kettostomegu+kuplung arahoz kepest (300k kedvezmennyel) nem hinnem, hogy tobbe kerulne
Ilyenekre gondoltam, hogy lancnyulas, szakadas, mittomen, hengerfejes lesz, stb., mint egy rakas bmw moci
Footy: ulest veszek bele utolag is, ha volt bele jobb, az mind1.
Alg: az alfa, ez bmw
Asszonynak egyebkent nem tetszik az alfa...Rbalint: hadd bssza...
-
Kornel
veterán
-
Kornel
veterán
-
Kornel
veterán
Egy ilyenre lehet elcsabulnek...
[link] -
Kornel
veterán
válasz
norbert1998 #127551 üzenetére
Egyebkent ennyiert en sem vennek autot.
Robogot se, max. biciklit.
De a szukseg nagy ur, ezert valasszatok ezekbol. -
Kornel
veterán
válasz
norbert1998 #127547 üzenetére
Talan egy kozpes felicia.
Max. egy f astra, de egy jobb inkabb 400+k.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest