- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
[link] tudtok-e esetleg jobb vételt ebben az árkategóriában, ami hasonló suv, de normálisabban motorizált, extrázott? alapvetően inkább hosszabb távokra kellene, 600-1000 km is akár. tudom, nem ez az ideális felhasználása ezeknek az autóknak, de apósnál bekattant valami és ezeket kezdte nézegetni. jelenleg ott tart, hogy vagy ez, vagy egy hyundai bayon... de ennyi pénzért szerintem mindkettő rossz vétel, akkor már inkább egy kvázi új K Astra 1.2T.
-
válasz
parandroid #218815 üzenetére
ez egy tökéletes döntés, ha szereted az autót. folytatod a lízinget, vagy kivásárolod?
-
válasz
szabonagyur #218585 üzenetére
en nem tudom, de felreertettem az uzit, megvettek elole, nem o vette meg
szal megis aktualis ankerdes.
-
urak, mi most az ajánlott kártörténeti oldal? illetve mi az ajánlott dízel technológia 3-4 millió huf között, akár kicsivel felette? nekem a kia szupe r1.6 crdi-je jut eszembe és a 2.0 hdi peugeot motorok. egyéb javaslat? köszi
opel vonal 1.6 cdti-je? 1.6 crtdi vag?
-
válasz
macilaci78 #217212 üzenetére
1.6 crdi hiresen jo motor, egyszeru, kimegy a vilagbol, es eleg dinamikus. nekem is ez volt a proceedben. autopalyazas, 2-3 km-es varosi utak, mindent birt. a draga szervi a hibakeresesek miatt volt.. jo szerelot is tudok hozza ajanlani
-
válasz
molnarpeter #217198 üzenetére
igen. de ha a g6 kicsi akkor tippre az astra kombi is.
-
válasz
macilaci78 #217195 üzenetére
ugye?
csak esetedben azert a meretek eleg kerdesesek. szerintem nincs nagyon olyan kocsi az automegsoztoknal, mi meretben eleg lehet. a legnagyobbak talan a pug 3008 es az x1 bmw. erdemes menni veluk egy kort. ha jol tudom hosszabb berles eseten a hazad ele is rendelheted oket nemi extra kessert.
amugy meg ki kell probalni elesben, hogy a kovetkezo szulolatogatasra raaldozol kicsit tobbet, mennyire adja ki. bar ezt az elmenyz erosen befolyasolja ha nem rendelsz autot hanem csak beleulsz a legkozelebbibe. ha ket sarokra van, akkor tetszeni fog. ha a jo meretu kocsiert 25 percet kell bkv-zni, akkor kevesbe -
válasz
footy #217122 üzenetére
ez már túl van a budgeten
pedig jó lenne. meg akármennyire megtetszett az elektromos autózás, most még valószínűleg sok kompromisszummal és bosszúsággal járna. azért nem lefutott a dolog egyelőre, de így, hogy van tetszetős seat ateca 10-12k euróval olcsóbban egyelőre ez tűnik most a befutónak.
-
válasz
szőröscica #217090 üzenetére
szerintem semennyire. legalabbis amiben en ultem sokat az teljesen rendben volt, bar ez meg K astra. a hasznaloka pedig nem kimeli, sok palya, akkor jellemzoen 170-180, birja azt is siman.
-
válasz
OPiiPO #217054 üzenetére
cserébe leírom én is a szenvedésem, bár nem várok tanácsot, csak pörögjön kicsit a topik
ugye lassan egy éve nincs autóm, azóta próbálom megszülni mit is szeretnék, egyelőre nem sok sikerrel. elvagyunk nélküle is, amikor kellett akkor béreltem, vagy használtam autómegosztót. de azért jó lenne saját, legkésőbb a síszezon kezdetére, enélkül elég macera elmászkálni. meg persze az is benne van a halogatásban, hogy az utóbbi pár évben a 0 ft-os céges autó után nem esik jól semennyit sem autóra költeni, hogy keret van rá. amik most épp a fejemben vannak:
1. szeretek magasan ülni, jó lenne valami suv/crossover. itt elsősorban formentor/tiguan vonalat nézem, a fiatal, jól felszerelt példányok olyan 38-40k eur környékén futnak. újat nem rendelnék, nem akarok várni rá. esetleg kicsit olcsóbban pug 3008 (de melyik motorral), vagy c5 aircross. meg persze kicsit drágábban x1, q3
esetleg cx-5. xc60 már nem nagyon fér ebbe bele.
2. de ennyi pénzt kicsit azért sajnálok rájuk, 5-6 ezer euróval olcsóbban ki lehet fogni jól felszerelt leon cupra sp-t, golfot, octaviát.
3. viszont ha már nem vag, akkor tetszenek nagyon az 508-as pug-ok (kombi és sedan is), szerintem az astra remek kocsi, főleg az új, de akár még egy jól felszerelt K-ba is beleülnék budget megoldásként
4. viszont nem sokkal drágábban vannak szép a4-ek, 3-as bmwk is.
5. vagy ugye nagyon megtetszett a tesla, 40k eur környékén, olcsó finanszírozással bele lehet ülni már egy model 3-ba. vagy pedig nagyon jó a finanszírozása most az i-s bmw-knek, akár egy ix1 sem elvetendő.2-en vagyunk, szeretünk pakolni, hosszabb időre is elmenni autóval, de tanulva a korábbiakból lehet, hogy már egy 5-ajtós is elég lenne. gyerek azért remélhetőleg lepottyan 2 éven belül, miatt viszont inkább a kombi felé mozgok, illetve a magasabb kocsik felé, ezért van elöl a tiguan meg a formentor. utóbbira kértem már két ajánlatot, ezek megállnának 36k eur környékén 1.5 tsi-vel, de a 2.0 tdi sem elvetendő.
a fő követelmények az automata váltó, minél kényelmesebb ülés, minél csendesebb beltér. adaptív tempomat, meg minél több vezetéssegéd. meg persze a led mátrx, de ezt saját pénzből hajlandó vagyok elengedni már
igazából kérdésem nincs csak strukturáltam kicsit a gondolatokat
persze ha valakinek vannak más szempontjai, szívesen fogadom azt is.
-
válasz
grizlisandor #217014 üzenetére
akarod mondani kontrasztos
-
válasz
f4lcon #216751 üzenetére
szerintem nincs sok kulonbseg 5 vs 20 perc kozott, a lenyeg inkabb, hogy legyen eleg tolto. a villany szerintem akkor nem jo alternativa ha tipikusan a hatotav felet meghalado utakat autozik az ember. ha hetente egyszer feltolti es elszaladgalnvele 300-400kmt a varosban akkor mindegy, hogy 5 vagy 20 perc, ha meg lemegy vele a tengerpartra akkor is jol esik megallni egyszer vagy ketszer 20 percre (oke, tudom vannak egy seggel munchent odavissza megjarok is
). a lenyeg, hogy amikor tolteni akar, akkor legyen ott mukodo tolto.
-
válasz
Tom1939 #216388 üzenetére
az első automata váltós élményem manchesterben volt, direkt ilyet kértem a cégtől, úgy voltam vele, hogy elég lesz megszokni a másik oldalon közlekedést
egy akkori audi a3 volt, tetszett. usa-ban dodge grand caravanokat béreltünk, az is szuper volt, így elindultam a lejtőn. semmiképp nem kéne már manuális.
-
válasz
kisza25 #216311 üzenetére
elég racionálisan levezetted ezt. szóval ha csak nincs pl. olyan becsípődésed mint pl. szőröscicának a 650i-vel, akkor anyagilag nem hiszem, hogy megéri cserélned bármire is. főleg, hogy biztosan találsz javítanivalót az újabb kicsin is, amire elszórsz egy fél misit
én is rengeteget agyalok, közben meg lassan egy éve elvagyok autó nélkül
sajnos nincs semmi olyan verda amiért meg lennék őrülve, ezért én is talán túlracionalizálom a dolgot. esetleg egy glk merci, az tetszik nagyon
-
válasz
BoneDragon #216042 üzenetére
nekem az a gyanús, hogy bármilyen német csapat japán autót használna
-
válasz
Big_Boss #215731 üzenetére
Nagyon koszi a reszletes leirast
szepnek tenyleg baromi szep es nagy. En valoszinuleg 1.5 tsi + dsg-vel veszek valamit, ha veszek. Atecat, formentort ulesprobaztam, mindegyik tetszett. Golf8-am volt, O4-ben sokat ultem, ezek is rendben vannak. Leon cupra ulesei ugyanazok mint a formentore es atecae, hely is van benne. De most eppen a lehetosegek kozul a tiguan vezet elegance, esetleg r-line felszereltseggel. de meg csak fel eve nezegetem a kocsikat
nem sietek sehova
-
válasz
tboldi #214770 üzenetére
ültél amúgy már ilyen fiatban? még a vadiújaknak is botrányosan gagyi a belseje, a 15 éves korábbai ceedemhez képest is
amúgy nagyon cuki, hogy amíg a jazz-t hajtottad addig csakajapán, most, hogy átültél a mitoba most már csakazolasz, de hidd el, létezik még más márka is a világon, amik nem véletlenül verik kenterbe ezeket az eladási statisztikákban
-
válasz
hdanesz #214767 üzenetére
nagyon simán a venga. az 1.6 crdi egy baromi jól sikerült motorja a kiának. én évekig használtam egy proceedben ingázásra, először 2x120 km-re pályán, aztán munkahelyváltás után 2x1.5 km-re télen-nyáron. nem volt sosem komoly baja, olajat egyszer sem töltöttem utána. szóval nagyon ajánlom. más kérdés, hogy mi a fenéért ilyen kis szappantartókat nézel ha évi 30k km-t ülsz a kocsiban?
-
válasz
BigBlackDog #214546 üzenetére
neked milyen volvod volt korábban?
-
-
válasz
imyourfriend #214387 üzenetére
ha vegre eljutok odaig en egesz biztos nem veszek maganszemelytol hasznaltautot, csakis markakerbol. kiveve ha ismerostol sikerul valamit elhozni.
-
válasz
TrollBalint #214326 üzenetére
draga.7.4-ert ott egy viszonylag keveset futott nagyon jol felszerelt superb, akkor ki venne inkabb ennyi penzbol a 8 millios octaviat? ez szerintem sokaknak elvbol sok egy autoert, nemhogy egy octaviaert.
-
válasz
f4lcon #213866 üzenetére
btw írtál már a mazdáról csak lemaradtam? mik az első benyomások?
kezdem átgondolni, hogy valójában mire is kell a kocsi. mivel városi használat minimális lenne, a bevásárlás is kb 20 km, akár még az automatát is el tudom engedni. bár itt jön a csavar, hogy számomra a létező legjobb extra az adaptív tempomat, az meg automatával az igazi
-
válasz
kisza25 #213854 üzenetére
ezt ertem, de egy demagog bullshitnek tartom. mintha a hagyomanyos screenre, vagy screen nelkuli pioneer radiora nem kellett volna ranezni 10 eve amikor nem volt meg aa es carplay, meg a legtobb esetben multikormany sem.
marmint felreertes ne essek, nem azorgalmazom a figyelem eltereleset, alapvetoen en sem csinaltam, de ettol meg nem tartom realisnak, hogy mindig mindenki megall, ha uj cimet akar bepotyogni a wazeba.
-
válasz
vzsryl #213844 üzenetére
hagyjuk mar, miert ne lehetne menet kozben hozzanyulni a kijelzohoz, ha egyebkent csomo minden mast is onnan vezerelsz. nem tamogatom ezt a 90-es evek beli begyoposodest. ott a tavolsagtarto tempomat, ott a savtarto, ott a holtter figyelo, miert ne kereshetnek uj cimet, vagy zenet a touch screenen?
-
válasz
dellfanboy #213659 üzenetére
biztosan van ennyiért 3as octavia meg 7es golf.
-
válasz
yoogie #213569 üzenetére
pedig innentől ezt neked kell tudni
én valószínűeg nem választanék octaviát egy passattal szemben, ez utóbbi halkabb kényelmesebb utazóautó. de engem a teljesítmény nem igazán érdekel. bár egy jó lachip-pel a passat sem nagyon marad el ettől az oactaviától
azt vedd amiből jobb állapotút, jobban felszereltet találsz ennyi pénzért.
-
válasz
molnarpeter #213540 üzenetére
nem ez a powershift a roblémás váltó?
-
válasz
TrollBalint #213452 üzenetére
Szerintem ezek nem az alap style ulesek.
-
válasz
Mauzes #213442 üzenetére
egész sokat dolgoztam tanácsadókkal, volt, hogy ennél kevesebbért de volt, hogy sokkal több pénzért. sosem álltunk az ablakban és néztük, hogy milyen autóval jön. pl. beállsz egy céges mélygarázsba, ki megy le megnézni a kocsid?
volt aki taxival jött, volt aki felhvott, hogy sry, kicsit késik, mert késett a vonata. és?
ha képes elvégezni a munkát, jó referenciái vannak és egyébként megvan az az érzés, hogy jó együtt dolgozni vele, felőlem jöhet görkorival is
szóval szerintem túlértékeled ezt az autóval történő reprezentációt.
-
válasz
TrollBalint #213428 üzenetére
tudtommal jarni jar, csak egy maganszemellyel
szemben sokkal nehezebben ervenyesitheted, mint egy kereskedessel szemben. -
azert az nem kenyelmes. nem tudom mennyivel nagyobb mondjuk a sima golf mint a crossland, de most sielesnel a crosslandban a szlalom leceim mar nagyon elorelogtak, az oriasszlalom meg plusz 8-10 centi. ehhez mar kell a box szerintem. a kombiban of course ez nem gond, vagy egy otajtos oktavban.
-
válasz
kisza25 #213346 üzenetére
en a kia proceedet szerettem, ezt a szintet hoztak kb a 3-as octavia alap ulesei is, de talan egy horvat utnal hamarabb ereztem kenyelmetlennek, mint a kiat, ami meglepo. a golf 8 ergo ulesei meg rohadt jok voltak, combtamasz, masszazs, abba barmikor visszaulnek.
btw koltsegcsokkentes celzattal visszaraktam a golfot is a listamra, es azon gondolkodom, hogy akar a kombi vonalat is el tudom engedni, sieleshez max veszek egy tetoboxot
-
válasz
TrollBalint #213259 üzenetére
marmint melyik resze nehezen hiheto?
-
válasz
TrollBalint #213229 üzenetére
mi olyan hihetetlen ezen, a kamiq az egy kb fabia meretu suv. nekem nem okozott semmilyen nehezseget 200+-szal kozlekedni az 1.5 tsi-vel, talan 214ig neztem meg egyszer.
-
válasz
tibbike01 #213215 üzenetére
16k km-t tettem bele új korától, nekem semmi kifogásom nem volt, illetve nyilván egy új autó esetén probléma se jött elő. nem tudom van-e különbség a sima tsi és az etsi automatája között, de ez nagyon szépen tette a dolgát. a start stop rendszer is remek volt a mild-hybrid miatt, alig érezted, hogy indult az autó.
-
válasz
f4lcon #213199 üzenetére
köszi, kíváncsi vagyok majd a tapasztalatotokra
a szívó benzintől még én is ódzkodok kicsit, tekintve, hogy mindig turbós autókat használtam (ceed 1.6 crdi, octavia 1.5 tsi manual és golf 1.5 tsi automata), de mivel én tényleg csak közlekedésre használom az autót talán nem zavarna ez a lomhaság. mindegy, lassan el kellene kezdeni az üléspróbákat, mert egyelőre csak elméleti vásárló vagyok (és igazából most épp meg sem vagyk győződve róla, hogy biztosan kell-e nekem autó
)
szerk: nekünk kell a csomagtér, szerintem raktam be képet korábban, hogy pakoltuk tetőig az octaviát meg a golfot is amikro leugrottunk 2-2.5 hétre a haciendára horvátokhoz
én is biztos vagyok benne, hogy egy pickupot is metöltenénk ketten ha az lenne a verda.
-
válasz
BigBlackDog #213192 üzenetére
asszem ez az elso funkcio amiben a golfjaink ugyanugy mukodtek
Xero: koszi az osszefoglalast. a vezetek nelkuli carplay nekem sem nagyon fontos, elvoltam nelkule is az octaviabam, de azert tetszett a golfban is. a tavolsagtarto tempomat mennyite komfortos, jol mukodo?
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest