- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
válasz stickermajom #118049 üzenetére
El is olvastad amit linkeltél? A szóban forgó kocsinak az első hátsó fékje totál le volt kopva. A szilent blokkok görbültek és ennek megfelelően az első kerekek 17 milliméterrel elterpeszkedtek. A gumik is így kophattak meg a nem látható helyeken.
Ez tök állat, a görbült szilent a csúcs az elterpeszkedés mellett, hatalmas szakmai hozzáértésről tanúskodik.Mondom, lehet hogy szar a cég, de azért ezeknél komolyabb dolgokat kellene összehozni, ezt egy konkurens is írhatta, aki a jelek szerint csak sima kereskedő, hozzáértés nélkül.
Az élet kegyetlen .
-
stickermajom
addikt
Igen elolvastam, de ezek szerint még mindig nem sikerült értelmezni az elmondottakat.. Értem én, hogy késő van már, de azért na.. Vagy esetleg üzleti érdeked fűződik hozzájuk?
Szóval, akkor utoljára: a linkelt blog kizárólag Qru bizományos kérdése miatt érdekes, úgymond egy példa a nem bizományos értékesítésre, azaz, hogy a cég saját tulajdonába veszi az autót és azt adja tovább. Lehet látni szépen a forgalmin. Semmi köze a többi általam leírt dologhoz. Aminek azokhoz köze van, az az általam NEM linkelt, de könnyen kikereshető tapasztalatokkal teli fórum, sok-sok hozzászólással.
[ Szerkesztve ]
-
lsc
nagyúr
válasz stickermajom #118052 üzenetére
Ha nem mered linkelni akkor miről beszélünk? Egyébként a cég egyszer már itt hagyta az országot hasonló gondok miatt mint amit írsz, nemrég tértek vissza, ha most is ugyanazt csinálják akkor nem látom értelmét az egész dolognak, hacsak nem pénzmosoda akar lenni a dologból, de erről meg főleg semmi infóm nincs.
Ha gugli megtalálja az említett fórumot nem tudom miért nem mered linkelni, de ez már a Te "bátorságod".Erről ennyit, ennyit sem ért a dolog, csak unalmas a sok jól értesült emberkét olvasni tények nélkül.
Ja és az "üzleti érdek" jól sikerült, ha tények nincsenek marad a személyeskedés?
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
stickermajom
addikt
Leírtam a keresőszót, még a találat számát is. Ha innen nem megy a dolog, akkor nem felém kell keresgélni a hibát, azt hiszem.. Akit érdekelt és akarta már rég utánanézett a dolognak, te rugózol itt egyedül.
De tessék, csak neked, csak most: [link] Remélem, így már menni fog
Nem tudom milyen tényekre vágysz, én leírtam az ismerősök tapasztalatát. Elhiheted, hogy első kézből vagyok jól értesült velük kapcsolatban, nem szoktam a levegőbe beszélni.. Jegyzővel pecsételtessem le a hozzászólásom? Vagy mit szeretnél? Legközelebb vigyek diktafont, hozzam szóba a dolgot és a felvételt juttassam el hozzád?
[ Szerkesztve ]
-
corevalue
csendes tag
Tudja valaki mennyire karcolódnak azok a szürke színű műanyagok?
-
kovacsroli
senior tag
válasz fenergie84 #118042 üzenetére
Nem biztos. Egy ismerősöm például a tökéletes állapotú 3-as BMW E90 hátsó lámpáit cserélte FL előttiről utánira. Még a csomagtartóajtót is cserélni kellett hozzá. Most pedig jön az eleje.
Ettől független nem túl bizalomgerjesztő a CorollaHa hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
fenergie84
addikt
válasz kovacsroli #118056 üzenetére
Persze, vannak kivételes sztorik, de azért nem ez az általános.
-
-v-
addikt
válasz kovacsroli #118056 üzenetére
Jó de egy 3mas bimmert kicsit jellemzőbb, hogy tuningolgat csinosítgat valaki, egy ilyen corollán szerinted ki áll neki csereberélni?
-
-
8th
addikt
válasz yodamastah #118060 üzenetére
Lehet kapni komplett wrc spoiler kit-et békalámpás corollához.
...
-
nagyúr
válasz roberto211 #118063 üzenetére
Sajna nulla, de sokkal szebb
-
-v-
addikt
Régen regadón felül nem kellett átírásért fizetni ugye? Mintha most azt olvasnám ez megszűnt, és regadón felül ugyanúgy ki kell csengetni a vagyonszerzési illetéket :S Tudtok linkelni valamit ahol feketén fehéren le van írva? (vagy kalkulátort)
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
Kell a regadó mellett ugyanúgy fizetni vagyonszerzési illetéket is...
(#118068) [rvilike]: Nm... Amúgy ja mert kb az átírási,stb költségnek ez teszi ki a többséget.. Brutál sokat elkérnek vagyonszerzési illeték néven.. Ha jól emlékszem , teljesítményfüggő az összeg..
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
-v-
addikt
válasz roberto211 #118067 üzenetére
Aha ok kösz... nagyszerű ez az ország
-
Promi
aktív tag
-
roberto211
őstag
válasz tresh #118071 üzenetére
Pont ez néztem valamelyik nap a hahun ,hogy egyszerűen aki nem egy roncsot akar venni szinte nincs választék...
2 kategória van... Van a nepper által behozott , fillérekért behozott külföldi elől hátul összetákolt roncs aminek minden baja van.. Ez jó/normál áron van de az autó felét nyugodtan ráköltheted..
Másik fele aki túlárazza az autót párszázezer/pár millió ft-al ha nagyobb kategóriáról beszélünk..
Normál áron (tehát nem is alacsony de nem is magas) nem veszel jó vagy elfogadható autót itt..
Pont azt néztem,hogy tényleg ami százasával van az utakon az mk4es stiftekből is alig van normális..
Vagy full alap amiben klíma sincs és javított itt ott.. Ezt adják normál áron..
Vagy jóval ár fölött amire kicsit szintén költeni kell de elfogadható.. És ez kb minden autótipusnál jellemző..
Mi ebből a tanulság? MIndenki vegyen újat!!!!44
-
tresh
veterán
válasz roberto211 #118072 üzenetére
Mi ebből a tanulság? MIndenki vegyen újat!!!!44
nem nem!! mindenki járjon szarfos tdi-vel az már van 400k ért is
-
roberto211
őstag
válasz corevalue #118074 üzenetére
Szerintem nem sok kia-s ember van itt vagy legalábbis nem tudok róla így tapasztalat híján gondolom én nem nagyon tudnak nyilatkozni..
Kérdezz rá szerintem valami márkatopicban, vagy márkafórumon.. Ph-n én nem találtam kia-s topicot.
[ Szerkesztve ]
-
Brumi˘
addikt
Üdv!
Focus-ba 1.6 Ti-VCT 115 LE motor mennyire időtálló?
-
-
bajnokpityu
félisten
váltózár, rablásgátlóban van konkrét ajánlásotok?
nincs nagy árdifi, ahogy látom, de nem látom át, hogy kié jó. meg nem tudom, hogy melyiknek örül a biztosító.egy váltózáram van, de nem én épitettem be, viszont gyári, és sosem volt vele bajom.
eladó topping dac
-
Kornel
veterán
válasz bajnokpityu #118085 üzenetére
casco
-
Kornel
veterán
válasz roberto211 #118087 üzenetére
En azt mondom 1M felett meg megeri...
Enyem most 1,6M, lenyuljak, lezuzom, marad 0 ft-om, igy meg azert ad valamit, amibol legalabb nem nullan vagyok. Evi 50k-t nekem meger. -
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok!
Milyen dízelt ajánlotok havi 2000 kilóméter megtételéhez maximum 1,5 M összeghatáig, papírozással együtt.
Külföldről történő vásárlástól sem zárkózom el.Elvárások: elsősorban 3 ajtós lenne a szimpatikus, de a 4,5 ajtós is bőven megteszi, klíma, tempomat, abs, akár automata is lehet, min 90 lóerő től, 1500 ccm től fölfelé.
Előre is köszi a tippeket.
Mr.Grincs
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest