Aktív témák
-
E-Maxx
tag
Ez szép meg minden, de kicsi.
Sokat utazok, sok a csomagom.
Előző hozzászólásom szerkesztettem, ha azt elolvasod, rájösz mi a baj vele, meg ennek más az ülése, szóval sportosabb ülés szóba sem jön sajnos(mellesleg gerincsérv mellé hozzájön a 178cm-es magasságom melé társuló 120kg-m is, igy sportos ülés nagyon bevág az ülepemen, ami szintén kényelmetlen, meg gerincsérv mellé deréktámaszos ülés, kinyomja a hátam.
Amúgy Lexusra gondoltam még, de abból minimum GS, esetleg LS, de azt meg nem találok ennyiért 7 évnél fiatalabbat.
Ráadásul mivel nemrég vettünk nyaralót ha akarnám se tudnék többet költeni, hitelt meg soha, semmi pénzért.
Nem, valóban nem zöldséget szállitanék, de azt is elfeljtettem, hogy műanyag-ipari cégnél dolgozok, tárgyalásra ha kell vinnem egy-egy bemutató példányt, lehet ebben már nem férne el, peugeot is ezért vettem, de ez meg nagy, lomha, stb...Ezért is gondoltam nagyobb presztizs autókra.5-ös bmw pl már elég, de egy c merci nem biztos, de az viszont nagyon tetszik, de szerintem azt kilövöm.Integra: Egyenlőre még csak irányvonal kéne, de amint odakerülnék, hogy akkor legyen honda, megkeresem, köszi.
Aktív témák
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Politika
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest