Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
Ki gondolta volna ,hogy a Laguna így odaver..
-
AMD Power
titán
Én egy ilyet szeretnék....
Persze csak álmomban!
-
AMD Power
titán
válasz
Sir Psycho #44600 üzenetére
Igen de csak 2006 után... ezek már drágák nekem!
De köszönöm!
-
AMD Power
titán
1.4i Thália (75le) megelégszik télen városban 8l-el?
-
AMD Power
titán
Ha ilyen ütemben nőnek az emberekre a különböző terhek (6ft/km, egészségtelen ételekre/italokra +adó) le kell majd mondanom az autóvásárlásról.
-
AMD Power
titán
válasz
Alvin_ti4200 #43836 üzenetére
Tudom!
morpheus133: Tényleg azt kell... néz meg jó párat. Minél többet megnézel/mész velük annál jobb.
-
AMD Power
titán
válasz
Alvin_ti4200 #43834 üzenetére
Jó pár ismerősömnek van.... és az autó mérete is jó lenne nekem. De most nem Francia autót szeretnék.
-
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
válasz
morpheus133 #43811 üzenetére
Fogyasztásról mit tudsz? Mennyit kajálnak ezek?
-
AMD Power
titán
válasz
dízelracer #43787 üzenetére
Az az igazság, hogy ide Magyarországra felesleges "jó autót" venni. Kicseszett szarok az utak. Biztos nem futja felújításra a 360forintos naftából ami ráadásul még jó szar is. Megállsz egy áruház parkolójában simán nekibasszák az ajtajukat a tiédhez, le se szarják, hogy te orrvérzésig gürcöltél azért az autóért. Ez van nekünk ilyen ország jutott. Szar itt minden és csak egyre szarabb lesz.
Nah erről van szó! Szánalmas ami itt van.
-
AMD Power
titán
válasz
Winner_hun #43775 üzenetére
Nem hulyeseg az LPG az biztos.
-
AMD Power
titán
Nekem mondjuk talán egyik sem kéne.... A Toyotában ha valami tönkre megy akkor az horror ár.... Bár talán egy fokkal megbízhatóbb mint a Renault dCi-je és szerintem jobb is... bár bármelyik mociban megy tönkre valami... az több 100e Ft lesz. Én új diesel 1x ne mernék venni max csak újonnan garival.
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Városi kis fogyasztású autót vennék.... max 7l BP-i fogyasztásig érdekelne!
2000 évjáratnál újabb. 4* törésteszt és jó lenne 2db légzsák. Eddig kinézett autók erre a célra... Skoda Fabia 1.2 12v vagy Renault Clio II 1.2 16v...Ötletek esetleg?
-
AMD Power
titán
Renault Clio II 1.2 16v (2002-2004 évjárat) VS Skoda Fabia 1.2 12v (2003-2005)?
Szerintetek? A Clio II jobban megy és jobb a felszereltsége...
-
AMD Power
titán
Sziasztok...
Kis fogyasztású városi autó. Lehetőleg benzines, 2000 újabb kiadás. 800-900e-ig. Mit ajánlanátok?
-
AMD Power
titán
válasz
Stanley-B. #42989 üzenetére
Te aztán tudsz élni.
-
AMD Power
titán
válasz
Alvin_ti4200 #42949 üzenetére
Én is néztem ilyet 1.6-ban.
Bár szerintem maradni fogok a Megane-al.
-
AMD Power
titán
1999-2003 közötti benzines kocsik közül melyik "márkához" olcsó aránylag az alkatrész? Gondolok itt a kopó - "sűrűn" cserélendő alkatrészre.
-
AMD Power
titán
válasz
dízelracer #42448 üzenetére
Igen picit vicces árban vannak.
-
AMD Power
titán
Ez nekem jó lesz.. kíváncsi vagyok mennyi lesz így jövőre...
-
AMD Power
titán
Nagyon azon agyalok vajon kell-e nekem Megane Classic.. mármint a mérete miatt.... én főleg városban használom... A Cliomat ezért szeretem mert jó vele városban közlekedni.
-
AMD Power
titán
válasz
Napfénysüti #39774 üzenetére
Szinte szarér*-hugyér* vannak. Ennyire gázosak lennének..... Utána nézek a Népítéleten.
-
AMD Power
titán
Ezek mitől ennyire olcsóak? Ilyen 2000-2002 évjáratok már ilyen 5-650K-ig vannak mint a szemét. Egy ehhez hasonló Clio II +300-400K-al drágább.
-
AMD Power
titán
2000-2001 évjáratú bezines autóból.... ilyen 1.4 vagy 1.6 mit érdemes nézni szerintetek? Klíma meg mondjuk a min 2 légzsák legyen benne.
-
AMD Power
titán
Ez is fog változni...
Jármű ügyintézéshez letölthető szerződés minták: új tulajdonos bejegyzéséhez, üzembentartói adat változásához
-
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
válasz
!Overdose! #38417 üzenetére
Csak már hullik szét ez is.
-
AMD Power
titán
válasz
dízelracer #38415 üzenetére
Ez az elektromos kapszula sajnos ma már szinte minden autóra igaz.
-
AMD Power
titán
válasz
!Overdose! #38411 üzenetére
Enyém hála Istennek nem szokott heteket ott tölteni.
-
AMD Power
titán
A sza* Francia mi?
-
AMD Power
titán
Corsa az tetszik neki. Meg szereti vezetni az én Cliomat is. De aztán ki tudja lehet ,hogy tényleg Suzuki lesz majd belőle.
-
AMD Power
titán
válasz
Alvin_ti4200 #38148 üzenetére
Wazzeg csak tudom milyen kocsim van már 2 éve. Persze ,hogy van belőle 1.9! 1.9D 64Le szívó.
-
AMD Power
titán
válasz
Alvin_ti4200 #38141 üzenetére
Az baba!
Olyan van nekem is csak az 1.9D.
-
AMD Power
titán
Ilyen 2-300K kategóriában valami igénytelen nőnek való kis autó?
-
AMD Power
titán
Mit szóltok ehhez? Nem vagyok otthon a benzines autókban.
-
AMD Power
titán
Ki lehet úgy vonni egy kocsit a forgalomból ,hogy leadom a rendszámot/törzskönyvet de az autó megmaradna alkatrésznek!?
-
AMD Power
titán
válasz
fekeandras #32674 üzenetére
Egy Ladára is rá lehet rakni egy címkét ,hogy 2107 Racing nem?
-
AMD Power
titán
válasz
-Maci- #32561 üzenetére
Ez egy 1993 Renault Clio I. 1870cm3 64le. Nekem nagyon bevált. Én ezt tanuló autónak vettem 2008-ban. Teljesen megvagyok elégedve vele. Havi átlag 1000km-t megyek vele itt BP-n. Néha nem mondom jó lenne ha kicsit erősebb lenne ( főleg vidéken vagy autópályán) de városban elég ez a 64le.
Aktív témák
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest