- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
A Mercedes már be is mutatta a saját CarPlay-rendszerét - amit az Apple fejlesztett.
-
runner 125
nagyúr
Pörfikt.
-
runner 125
nagyúr
Az autók masszívságára, különösen az oszlopok merevségére mindig nagy figyelmet fordított a Volvo. (Annó készült is egy teszt, amiben egymásra pakoltak 6-7 db Volvo-t és nem rogyott meg a legalsó egyik eleme sem, ha lesz időm majd utánakeresek.)
Ennél szerintem csak ezt akarták kihangsúlyozni.Az új koncepció tényleg szép. Bár én inkább a konzervatív, klasszikus (autó)formákat kedvelem, ebből kifolyólag nem tudom azt mondani rá, h "huezmindentvisz". Viszont a stílus, a belső tér, az orr és további apró részletek előremutatóak.
mod.
Egyértelmű, h az 1800ES reinkarnációjának szánnák.
Hasonló formavilágú SUV verzió viszont már jobban tetszik.
-
runner 125
nagyúr
A hazai sportmotor felhasználók 5%-a használja arra, amire való - pályázás.
Zöld lámpás lenyomáshoz az 1 hengeres motorok (supermoto) a legjobbak. Alsó tartományban minden speed lagymatag.
Sokan divatból, csajozni vesznek speed gépet, ellenben hosszú távra tényleg kényelmetlen.
Nekem valahol a köztes alternatívák tetszenek, a végső célom a VFR800. -
runner 125
nagyúr
válasz
Tothgera30 #76707 üzenetére
Nem kérdés, legenda a javából.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Tothgera30 #76252 üzenetére
10m ft egy teherautóért qrva sok. Ez max a gazdálkodóknak éri meg, akik ilyen olyan támogatással, nettóba hozzájutnak fél áron.
-
runner 125
nagyúr
Mondjuk ez érdekes, Jimny-nél a tesztek 7 liter körüli fogyasztásról írnak, egyébként meg 9-10 literes átlaggal találkozni szinte mindenhol.
Autonavigator, Vezess.hu, TC -
runner 125
nagyúr
válasz
Tothgera30 #76219 üzenetére
Jimny biztosan kapcsolható és alapból csak a hátulja hajt. Vitara-kból az első generáció szintúgy kapcsolható, csak hátul hajt (ilyen volt is), az újak (ami már 2m-től simán elérhető) állandó 4 kerékhajtásúak.
Pini lett volna a legnyerőbb, kár h arról lecsúsztunk.
Olyan hirdetést még élből hárítok aki 1 árva képet tesz fel az autóról, de még azt is a fészer sarkában fotózta.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Tothgera30 #76216 üzenetére
Igazából mivel sűrűn jár Ausztriába a hegyekbe, első körben valami Jimny-hez hasonló kompakt SUV-t néztünk volna, de sajnos a személyautós komfortról mindnél le kell mondani. Értem ez alatt, h a kényelmes utazójuk a 80. Ha, már 100-110-re beállsz, bever 12 litert, autópályáról meg nem is beszélve. S, alapvetően az összes valamire is használható SUV nagy része fapados, ami meg jól felszerelt már a kereten kívül esik.
Nem szokott száguldozni, de a 100-110-es utazót jó lenne, ha tűrhető fogyi mellett produkálná. Ezért az SUV-kat háttérbe helyeztük.
Nyíregyházán árultak nemrégiben egy patika 3 ajtós Pinin-t. 1.8-as, 125 lovas benzinmotorral, noh mivel annak alapból csak a hátsó kereke hajt (és a nagy Pajero-hoz hasonlóan tökéletes Super Select hajtással van felszerelve felező és diffizár mellett), leírások, tesztek alapján vegyesben 8-9-ből kihozható, ami még belefért volna, de mire odajutottunk, h elmegyünk megnézni az ország másik felébe, eladták.
3 ajtós Pinin meg nagyon ritka.ui.: Ezt a Jimny-t meg itt árulják mellettünk, 20km.
-
runner 125
nagyúr
válasz
szőröscica #76155 üzenetére
Van bennem előítélet, nem tagadom, de azt nem szeretnék.
-
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Ez mennyire bevállalható? Vajon mennyiből hozható helyre?
Szerintem nem vészes és akár gyári kinézete is lehet, ha nem sérültek a fő merevítők, de nekem nem tűnik komolynak.
Ebben az árkategóriában, hasonlóan 1.4 - 1.6 100-120LE körüli ajánlott vétel mi van még?
Köszi.
-
runner 125
nagyúr
Volvo V8, váháá.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Acheron #75808 üzenetére
Volvo-nál egy 5-600k-val alaphangon számolhatsz, ha fel kell újítani az automatát.
S80-ban nagyon nagyon ritka a kézi."..nekem a 163 ló is pont elég volt, úgy vagyok vele, hogy ha annyira tervezték, úgy biztosan jó lesz."
Az megvan, h gyakorlatilag 99%-ban megegyezik a mai D5 motor a legelső generációval?
Minimális változásokon estek át. Vovo VIDA 2013-ban összenéztük a két eltérő teljesítményű (126 és 185LE) D5 motor alkatrészeit cikkszámok szerint, a váltóig minden megegyezett.
Szoftveres a különbség, bármennyire is meglepő, nem véletlenül volt már jó néhány pere a Volvo-nak a különböző minőségibb optimalizáló cégekkel.Ha, elég a 163LE teljesítménye, akkor milyen célból nézel 3000-es benzinest?
AWD-ot nem úgy kell elképzelni egy ilyen autóban, h szántani fogsz vele és Somogybabodon a siratófalnak mész.
Az AWD jótékony hatása a mindennapokban is érződik, főleg nyálkás, vizes úton, de a legnagyobb előnye nyilván havas úton jön ki, akár emelkedőn is. Ráadásul a Volvo-knál a Haldex kuplung-ot használják, ami az egyik legjobb AWD megoldás, gyorsan reagál, és a legnagyobb előnye, h mindig a megtapadó kereket hajtja.
Sokkal stabilabb az autó, egyértelműbb a kanyarvétel, egyszerűen érezni, h az erő mind a 4 keréken jelentkezik, de erről Qru többet tud mesélni. -
runner 125
nagyúr
válasz
blt.62 #75799 üzenetére
Mindhárom motor rendben van. Tippem szerint a 2.4 D5-höz illesztett automata biztosan megegyezik az S60-ak automatájával, a benzinesek automatájáról nem tudok nyilatkozni.
Index-en és wiw-en is alig van S80 tulaj benzinmotorral.
Tippem szerint ugyanaz lehet a helyzet, mint a diesel automataknál. Kényes az olajra, és 200.000km környékén rá kell locsolni némi pénzmagot.Acheron
Ha, mégis maradsz a diesel-nél, az új D5 már alapból is 205 lovas, módosítással biztonságos határokon belül 225-ig módosítható, ami már lendületes haladásra abszolút alkalmas. Index-en van egy srác akinek az összes diesel Volvo-ja módosítva volt, és soha nem volt ebből származó problémája.
A 3.2 AWD meg nagy élmény, főleg az AWD miatt.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Acheron #75795 üzenetére
Nah csak azért ám, már féltem, h valamilyen mondvacsinált hibákat fogsz emlegetni a D5 kapcsán.
Egyébként tudhatod te is h az egyik legszebb, legegyenletesebb járású diesel motor a D5, már már benzines karakterisztikája van, úgyhogy a hangra ne fogd.
Miért nem maradsz Volvo vonalon?
S80? A 2.5T 200LE, a 3.2 AWD meg 240 és ezek teljesítményét némi okosítással (BSR) még lehet növelni.Az IS biztosan szűkebb lesz, mint az S60, ha Lexus akkor már GS.
-
runner 125
nagyúr
Értem az elved, de a BMW prémiumgyártó, az e46-ot teljesen irracionális a Focus-hoz hasonlítani, mert nem egy kategória.
Elhiszem, h a BMW fokuszában a vezetési élmény áll(t), de egy 2005-ös, utolsó szériás, - ráadásul _limitált_ példánynak hirdetett - 325i-ben (nem, nem fapad 316) legyen már benne hátul is könyörgöm egy motoros ablakemelő.Még, ha soha nem is használja a tulaj - hisz maga mögött miért ülne -, ez egy teljesen alap elvárás szerintem ebben a kategóriában.
Egyébként, ha számomra csak a műszaki tartalom (motor, hajtás, futómű, kormányzás) számítana, biztosan 2.5 STI Subaru-t vennék. Nah ennél eszembe nem jutna reklamálni a kurblis ablakért, digit klímáért, fűthető ülésekért, stb.
-
runner 125
nagyúr
Holnapi Napló a TV2-n az elszaporodó autólopásokkal fog foglalkozni.
-
runner 125
nagyúr
"Sziasztok!
Komoly dilemmában vagyok. 8 éve élek együtt barátnőmmel. Minden csodálatos volt, de az utóbbi időben feltűnt, hogy többet jár fodrászhoz, tornázik, sőt, konditerembe is el kezdett járni. Tegnap munkába indultam, de félútról visszafordultam autómmal, és megálltam a fölöttünk levő utcában, ahonnan jól rálátni a házunkra. Nem kellett sokáig várnom, megállt a házunk előtt egy böhöm nagy autó, amiből egy öltönyös fickó szállt ki, kezében egy csokor virággal. Ekkor leguggoltam a kocsi mellé, meg ne lásson, és feltűnt, hogy a blokk aljából világos színű olaj szivárog.
Mit gondoltok, vigyem szervizbe a Suzukimat, vagy álljak neki magam megbütykölni?"Vótmá?
-
runner 125
nagyúr
válasz
raczger #75605 üzenetére
Kb ez az egy, de nézd meg a többit is.
Egyébként beszarás h mennyire ki van pofozva és a legkomolyabb h semmin nem látod a majd 500k-s futást.
Nézd meg a kormányt, ezt tuti cserélték.. szinte új, váltógomb / bőr, ülések szintúgy, motortér is patika...Kickass
Jahm, nekem is feltűnt.
-
runner 125
nagyúr
Srácok,
Nézem az Autó Harsányi kínálatát, csak nekem gyanús, h minden 7-8-9 éves autójában 50-60-90.000km van?
Valakinek van tapasztalata velük?
Köszi.
-
runner 125
nagyúr
válasz
peugeotmate #75587 üzenetére
Részvétem.
Komoly mi folyik ott Budán... TC fb oldalán 1 órája jelent meg egy ellopott A4 Quattro leírása.
Hasonló hangvételű levelet mindenképpen írnék helyedben a TC-nak. Rendszámmal, telefonszámmal és az autó fotójával, illetve érdemes megemlíteni, ha van bármilyen különös ismertetőjele.
-
runner 125
nagyúr
Srácok,
Mitsu 1.8 GDI 120le motor milyen? (Megbízhatóság, típushiba, stb.)
Köszi.
-
runner 125
nagyúr
válasz
!Overdose! #75003 üzenetére
Frankó, legalább egy horvát nyaralásra még befér a tartalékmotor a csomagok mellé.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Tothgera30 #74206 üzenetére
Hja, ugyanez fogalmazódott meg bennem is.
Egy részből 1m-ért garantáltan a legalját fogja megkapni, amire rövid időn belül fél millát rá kell locsolni, s akkor még az automata váltó szóba se került. A másik, h ha a Wagon R-t nem volt képes szervizeltetni, akkor vajon az S60 mennyire lesz karbantartva.
Nepperünk lehet kevésbé tájékozott e téren, vagy csak finoman fogalmazott, de a Volvo 200-250k km-t futott automatái rendszerint felújításért könyörögnek. Havi rendszerességgel találkozok a 4 Volvo forumon automataváltó problémás userekkel.
Múltkor már meg akartam említeni, h manapság elég közhelyes a becsületünepper. "Jó autó, ismerősömnek van nincs vele baj, automata elromolhat pénzbe fog kerülni, alkatrészeárakról a Totalcar áruházban tájékozódhat, stb.."
A legfontosabb szerintem h az ilyen kérdező szemét fel kellene nyitni. 1m-ért és ilyen hozzáállással ne akarjon S60-at.mod.
[rvilike]
Telepátia.
-
runner 125
nagyúr
válasz
blt.62 #74172 üzenetére
Noh igen, az SX-4 nagyon nem az, de még csak nem is SUV.
1m-ért a legolcsóbb már terepre alkalmas alternatíva egy Vitara, Samurai, de ekkora embernek tuti kicsi lesz mindkettő, a nagyobb darabokból (Pajero, Terrano) meg szvsz nagyon az alját kapod meg.
Noh és a másik dolog a fenntartás. Csak keress rá mennyibe kerül mondjuk egy Pajero-ar a 4 gumi. -
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
Ok, köszi, akkor bepróbálom én is.
-
runner 125
nagyúr
RAIN-X-et használ itt valaki üvegre?
-
-
runner 125
nagyúr
válasz
neduddki #73089 üzenetére
Őőő, ahol fogom a kulcsot ott aztán semmi fém nincs. A kulcs műanyag részét fogom, s azt a pontot, ami kb kicsit nagyobb mint egy tűhegy, és teljesen egy síkban van a felülettel, szerintem esélytelen észrevenni, pláne megtalálni stresszhelyzetben, adott esetben sötétben.
Persze elhiszem h aki autót lop, az mindenre fel van készülve, bár az esélye ritkán van megadva, hisz 99%-ban telken belül áll, zárt garázsban.mod.
De, akkor mi a legtutibb biztonságtechnikai megoldás? Vagy ilyen nincs?
GPS-es nyomkövető? Nem mintha szükségem lenne rá, csak szimplán kíváncsiság.
-
runner 125
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest