- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
capulet75
addikt
válasz
Winner_hun #4967 üzenetére
Igy. Ha jól tudom jelen állás szerint nem számit h kisteher v személyautó.
-
capulet75
addikt
Üdv urak! Kérdésem a következő: ha egy külföldi rendszámú autót vásárolnék, amit viszek magammal tovább egy másik orszagba, és ott regisztráltatom, akkor annak itthon van bármilyen vonzata? MO-n majd ha megvettem kb 2-3 hónapig akarom használni, utána lépek innen.
-
capulet75
addikt
Képbe került egy ilyen is.
-
capulet75
addikt
Pályán a 7, városan a 10l a lélektani határ. Azt már olvastam hogy a WV V6D eszeget szépen ha tolod neki. A megbízhatóság viszont mindenképp dicséretes. Felszereltségnél az alap biztonsági cuccokon kivűl max a klima ami mindenképp kell, nagy bundás kutyám van, nem akarom hogy melegben szenvedjen. Nem gond az automata sem, szerintem asszonykám is sokat fog vezetni, neki meg indenképp előnyösebb lenne.
-
capulet75
addikt
Mindeképp nagyobb motor lesz, akár V6 is számításba jöhet mert hosszú távra kell.Természetesen elsődlegesen a tapasztalatokra lennék kiváncsi, attól aki vezette valamelyik tipust.Erőssége,gyengéje, szervízigény,komfortosság,apró trükkök,stb...
A hosszú távot szó szerint értem.Via baltica.
-
capulet75
addikt
Sziasztok. 2002-es passast IV kombi vagy 2003 mondeo kombi. Motorra is várok tippeket.
Ha lehet akkor ne csak annyit hogy x-et vegyél, némi indoklás jó lenne.Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest