Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Még erősebb Red Magic készül
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
opeter87 #5677 üzenetére
Ez pont mint a multkori MOL-benzines témakör. No offense de az se jött össze végül feladtam.
"Én nem hordom szakszervízbe, mert nem vagyok hajlandó kifizetni 6-7-8 ezer forint munkadíjat óránként. Így nincs assistance..."
Egy szíj/fékfolyadék/hütőfolyadék csere 0.4-0.5 munkaóra. 0.4-.05*6000Ft (vidék) = 2400-3000Ft. Ennyit fizettem az 1éves assistanceert és a cseréért. Ha levonjuk belölle a maszek árat ami ugyanugy 1500-2000Ft és én ezt mindenképp kifizetném mert én magamnak félnék megcsinálni egy szíj/fékfolyadék/hütőfolyadékcseét(hiába nézem meg youtuben és olvasom el haynes+hivatalos manualban). Mindent összevetve évi ~1500Ftba kerül az Assistance.
Ha te ezeket meg tudod csinálni magadnak akkor meg évi ~3000Ftbe. Na egyszer rohadj le 12év alatt olaszba/németbe már a trailer is jóval többe került, nemhogy a csereautó...
Rick4: Amúgy kitalálták már az 500.000km ~16évet bíró szíjat, sok autót szerelnek is vele. Úgy hívják azt a szíjat, hogy: LÁNC.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Asus Rog Strix G16
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest