Hirdetés
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
von toth
tag
Ma voltam egy Renault szalonban és megnéztem a Daciákat ha már arra jártam. Na, most erősen revideálnoom kell előző nézeteimet, miszerint három millából ezt kell venni,
Úgy kezdtem, hogy alánéztem az elsőnek (sandero stepway), ami ott volt, az biztosan nem lesz 15 éves. AZtán folytattam a beszállással. A kilincs már eleve borzasztó, de ezt még meg tudnám bocsájtani, ha belül nem lenne ugyanez a műanyag. Ami a kormányt borítja, az szintén borzalmas. csak másféle. Ami nagyobb baj, az a vezetési pozíció. Az ülésmagassággal nem játszottam, de a pedál-kormány távolság nem kicsit kényelmetlen. Én sem vagyok egy nagy autóvezető, néha feldob, néha nyűg, de aki minimálisan is szeretett valaha autót vezetni, az ordítva száll ki ebből. Az ülések más most gagyik, a szövetre kíváncsi leszek negyven fok melegben, de nagyobb probléma, hogy semmilyen tartása sincs. A legjobb dolog a csomagtartó volt, ott nincs kecmec jó is az ajtaja, nagy helyek vannak, valszeg pakolni is jó lesz benne. És ebben ki is merült. Még jó, hgy egy eladó sem ért rá....
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Disney+
- Windows 11
- Viccrovat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest