- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KRoy19
őstag
válasz
szabeska #120407 üzenetére
Ezzel egyet értek olyan szinten, hogy pl. a tápokhoz nem értek csak azt tudom, hogy Fsp-vel nem igazán lehet mellé nyúlni ezért írtam amit írtam. Vagy az is elkerüli párszor a figyelmem, hogy mondjuk egy álltalában jónak monható ASUS Strix custom hűtés nem lett jó egy RX 470-en.
Én csak akkor szoktam hozzá szólni, ha játékra szeretne az ember gépet, mivel építettem már pár gépet játékra.
Mivel tisztában vagyok az árakkal ugyanis folyamatosan követem az alakulásukat. Ezért úgy éreztem tudok hasznos tanácsokat adni olyan értelemben, hogy ha mondjuk valaki 300k -s kerettel akar játékos gépet építeni akkor ne a házra költsön 40k-t a tápra 35k-t az alaplapra meg 50k-t.
Játékos gépnél a cpu és a vga kritikus, a többi alkatrészt meg mege kell oldani minőségi, de ugyan akkor nem túl drága alkatrészekből.
Igyekeztem ilyen irányú tanácsokat adni. Nem hinném, hogy bárkit is félre vezettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Anime stílusú akció-szerepjáték lesz a Silver Palace
- Formula-1
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- ÚJ ASUS B550 AMD RYZEN 7 5700X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb RAM 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- Intel Core i3 9100f / Radeon RX 570 4GB / 8GB DDR4 RAM / 120GB M.2 SSD + 500GB HDD konfig eladó
- AMD Ryzen 7 7800X3D / Radeon RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR5 RAM / 1TB SSD konfig eladó normális áron
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest