- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
senki11 #7101 üzenetére
i8 néven van az Alin, mi azt használjuk, 3 AAA elemes helyett a Lithium akksisat, kb 8-10 USD.
Billentyűzetet is emulál így pl a HP t530 Thin client sem indul el billentyűzet nélkül, de ez elfogadja helyette. (pl ha arra is LibreElecet rakok)CoreElechez jó, Androidhoz sokan inkább légegeret használnak, én nem szeretem és CoreElecet használok 99%-ban.
-
-
Necronom
senior tag
válasz
senki11 #2535 üzenetére
Igen igen, oks ..
Nos ezzel addig egyutt kell elni, amig nem lesz gyokereiben masik lejatszo...
vagy pedig az LE/CE felpakolas, ami lehet akar egy dual bootos rendszer is, ha szukseg van az Androidra
De azert erdemes kiprobalni az Amlogic Tv Box Tool appot...de van akinel semmit sem javit es erosen TV fuggo...Nalam a SAMSUNG UE37C6000 - nagyon nem mai darab - TV-n 99%-os lett, de en siman egyott tudok elni, a masfel orankenti 2 doccenessel
Azert "csak" 99%
Az Amlogicos program hasznalatanal tisztaban kell legyel a TV-d adataival -
-
-
Necronom
senior tag
válasz
senki11 #2508 üzenetére
Tesztelgetem, probalgatom, eddig elegedett vagyok, a 7.1 droid nekem bejon, de alapbol ezen a boxon a videok akadoznak, tokre mindegy mivel jatszom le
Viszont hasznalva Amlogic TV Box tool kis appot mindjart megvaltozik minden
Az SPMC-t hasznalva 99%-os a filmlejatszas, ami szamomra tobb mint elegendo
Vannak apro doccenesek, kb ha nagyon, de nagyon odafigyelek, akkor masfel oranket eszreveszek 2 doccenest, kockasodas szerencsere nincs. A doccenesek pedig olyanok, mintha 1 tized mp-et visszatekerne, majd ujra lejatszana a box, de inkabb hangban mint kepben veszem eszre....de csak akkor, ha erre figyelek, ezt keresem
Egyebkent meg semmi....
De majd meg mokolok rajta egy piciket es kesobb megy ra a CE/LE is probabolViszont baromi eros a vas!
Jatszottam a Real Racinggel, huhhh teljesen szuperul megy a game, sot a kinai terminator2 atirattal is, oszinten szolva meglepodtem rajta ...eddig siman az ajanlott box! Tetszik! -
válasz
senki11 #2460 üzenetére
Magicsee N5 elviekben dual Wifis, Android alatt és a legújabb CoreElec alatt is megy a Wifi. A sebességét nem teszteltem, mivel én minden boxot LAN-on használok. 4PDA.ru-n láttam hackelték a Magicse-t egy antennával, valószínűleg nem voltak elégedettek a belső antenna jelerősségével, persze az oroszok már csak ilyenek.
Magicsee N5 905x-esként jó áron van, de nem olyan elterjedt és nem hiszem, hogy sok Android frissítés lesz rá. (Engem nem zavar CoreEleccel fogom használni)
AlexElec alatt nem ment a táv, probléma mentesebb rá a CoreElec.Tény más box 905X chipsettel 30 USD körül 2GB-s változatban nem kapható mostanában (egy éve volt 20USD körül több is akcióban, de mostanában inkább 50 felett van a 905x-esek ára)
Ismertebb/elterjedtebb 905w-k is bevállalhatók ha nem kell 60fps 4K. Mecoolok jók, de általában nincs rajtuk SPDIF. (régi erősítő esetén probléma, bár 10 USD-s USB hangkártyával orvosolható)
Tanix T3 mini/Max, ill X96 mini x96 905w-s is jó. (905x-es x96 jobb, de drágább)912-es boxok drágábbak, dual wifi Gigas LAN is előfordul, de CoreElec csak most kezd jó lenni rájuk.
(#2462) Tybor66
Nézd meg a routeren kap-e ip címet.
Android beállításoknál nincs-e letiltva a LAN
Tolj fel rá egy Core=LibreEleket azin megy-e a LAN?
Ha ott sem, akkor hibás, ez eseteben USB LAN adapterrel pótolható. -
Necronom
senior tag
válasz
senki11 #2460 üzenetére
Az X96 meg itt elerheto, ez a jo verzson belole - bar dual wifi nincs neki..
De szerintem ez az egyeduli hatranya, ha ezt annak mondhartjuk...Akkor mellette itt a kenand altalt mar probalgatott Magicsee - ebben mar van 5G wifi
Esetleg nezz korul az Amlogicos topikban is, ott tobb boxot is tesztelnek jelenleg is
Viszont ha fokepp filmezes a celja, akkor ugyis Libre vagy CoreElec lesz rajta, igy akkor megfelel (majdnem) barmi ami S905X, S905W, S905D es mar az S912 SoC boxok is
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó félkonfig / GPU nélküli PC i7 9700K / 32GB RAM / 512GB SSD / 1000W Gold táp
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6600 8GB!
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest