- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcsi23
veterán
válasz
neduddki #20551 üzenetére
NEDUDDKi!
Írtam nekik akkor, azóta se válaszoltak.
Ellenben fékmesterék, pár óra alatt tolták a választ.
Úgy lényegében: sima tárcsához max Greenstuff. Red-Yellow stuffhoz már kell a sportos tárcsa. Míg a Red valóban igényel némi melegítést, a Yellow kb a gyári szintet hozza hidegen is, bemelegedve meg igencsak eldurvul a fékhatás. Viszont a piros nem ajánlott utcára. Mondjuk nem tudom, hol van neki létjogosultsága, amikor a Yellow nem sokkal drágább, s úgymond komfortosabb, hidegen isNa mindegy, biztos az volt előbb.
Normál tárcsához Black vagy Green, sportoshoz megy egyértelműen Yellow szvsz. -
tomcsi23
veterán
Jól kitalálták, újabb rendszeres bevétel. Meddig van ennek szavatossága? Mert a múltkor vettem egy 6 kilóst egyik ismerősnek, azt mondja az eladó fószer, hogy ez biza csak egy évig lesz jó, be is pecsételte a cimkéjébe.
Nincs olyan messze, hogy majd a rendőr megbüntet, mert lejárt a poroltód. -
tomcsi23
veterán
Gondolkozom egy visszafogottabb kipufogó végen. Valami ilyesmire jutottam. Szerintetek
-
tomcsi23
veterán
Megnéztem már, milyen árkülönbség van az EBC fékbetétekben:
Black 15e (m-0,46), 400℃-ig,
Green 36e (m-0,55), 650℃-ig, - 160km/h-ról, akár 9 méterrel is rövidülhet...,
Red 41e (m-0,5), 750℃-ig, - 160km/h-ról, akár 13 méterrel is rövidülhet...,
Yellow 42e (m-0,6), 900℃-ig, - 160km/h-ról akár 16 méterrel is rövidülhet...Ezek alapján leginkább a Yellow éri meg szvsz (a Green helyett).
Azért durva, hogy a Green és Yellow között is van 7 méter különbség 160-ról (elvileg). -
tomcsi23
veterán
Ebből a szövegből nekem az jön le, mintha csak a hátsó betétekről írna. Lehet, csak ott tesztelte
Na mindegy, ami engem illet, nem próbáltam még.Viszont, eddig a fékmester oldalán voltak az EBC termékek, de most nézem, hogy már az ebcbrakes.hu oldal is üzemel - jó kis leírással.
Fék-Expressz, mint a magyarországi képviselet.
-
tomcsi23
veterán
Pf, nem is tom, de nem volt annyira olcsó a többihez képest. Nézz fel pl unixra, van nekik asszem. Viszont egyre több helyről olvasom, hogy bejött. Nincs hangja, kevesebb fékpor, nem fárad el, lehet gyepálni.
Na aztán ha tele lesz retekkel ez a vájat, akkor az hogy tisztul ki?
Szvsz inkább csak dizájn ez a fúrt/mart, nem sok gyakorlati haszna van. Kisebb lesz a felület és a betétet is jobban kajálja.
-
-
tomcsi23
veterán
Hehe, hát úgy 20-30 ezret azért mentem vele.
Nagyon bejött a coupe forma, formás vonalak, keret nélküli ajtók, stb. Utána ismerős használta vagy 8 évig, majd adta el asszem tavaly. 400e huf körül feltette, jöttek rá, mint a legyek. Még a helyszínen is egymásra licitáltak, valami 50-est dobott rá a nyertes.
Ám ezek már eléggé lehasználtak többnyire, de legalább tartós technika. Ha kicsit is törődtek vele, nem lesz baj szvsz. -
tomcsi23
veterán
Ha már elmész ebbe az irányba, inkább coupekat nézegess. Az sem lenne sokkal nehezebb projekt, viszont jóval pofásabb szvsz. Teljesen jó az 1,6-os is (nyilván inkább 1,8is-től felfele kellene, de vállalható). Egy bajom volt vele, az a fék. Normál tempónál okés, de simán megy 180-at utazóban, viszont onnan megállni már kevés a sima tárcsa + dobfék.
SocketA: hm, lehet.
-
-
tomcsi23
veterán
-
tomcsi23
veterán
Itt egy kép. A felni melletti, illetve a tárcsa külső peremére gondolok rozsda ügyben. Igaz, ez már majd 3 éves, és olyan 26e km van benne, de már fél év után is majdnem így nézett ki. Van néhány gyári is, ill. utólag is lehet olyat venni, ahol le van kezelve a tárcsa egy réteggel és nem kezd el rozsdásodni.
-
tomcsi23
veterán
Ha nem éri csapadék, akkor is rozsdás lesz
Itt ugye két részről van szó, egyik ahol a fékbetét fog (koptatja) a tárcsát. Ez egy mosás után is rozsdás lehet, de egy kisebb fékezéstől újra fényes lesz. A másik rész pedig a tárcsa többi része, ahol nincs használva. Ezt szokták (ill. az egész tárcsát, csak a használt részről lekopik) bevonni egyéb réteggel, hogy ne rozsdáljon az évek során.Neduddki: 3 hét semmi, olyan fél-egy év után jelentkezik a mosástól, esőtől, párától.
-
-
tomcsi23
veterán
válasz
neduddki #19323 üzenetére
Akkor legyen a black. Asszem Manitou-nak van némi tapasztalata ezzel, de a többiek inkább green- vagy attól sportosabbat használnak inkább.
Vagy még az ATE kerámiához nézz egy árat, hátha.
Amúgy esetedben a 3x-os ár nem éri meg szvsz a green. A gyári mennyi lenne hozzá?
A tárcsákat meg nem feltétlen eszi meg előbb, betét, ill. a használt tárcsától függ. -
tomcsi23
veterán
Mert zsarunak lenni jó - Csontiék.
t1: legalább passzol.
-
tomcsi23
veterán
-
tomcsi23
veterán
válasz
sunahunter #16908 üzenetére
Ebéd közben nem jártál erre, mi?
-
tomcsi23
veterán
válasz
Napfénysüti #14754 üzenetére
Valami ilyesmi lesz.
-
tomcsi23
veterán
-
tomcsi23
veterán
válasz
Szplöttyy #9944 üzenetére
Amikor először kellett nálam, akkor elvittem egy "rendes" helyre. Ott a srác betett egy ilyet, majd elkért érte egy 5-öst. Gondoltam, hogy legközelebb ezt majd magamnak is megcsinálom egy ezresért.
Lehet, hogy különböző cuccok más minőségűek, de amit eddig próbáltam, az jó volt (ez a pattintós flakon is, meg a befújós hab is).
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest