Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
Sziasztok!
Ryzen 5 7600X/9600X alá milyen költséghatékony Wi-Fi-s lapot ajánlotok?
Én a ASUS PRIME B650-PLUS WIFI-t néztem ki. Ez jó lehet? -
vzsryl
nagyúr
Most miért bántjátok a kisebbet?
Az anuszt vettem, egy pár hónapig jó lesz.
Megvan a tripla min. fps és a dupla AVG fps CS2-ben, szóval én boldog vagyok. Kb. novemberig kell kibírja ez a lap, de ha ennyire gáz, akkor tudok házilag hűtést gyártani a VRM-re. -
vzsryl
nagyúr
válasz
viperabácsi #108396 üzenetére
Ezt a részét meg tudom oldani, mert bármilyen módon össze tudom rakni a “házat”, és hozzá a ventilátorokat. Még utólagos VRM hűtésen is gondolkodtam, de nem tudom, hogy megéri-e, ha csak ideiglenesen akarom használni ezt a konfigot. Ha nyáron esetleg teljesítményvesztést produkál a rendszer az ingadozó feszültség miatt, akkor majd jobban nekileselkedek ennek.
-
-
vzsryl
nagyúr
Köszi!
Falra lesz felszerelve a lap, vízszintes pozícióban, és teljesen nyitottan.
A 7700-as is kevés a stabil fps-hez sajnos, szóval az felejtős. Néztem teszteket, és a 3600-as hozza azt a szintet, amire szükségem van. Az 5600 másfélszeres áron kb 15%-os előnyt jelentene, de az már nem osztana-szorozna, mert VGA limitbe ütköznék 200 fps felett. A RAM-ból is kb 10-11 GB-ot használok ki maximum.
5k-t még ráfordíthatok. Kérdés, hogy a 3600-ra muszáj rakni komolyabb hűtést? A gyári használhatatlan? A hangja nem számít, akár 100 dBA is lehet. -
vzsryl
nagyúr
Sziasztok!
Ha annyi a célom, hogy egy nyitott (általam készített) házban szeretnék használni egy alaplapot, amiben a procit sosem tuningolnám, akkor egy hűtőborda nélküli vackot mernétek ajánlani? Ryzen 5 3600-hoz venném.
Erről van szó: GIGABYTE A520M K V2
Halott platformba több pénzt nem szívesen raknék. Csak CS2-re van használva a PC.
Budget megoldás kell ideiglenesen, mert az i6500-assal nagyon szenvedek. Év végéig ki akartam húzni, de ezt már holnap itt akarom látni alzabox-ban, mert agyhúgykövet kapok. -
vzsryl
nagyúr
Sziasztok!
Ryzen 5 2600-hoz keresek lapot. Egyelőre 1db HyperX Fury 2666Mhz-es, 4GB-os RAM-om van, ami kap egy tesót.
A következőkre lenne szükségem:
-6db SATA3 foglalat
-minél tartósabb (későbbi CPU cseréhez)
-4db RAM foglalat -
vzsryl
nagyúr
-
vzsryl
nagyúr
Sziasztok!
Haldoklik a gépem, szóval csere érett.
AMD APU-ban gondolkodom. A kiszemelt procik:
FM2: A8-6600K, A10-5800K
FM2+: A8-7600Elvárások (fontos):
-olcsó, jó, megbízható
-min. 6db SATA3
-min. 2db USB3Elvárások (nem annyira fontos):
-SPDIF koax kimenet hátul
-fekete lap jól mutatna a házbanTehát FM2-re is és FM2+-ra is jöhetnek javaslatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Windows 11
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest