- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcsi23
veterán
Ja, srácok: remélem, az üzemanyag szűrőt sem szoktátok kihagyni - ha nem is minden ciklusnál, de azért rendszeresen. Csak mert nem nagyon volt említve alább.
-
-
tomcsi23
veterán
-
tomcsi23
veterán
megbíztam egy ezzel foglalkozó céget
Ja, és gondolod, ingyen csinálták?Ehune, rendszám cserénél 8.500,- a pár, míg rendszám pótlásánál 12.300,- és ugye, csak egyet lehet pótolni.
Hehe, az "M-es logós" BMW annyira már nem menő, mint az M-es rendszám. M-es Szeját, jeeee.
hobizoli: anno Dynoéknál voltunk, az még egész elfogadott pad, de az is hozta a "szórást". Téligumival - 5-7 ló, stb.
-
tomcsi23
veterán
B+, lelopták a rendszámtábláimat.
Irány a police. -
tomcsi23
veterán
válasz
Mr.Csizmás #36363 üzenetére
Ilyet nem nagyon tud venni.
-
tomcsi23
veterán
válasz
MunezXBK #35662 üzenetére
Nem volt egyértelmű, mire írod pontosan.
Kicsit túlérzékeny vagy mostanában, iszol Te elegetwhitezo88: szvsz igen, de szerintem Qru is pont erre gondolt, hogy a modern technikának már meg kéne oldania.
Amúgy a 2 lityós részecskeszűrős (mittommilyen) VAG dízel meg hibát is dob a sok városi menetben. Legalábbis többen azt a megoldást találták rá, hogy ki kell kormolni rendesen.#35669) Manitou: Nálad legalább van értelme ennek a módnak.
-
tomcsi23
veterán
válasz
szőröscica #35647 üzenetére
Aszittem benyás.
Hát, a dízel nem arról híres, hogy fent is kellően toljon, mert bár elforog, de elég hirtelen csökken a powa. Nem érezni fent torpanást amúgy?Azért nem biztos, hogy a 150, meg a 180 lovas motor között csak a csipsz a különbség.
-
tomcsi23
veterán
válasz
szőröscica #35640 üzenetére
Városban kilőni.
Tényleg, milyen járgány? Amúgy néha még jót is tesz a rendszernek, ha becsületesen ki van kormolva. Persze, ha rendesen megkapja a karbantartásokat. -
tomcsi23
veterán
válasz
jozefgucci1 #35417 üzenetére
Gyerkőccel hátulra már kevés lenne ez az 1-es, más kérdés, hogy a 3-as sem sokkal nagyobb.
A kiszemelt példány külföldi lesz, s tuti nem ennyi km szvsz.
Bajor mércével ez minden, csak nem szörny. -
tomcsi23
veterán
válasz
Motion_Blur #35023 üzenetére
Puccos benyára: sokan nézik, hogy na, jobban megy? Jobban megy?! Azt utána meg, bazze, ezzel többet eszik.
-
tomcsi23
veterán
válasz
!Overdose! #33778 üzenetére
NB+-nál tapasztaltak 2 év után csökkenést, hogy mintha kevésbé világítana, mint újkorában.
Ez 100% xenon gáz, hát a 90-esnél mi/mennyi lehet?
Sajnos az enyémhez sincs gyárilag xenon, pedig akkoriban már szórták konszernen belül, de itt kispórolták a csúcsmodellből is. Így aztán maradnak az ilyen izzók, azért egész jól látni vele.
Ja, igen: olyan 10-15k km, vagy 1-2 évet kibír, már egész jó lenne. -
tomcsi23
veterán
válasz
!Overdose! #33609 üzenetére
Remélem van benne még "pár" hónap, de ha majd kiég ez a 90%, akkor jöhet a 120-as.
Hátha olcsóbb lesz addigra, esetleg teszkó benyomja valami akcióba, mert H7-ben még drágább.
Esetleg össze lehetne nézni a 90-est a 120, meg mondjuk egy xenonnal. Nyilván azonos kocsi, lámpatest kellene, de azt nem egyszerű összehozni.Jatélleg, H4-ben mindkét szál 120-as, vagy hogy van? A kezdeti fényerőhöz képest vettél észre csökkenést az idő múlásával a réginél?
-
tomcsi23
veterán
Srácok!
Ezek a kamerák más célból is használandóak? Gondolok itt a Vas megyei brigáddal egy esetleges együttműködésre..
-
tomcsi23
veterán
válasz
FoBCRaistlin #32776 üzenetére
Nem baj, nekem aztán tök nyóc, kivel akarsz összemelegedni.
-
tomcsi23
veterán
válasz
Napfénysüti #32733 üzenetére
Nem értem én sem, mit problémázol. Bele vagy kényszerítve talán napi 1-2 órát, vagy rajta kell pózolnod a topiktalikon?
Amúgy a csajról (gazdája?) nincs valakinek fotója?
-
tomcsi23
veterán
válasz
Napfénysüti #32307 üzenetére
Hja, az a felni befigyelés elég durva.
-
tomcsi23
veterán
válasz
!Overdose! #32166 üzenetére
Tavasszal raktam be őket, akkor még híre nem volt ennek a +120-nak.
Ha leteszteled, mindenképpen írhatsz róla. -
tomcsi23
veterán
válasz
!Overdose! #32163 üzenetére
Legutóbb én is ilyet tettem be, de még messze vagyok a 2 évtől. Világítás szempontból bejött.
-
tomcsi23
veterán
válasz
!Overdose! #32158 üzenetére
Ez kb osram "szint" akkor, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- 0 km! ÚJ! Ninebot MAX G2 elektromos roller 32 km/h
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest