Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz kano #11458 üzenetére

"Kinhank G1-nek vannak ilyen dolgai, mint ennek?"
    A Sweet TV-vel kapcs. nem tudok nyilatkozni, de azon kívül nekem (ill. azoknak, akik most a családban használják) semmi gondom nincs vele. Részemről változatlanul ajánlott.

#11459 Ferink
    "... média lejátszás ..." – én emiatt nem merem ajánlani.
    Nekem egy gen. 1 van, amire a legutolsó fw.-t már nem engedtem rá. Az – ugyan ma már kissé lassúcskának érződik néha, de – tényleg mindent lejátszik.
    A gen. 2-vel (és tulajdonképpen az előddel is) az a baj, hogy a gyártó meglátásom szerint eléggé félvárról veszi a rá kikerülő frissítéseket. Kimegy valami, aztán majd teszteli a "kedves" felhasználó. Ha, nem jó, akkor max. visszavonjuk (... és nem is kap mást. Ez történt a gen. 1-nél). A gen. 2-nél se jobb a helyzet. Vagy itt vagy a topic-jában volt, hogy a tulajok összehasonlították, hogy éppen kinek milyen fw. van fenn. Nem akarok hülyeséget mondani, de talán három különböző jött úgy össze, hogy mindenkinek "up to date" volt a rendszere. Én kerülném ...
    ... de már csak a 8 Gbyte tárhely miatt is. Nagyon hamar meg tud telni (pláne, ha mondjuk Kodi-t is használsz).

Új hozzászólás Aktív témák