Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
Aktív témák
-
Rover623
félisten
válasz
tiv83us
üzenetére
De most komolyan ezen ne vitatkozzunk, jobb dolgom is van, mint azzal naddzolni, meg ne adj' isten fullenteni, hogy abba a szerencsetlen ceges fordban mennyi van es hogy raktak bele
Én viszont továbbra sem hiszem azokat a számokat...
Nem mondom hogy "szándékosan" füllentesz, de amikor egy "az enyém ennyi meg annyi...én ezt meg ezt láttam" típusú hozzászólásra születik válasz, akkor a gyarló ember ugyebár úgy kezdi, hogy "nekem meg ennyi meg annyi...az semmi, én meg olyat láttam!"...
Ilyenkor bizony tudat alatt módosulnak a számok (pl. nem mindegy hogy 5 vagy 6 év
), kicsit kerekít az ember itt-ott...pláne ha fiatal...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóval öt év alatt kicsit sanszos az az 1 millió mile...

Aszondod hotelautó, az meg bizony inkább városi, elővárosi közlekedés...nem highway.
Márpedig az napi 880km-t jelent (5 év esetén). Ennyit kizárt dolog hogy autózni lehessen városban, város környékén...Mindegy...más:
Leszóltad a Hyundai Sonata-t...

Szóval inkább japán: Toyota, Nissan?Alig vagy előítéletes...

Akkor is fikáztad volna a Sonata-t, ha három gyémánt lett volna az orrán és Sigma felirat a fenekén? Szerintem tutira nem...
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- Horgász topik
- Yettel topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- 27% - ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB White vízhűtő!
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), kicsit kerekít az ember itt-ott...pláne ha fiatal...![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)