- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluyoo
nagyúr
válasz
Whispering #49875 üzenetére
Hi!
Hát igen ... mint írtam a koax a bajosabbalapból csak az ASRock és az MSI lapokon található még a coax kimenet.
De nem döntöttél rosszul érdekes/balszerencsés módon viszonylag olcsón nincs olyan lap amin koax és 19pin-es csati is van szóval mindenképp átalakítóznod kellene ....
Bár 40K feletti lapokon már azért előfordul. Pl.: MSI 990FXA-GD80 ~45K feletti árral. -
bluyoo
nagyúr
válasz
Whispering #49838 üzenetére
Szia!
Hát ha nem is azért az árért, de az MSI 990FXA-GD65 megfelelhet. Bár ezen a lapon sincs 19pin-es belső USB port. Ha ragaszkodsz a Coaxial SPDIF kimeneti porthoz (mert ez a kikötés eléggé behatárolja az ajánlható lappokat) akkor BitFenix Adapter external USB 3.0 to internal USB 3.0 átalakítóval meg tudod oldani.
Vagy vásárolsz egy jó kis hangkártyát amin van Coaxial SPDIF.
Minek mindkét kimenet?(#49839) wukodlak
Szerintem nem fogsz csalódni bár én az R2.0 -ás változatát választottam volna.(#49847) johnny82
+1 az ASRock B75 Pro3-M -nek [link]. -
Mahrenburg
őstag
válasz
Whispering #49838 üzenetére
Hello!
Whispering - Azért említették, hogy 28e-ért vannak jobb lapok, mivel a 990FX Extreme3 4+1-es tápellátásánál jobb tápellátású lap ajánlott 8xxx-es CPU-k "alá". A probléma az, hogy ebben az ársávban csak ezen a lapon van koax-kimenet... Ha ez a feltétel nem kikerülhetetlen, akkor kérdezd meg az FX-topicban, hogy esetleg alulfeszeléssel együtt tudnak-e élni...
Anytime - Utólag már eszembe jutott, hogy lehet, hogy nem Te vetted komolyan amit én írtam, hanem én vettem komolyan amit Te írtál...
Johnny82 - A B75 Pro3-t válaszd!
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- Formula-1
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- További aktív témák...
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest