- Ez a kompakt csúcsmobil sem kapható itthon
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Fotók, videók mobillal
- Hívószám-hamisítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
KRoy19
őstag
válasz
szabeska #120407 üzenetére
Ezzel egyet értek olyan szinten, hogy pl. a tápokhoz nem értek csak azt tudom, hogy Fsp-vel nem igazán lehet mellé nyúlni ezért írtam amit írtam. Vagy az is elkerüli párszor a figyelmem, hogy mondjuk egy álltalában jónak monható ASUS Strix custom hűtés nem lett jó egy RX 470-en.
Én csak akkor szoktam hozzá szólni, ha játékra szeretne az ember gépet, mivel építettem már pár gépet játékra.
Mivel tisztában vagyok az árakkal ugyanis folyamatosan követem az alakulásukat. Ezért úgy éreztem tudok hasznos tanácsokat adni olyan értelemben, hogy ha mondjuk valaki 300k -s kerettel akar játékos gépet építeni akkor ne a házra költsön 40k-t a tápra 35k-t az alaplapra meg 50k-t.
Játékos gépnél a cpu és a vga kritikus, a többi alkatrészt meg mege kell oldani minőségi, de ugyan akkor nem túl drága alkatrészekből.
Igyekeztem ilyen irányú tanácsokat adni. Nem hinném, hogy bárkit is félre vezettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1.5TB HDD
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- ÚJ! DDR5 GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5 7600 - 16GB DDR5 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- ÚJ! DDR5 GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5 8400F - 16GB DDR5 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- Mac Mini M1 Újszerű 16GB/256ssd/1-3 hónap gar./p4290
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged