- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
jim bcs
nagyúr
válasz
Dexar007 #66196 üzenetére
Most építenél gépet és beleölöd a kavicsot egy kihalt foglalatba?
hát te tudod, kaptál egy pár variációt, ez innen a te döntésed, ha azt gondolod a K-val előrébb leszel mint egy simával akkor legyen úgy, ha rám hallgatsz akkor ezek után azt veszel amit akarsz
én be is fejeztem az off-ot
-
jim bcs
nagyúr
válasz
Dexar007 #66189 üzenetére
(#66189) Dexar007
Könyörgöm felejtsd már el a K-s procit de még a 2500k-t is. Vegyél egy jó H97-es lapot meg hozzá egy sima i5-öt ami lehet i5-4460 vagy i5-4590, oszt csókolom így jársz a legjobban. A futár kiviszi egyszerre 1 max. 2 nap alatt, tehát ha szombaton leadod a rendelést akkor az a hétvége miatt legkésőbb keddre ott van, kivéve ha jól emlékszem akkor vagy aqua vagy pcx szállít szombaton is!
(#66190) mate3553
na én meg tovább szűkítem 1-re --> ASUS Z97-PRO GAMER -
Apollo_21
addikt
válasz
Dexar007 #66187 üzenetére
Nemértem miért nem hallgatsz a többiekre...kb rákéne szánni vagy 14-17között valamennyit hogy legalább valamennyire "jó" Z-s lapot lehessen venni használtan..talán még garival is..akár egy régebbi z68at is elöbb vennék ilyesmi árba mint egy teljesen csupasz lapot...gondolom nem tegnapra kell a lap.
Nemszalad el, tessék nézegetni az aprót. -
Apollo_21
addikt
válasz
Dexar007 #66172 üzenetére
Ha az oldal nincs fent..vagy bárhol máshol nyitott a ház..megszűnik a légáramlat kialakulásából adodó áldott jó hatás..miszerint lesz 1-2légcsatornád ami a hűvőset eltudja hatékonyan szállítani a ház elejéből a hátulja felé és ott pedig kitolja... a csupasz lap..pedig azért necces "K" alá..mert fogja az amúgy is gagyi táprész..és egyéb hűtés segítő bordák híjján..és lefogja folytani hogy olyan magyarosan fejezzem ki..tuningolod és azt veszed észre h rosszabb mint nélküle mert leszabályozza..ezért nemakarják h ilyenbe beleugorj..
Egyébként pedig annyi jó "Z"-t látni az aprón..nem pont 8-12köztDe na...
-
bluyoo
nagyúr
válasz
Dexar007 #66172 üzenetére
"Mi ebben az erdekes?" Hát szerintem ennyi erővel az asztalra is ki lehetne teríteni a gépet.
Nem egészen így van ... Sőt, egy jól elrendezett/megtervezett házban hűvösebbek az alkatrészek mint leszedett oldallappal.
Ez ahogy elnézem az esetedben sajnos nem áll fenn.
Mindenesetre egy csupasz lap "gondjaira" egyik sem megoldás.
De ez már a házas topic területe. -
jim bcs
nagyúr
válasz
Dexar007 #66147 üzenetére
nemigazán
A proci megvan már?
Ha megvan akkor itt van 1 garanciás használt, mivel nem gyártanak már ilyen lapokat.
-
djculture
félisten
válasz
Dexar007 #48904 üzenetére
p5b lapban még normális pci-volt, újabb lapokban van egy mázsa dísz pci ami-n már eleve alaplapon belül rá van huzalozva egy eszköz... Általában az utolsó garantáltan ilyen de volt már hogy másik pozícióban lévő pci volt ilyen. Ilyenkor ez lesz amit írtál mivel ütközik az erőforrása a ráhuzalozott eszközzel...
-
bluyoo
nagyúr
válasz
Dexar007 #48879 üzenetére
"Tisztán szól,csak nincs basszus és dobozos." Hát tekerd oda
Nekem nincs külön mélynyomóm sem 5.1 .... Esetleg Mélyhang-kezelés engedélyezése?
Csak kíváncsiságból pontosan milyen a hangkártyád?(#48880) ST05
"negatív reklám is reklám" Van benne valami. Bár engem nem húztak csőbe nem veszek Haswell-t! -
bluyoo
nagyúr
válasz
Dexar007 #48877 üzenetére
Ok a hangkártyámhoz képest rosszabb. De azért szerintem nem szól rosszul. Jelenleg is csak a fülesem hajtom a Xonar-ról. Egy aktív sztereó (MICROLAB Solo 3C) hangfalat használok az ALC892 -vel és tök tisztán , szépen szól semmi gondom vele.
Én nem tudok más beállítási lehetőségről. -
Mahrenburg
őstag
válasz
Dexar007 #48868 üzenetére
Hello!
Az FM2A75 Pro4-M 892-eséről van szó? Az sajnos ilyen, eléggé "vödrös" a hangzása...
(Visszasírom a 1708S-t... ) Ha elfér a lapodon, akkor szerintem használd a dedikált hangkeltődet...
-
djculture
félisten
válasz
Dexar007 #48864 üzenetére
Teljesen jó így használni mivel ez csak átkötés és annyi a lényerge a 6-os vagy 8-as csatinak hogy egy adott keresztmetszetű vezeték adott áramerősséget képes melegedés nélkül átvinni így ez a megoldás duplázza a vezeték keresztmetszetét ... 4-es pin-es kábellel 125w simán átlehet vinni melegedés nélkül. Felette ajánlott a keresztmetszet duplázás.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- AliExpress tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tomato firmware
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SkyShowtime
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest