- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Milka 78
nagyúr
válasz
bluyoo #74743 üzenetére
Ellenben lehetne valami lábjegyzetett írni az átlag usernek,hogy ha 1151-es platformra Windows 7-et akar rakni akkor olvassa el a kedves gyártó oldalát (Asrockon van leírás,útmutató,videó máshol nem néztem),vagy legalább olvasson utána egy kicsit a témának,mert megy a sárdobálás,tré lap,nem megy,stb...pedig csak egy orbitális user error az egész.
Ugye a Win7 az nem ismeri az usb3-at (usb2 meg álltalába nincs),így drivert nem tudsz telepíteni rá külső forrásból,kivétel sata-ás hdd/odd-ről.
Már a telepítés is érdekes,mert pl az Asrock biosában van egy ps2 emulator nevű opció amit aktiválni kell, amivel lesz működő billentyűzet/egér.
Az oldalukon van usb patcher is ami integrál egy alapértelmezett usb3 drivert a Win7-be.
Persze ez le van írva,de a kedves user csak puffogni tud és posztolni mindenhova az agymenést -
Lámafans
aktív tag
válasz
bluyoo #74710 üzenetére
Ja értem, hogy zárójelesen meg van említve. Rendben van , igazad van , elfogadom. Viszont javasolnám a ddr3mak mellé odaírni, hogy ddr3(1,35v) a lapok mellé. Szerintem így elveszik a lényeg a tömegben, mert csak annyit látok, "Gigabyte GA-Z170-HD3 DDR3 DDR3/DDR3L" ehelyett lehetne "Gigabyte GA-Z170-HD3 DDR3 DDR3(max 1,35V)/DDR3L" és ebben az esetben teljesen egyértelmű lenne a laikusok számára is, akik a fórumnak egész nagy részét kiteszik. De persze te vagy a topik gazda, te szerkeszted az összefoglalót, a te döntésed.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
bluyoo #74156 üzenetére
Gond meg van oldva. User error volt felig. Az MSI erdekes modon ket lepcsoben oldotta meg az Uncore tuninghoz valo feszultseg novelesenek a lehetoseget.
Kb 1 honap hasznalat utan kijelentem hogy hihetetlenul jo alaplap. Ritkan jar a nalam ilyen lap..jobban tetszik mint a Z97 MPower Max AC....pedig azt nagyon nehez lekorozni.
Egyszoval, I love MSI OC Motherboards
...
-
Hunork
veterán
válasz
bluyoo #74469 üzenetére
Megfontolandó, amit írtál. Nekem is megfordult a fejemben, de az élmény, hogy én üzemelem be elsőnek...
Ebben az évben mindenképp kellene kis fejlesztés, majd visszatérünk rá. Ha bolti és tesztelt példány, főleg ha esetleg valami gari is van rajta, nem biztos, hogy konzervatív maradok.
-
tiempo
tag
válasz
bluyoo #74313 üzenetére
Hello!
Nos akkor fussunk neki megint..
Integrált videokártyával rendelkező alaplapot keresek, amit netezésre használnánk.1. Mennyit szánsz az alaplapra?
20 000 HUF körül2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
Intel® Core™2 Duo Processor
Kingstone KVR800D2N6K2/4G 256M x
64-bit (2GB) DDR2-800 CL6 SDRAM kit
HKC USP5550 táp
Valami régi Samsung vinyó3. Milyen méretű lapot szeretnél?
ATX
[link] ez ment tönkre4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB,SATA,PCI,PCI-E,...)
Hát ezt nem tudom biztosan, régi vinyó van benne, usb, sata gondolom alap, talán egyszer egy ssd is belekerül.5. Milyen a monitorod csatlakozása?
D-SUB6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
nem7. Használt, vagy új alaplap?
újKöszönöm!
-
Plasticbomb
addikt
válasz
bluyoo #74342 üzenetére
ááá, az meg gagyi...
Ez is egy kis probléma nálam. Core 2 Quadok feletti, annál újabb intel procik valamiért nem. Jó, mondjuk egy felújított Quad, egy mai modern kiadás, igp nélkül, (még nyomokban sem, még el is gondolkodtatna. Na mindegy, azt majd jövőre. Megrendeltem a crossbladet, és a többi hozzávalót. Jó lesz a szilveszterem.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
bluyoo #74340 üzenetére
No ez az, hogy nem nagyon tudok, és már nem is akarok várni. Lassan 3 hónapja van porondon a gép csere, egyáltalán hálát adhatok az univerzumnak, amiért ez a "féligszéthullottlaptop" egyáltalán még műdödik. Már WoTozni nem tudok rajta, mert azonnal le akar főni, maradt a LoL meg Quake II kis Kyodai Mahjonggal megfűszerezve, de pl a 60fps videók is már fektetik, (nem bírja a proci, és nem ismeri a VGA a szükséges technológiát). FM2+ megoldaná a videó problémát, és a hőfokok problémát is venné. (Nem merem szétszedni sem már a gépet: VGA valahol valamelyik alkatrész félhalott rajta, ha csak megmozdul a gép, cicereg, magas hangon visít, és nincs kép, legutóbb napot b@szakodtam vele, mire hajlandó volt működni, a szalagkábelek rögzítői kb el vannak porladva mostanra, (van amit már úgy buheráltam össze ragasztószalaggal, stb, hoyg tartson, a legutolsó alkalommal, amikor szétszedtem.) szóval parás, ha most hozzányúlok, lehet gép nélkül maradok egy időre, ami meg nem működik, egyetlen kapcsolatom családdal ez a gép. (Hollandiában vagyok.)
Intel oldalnak is ugyanez a baja, mint az AMD Apunak, és amúgy is dobnám a picsába hamar. A Q9650 mellé meg ugyanúgy kell egy VGA....No, valami csak lesz, a lényeg, hogy inkább Ranger mint Asrock. Jól sejtettem, ráadásul látom, hogy most van valami 30 eurós akció is...
-
Plasticbomb
addikt
válasz
bluyoo #74338 üzenetére
No épp ez az, hogy az FM2+ út pont nem azért épülne, mert hű de szuper erős, viszont lépnék végre előre gép témában egyből elég gyorsan. Viszont 2016 Q2ben jönnek az AM4es lapok, amikbe elvileg lesznek apuk, szóval pár hónapért nem igazán van értelme fm2+t építeni. És pont ugyanezen ok végett az AM3+ kicsit ugyan tovább marad, Zen elvileg év vége, jövő év eleje (mármint 2017), viszont ahhoz, hoyg egy AM3+ rendszert használni is tudjak, kell VGA is. Ami már nem annyira gyors. (FM2+ akár a héten meg tudnám rendelni, és meg is jönne, szilveszterkor szórakozhatnák is vele, AM3+ meg január közepe vége.)
-
Plasticbomb
addikt
válasz
bluyoo #74336 üzenetére
Ráadásul nehézkes választani, amikor épp várható egy éven belül egy új generáció és ugyanez a probléma az FM2+ szériával is. Mondjuk ott még senki nem írt rá semmit, hogy a feljebb megnevezett két lap közül, melyik lehet jobb választás.... Már ott tartok, hogy kínomban Intel cuccokat nézek (q9650 korból. Azok voltak olyanok, amiket "akartam" is. ).
(Amiért meg nehéz titura kiállnom egyik foglalat mellett: APUval gyorsan váltom ki a gépet, FXel tovább tart. Viszont APUn nem fog jól futni full hdn a watch dogs, mert ha már lecserélem a mostanit, akkor tuti nem bírnám ki, hoyg ne akarjak játszani vele, tehát akkor meg kell némi izom is..... Fene essen bele.)
-
LógaGéza
veterán
válasz
bluyoo #74292 üzenetére
Na mivel az aprón lévő irreálisan drága, ezért nem szükségszerű, hogy a H97M-PLUS legyen a választott.
1. Mennyit szánsz az alaplapra? - 30e körül, valszeg valamelyik aprós árústól lesz véve, ergo piaci ár lehet fentebb.
2. Milyen hardverek alá szeretnéd? - i7 4770, ASUS R9270X-DC2T-2GD5, 4x4GB Kingston HyperX, Thermalright Macho Rev.A(BW) (többi ha érdekes az adatlapomon)
3. Milyen méretű lapot szeretnél? microATX
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB,SATA,PCI,PCI-E,...) - USB3 minél több, M.2 is jó lenne
5. Milyen a monitorod csatlakozása? - HDMI, de külső kártya miatt nem érdekes
6. Szeretnél tuningolni vagy nem? - kizárt
7. Használt, vagy új alaplap? - lehet használt is, bár a x97-es lapok ritkák aprónFő szempont a megbízhatóság és a stabilitás lenne.
Mit szeressek? -
AZAPRITO
csendes tag
válasz
bluyoo #74281 üzenetére
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra? -MAX 20, JOBB HA KEVESEBB
2. Milyen hardverek alá szeretnéd? GTX 950,I5 4460, 2X4GB 1600MHZ
3. Milyen méretű lapot szeretnél? ATX
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...) PCIE SATA3
5. Milyen a monitorod csatlakozása?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem? -
7. Használt, vagy új alaplap? ÚJ -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
bluyoo #74110 üzenetére
OC Formulat meg itt Angliaban is eleg neehz beszerezni. Gondolkodom az XPoweren, de egyre inkabb azt gondolom hogy amennyi idom van most a gepet buzeralni inkabb az Asus volna a nekem valo lap.
De azert felorankent megfordul a fejemben az XPower!
A 3.1-es USB engem annyira nem erdekel, mig lesz minden ami kihasznalja mar a harmadik lap lesz a kezemben.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
bluyoo #73992 üzenetére
(#73992) bluyoo
"Én most a fotózásba vágtam bele, hát ez sem egy olcsó szórakozás"jaj, az rosszabb mint a PC, arra nem csak a pénztárcád hanem a házad is rámehet
(#73997) Carasc0
"beleadom és veszek 4790K-t. Vagy azt a +50K-t beleadom egy MSI Gaming 970-be."
Mindkettő okos döntés, válassz. -
Carasc0
őstag
válasz
bluyoo #73996 üzenetére
Kalkuláltam. Kizárt hogy megérné a Skylake. 100K-t kéne ráfizetnem. Haswell-re történő upgrade meg csak 50K lenne. +50K-t nem ér meg a Skylake az biztos. Akkor inkább azt beleadom és veszek 4790K-t. Bár nem tudom de az emberek mint a cukrot veszik pedig 90K-s CPU
Vagy azt a +50K-t beleadom új VGa-ba aztán ott vigyorogna egy MSI Gaming 970.
-
Carasc0
őstag
válasz
bluyoo #73994 üzenetére
Értem! Mindenképp rágom még. Mondjuk bement egy bogár a fülecskémbe ami azt súgja hogy ha már 50K-s lap, akkor már miért nem Z170-A? Sőt abból nem is kéne akkora elég lenne egy H170 is. Viszont a CPU valami böszme drága bár én ellennék i7 6700-el is. Valaki azt mondta nekem hogy a helyembe inkább Skylake-re váltana mert a Sandy-ről jobban érezném a fejlődést és a gépfejlesztés 5-6 évre letudva.
Nem tudom mennyire komálná a DDR3 ramjaimat egy Z170...Lehet inkább DDR4 lenne az igazi...
-
Carasc0
őstag
válasz
bluyoo #73992 üzenetére
Mert ott a tuning lehetőség. No meg a Ramom 1866mhz-en ketyegős fajta (most is azon megy), és most is Z-s lapom van. CPU-m most is non K-s. Vennék én i7 4790K-t (bár utasításkészletben nem remekel), de az drága. Non K viszont jó áron kapható. De mondom ha már a jövőt nézem akkor legyen egy jó lap kíváló LAN-al audioval.
Pénzszórás lenne ha ezt teljes egészében kellene megvenni. De most jó áron megtudnék szabadulni a mostani lapomtól+CPU-mtól és max 55K-t kéne ráfizetnem.
De ha tényleg felesleges, akkor marad a Z97-A. Gondolom egy Z68-as lap után az is előrelépés.
-
-
hoffman_
nagyúr
válasz
bluyoo #73973 üzenetére
menet közben kiderült, hogy pár dolog máshogy lesz, pár dolgot meg elszámoltam, szóval nem lesz szükség optikai kimenetre. tuningolni pedig nem fogok. ennél fogva csak a legozási vágyam hajt, más nem
a Z87-es Asrock egyébként tetszik, csak miért sárga.... kék lenne, vagy fehér, és mindjárt nem lenne probléma. így viszont szerencsére marad akkor ez az Asus.
köszönöm a válaszaid
jim bcs:
köszi neked is!
-
tankos50
tag
válasz
bluyoo #73977 üzenetére
nekem sosem volt fullon a grafika , úgy nem látom ki lő rám ,
füst ,láng ,törmelékasus h97m plusz lap volt régebben , kb 3 hónapja
abban egy G3450-es proci , annak a videókarija is elég volt nekem
80-120 fps-ig ingázott egy 19-es 1440x900-as monitorralmost nagyobb a monitor 1920x1080 Dell U2211H , full hd , de gondolom a HD530 is jobb annyival hogy bőven jó lesz
-
tankos50
tag
válasz
bluyoo #73973 üzenetére
köszönöm a választ
tehát összegezve az Asus H170 Pro Gaming lesz a jobb választás ?
azért kérdezgettem mert a videó memória miatt nem tudtam dönteni
asus : Maximum shared memory of 512 MB
asrock : Max. shared memory 1792MBez nem lesz nekem probléma a játékoknál ? mert nem lesz külön videókarim csak a prociban lévő
tudom hogy elég gyengusz a proci , de úgy gondoltam az alap legyen jó ( alaplap )
procit könnyebb cserélni később -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
bluyoo #73907 üzenetére
Köszi.
Sajna azóta se akadt megfelelő jelölt... Ha nem kötöm az ebet az Asus-hoz, akkor se lenne túl sok opció, de így most kissé kifutottam a lehetőségekből...
(#73909) kristof123: Tudom, csak elírtam. Öregemnek épp olyan gépet szeretnénk összepakolni, így kissé para ez a dolog...
-
Piftuka
veterán
válasz
bluyoo #73857 üzenetére
"Szerintem esélytelen. Keressetek, lehetőleg kiskergaranciás lapot itt az aprón."
Köszönöm a választ!
Ebben az esetben marad a régi lap. Azért szerette volna cserélni, mert véletlenszerűen újraindulgat a számítógépe. Lecserélte a tápegységet (egy kiváló, vadiúj Super Flower típusra), de kiderült, hogy nem a régi tápegysége volt hibás, mert ezzel is fennáll a probléma.
Tudom (ő is tisztában van vele), ezek után lehet a RAM, a VGA, és még ki tudja mi a probléma forrása, de...
Persze a "tünetek" ismeretében azért valószínűleg mégis az alaplapi tápellátás környékén kell keresni a hibát.
Viszont cimborám úgy véli, hogy ha nem kap vadonat új lapot, akkor inkább nem is cseréli le. És ebben maximálisan igazat adok neki. Egy pár éves, használt (és valószínűleg rossz) lapot, most cseréljen le egy bizonytalan előéletű, pár éves használt lapra? Inkább nem.
Inkább megvárja, amíg teljesen elromlik, aztán majd lecseréli az egész konfigurációt egy újra.
(Halkan jegyzem meg, hogy sajnálatos az Intel politikája ilyen szempontból. Alig ~5 év alatt annyi generációt váltottak a "Core i" processzoraik sorozatában, hogy követni is alig lehet. A kompatibilitás és támogatás az egyes generációk között pedig a nullával egyenlő. Holott az átlagos felhasználás döntő többségében nem lenne indokolt az évente történő csere. De nagyon gáz, hogy egy fő rész meghibásodása esetén az ember komplett gépet kell vegyen...
)
-
zolee3000
tag
válasz
bluyoo #73852 üzenetére
Igen, elő körben én is a hivatalos weboldalon közölt specifikációkat szoktam átböngészni, de az gyártó függő, hogy mennyire részletes (pl. az MSI pont elég szűszavú mondjuk az ASUS-hoz képest), meg aztán ott is láttam már érdekes dolgokat/elírásokat.
Végső esetben persze ott a letölthető manual, csak azt kicsit időigényesebb átböngészni, de a kiszemelt lapokét azért majd meglesem vásárlás előtt.
-
zolee3000
tag
válasz
bluyoo #73818 üzenetére
Igen, benéztem a foglalat-szűrőt...
Fáradt vagyok már estére, na.
Amúgy, jól megkavartál. Két hét után papíron már lassan összeállt a konfig, erre kezdhetem újra a keresgélést meg a számolgatást Skylake alapon.Legalább, a kinézett ház-táp-VGA kombót a módosítás nem befolyásolja...talán
Mondjuk az ilyen zsír új modellek vásárlásába, amikkel még kevés a felhasználói tapasztalat, sosem szívesen vágtam bele. Igaz eddig nem is találkoztam ilyen faramuci piaci helyzettel, hogy a vadiúj és a kifutó modellek között ennyire kicsi legyen az árkülönbözet.@(#73817) Teaway: Az első helyen, amit a gúgli kidobott tényleg 10k a különbség, én meg nem keresgéltem tovább.
Amúgy a legfrisebb USB verzió engem nem hoz lázba, mivel ez kétszereplős dolog - a lapon hiába van up to date vezőrlő, ha mind a 6 külső merevlemezemen csak 2.0-s interfész van
-
zolee3000
tag
válasz
bluyoo #73812 üzenetére
Akkor végül is egy véleményen vagyunk - én is úgy vagyok vele, hogy ha már 170-es lap, akkor DDR4 rammal.
Én egyébként úgy vagyok, mint lentebb ates2 fórumtárs - a mostani PC-met 7 éve használom, és az újat is 5+ évre tervezem. Ebből a szempontból logikus lenne a legújabb technológiát választani, ahogy javasoltad is. Talán más lenne a helyzet, ha a Skylake nem csúszott volna ennyit a megjelenéssel. Ha már több ideje a (hazai) piacon lenne, az az árra és a választékra is pozitív hatással lenne, de most, ahogy így hirtelen néztem, előbbi magas, utóbbi szűkös. Egyébként vidékiként az iPonból terveztem rendelni a garifutár szolgáltatás miatt, ott pl. nincs egyetlen H170-es Asus lap sem - pedig nem egy garázsbolt. A Pro Gaming lap, amit ajánlottál, amúgy tetszetős, de 10k-val feljebb van még a H97-Pro Gamer-nél is. Ehhez jön még a DDR4 felára... szóval nekem már az nagyon necces lenne.
Röviden van egyébként a H170-es lapnak valami szignifikáns, technológiai előnye az USB 3.1-en kívül?Én így kapásból nem találtam (M.2, ami számít, de az ugye már a Pro Gameren is van).
A másik, hogy a Skylake procik teljesítményszintjével sem vagyok egészen tisztában (még nem nagyon néztem a teszteket), hogy melyik van pariban az általam kinézett i5-4460-al, na de az itt már off. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
bluyoo #73797 üzenetére
Az a maximum, nem tudtam mennyibe fájnak ezek. A lényeg, hogy a lehető legolcsóbban jöjjek ki.
Ha elég a 24k-s deszka is, akkor inkább azt hoznám el. Van borda mindkét VRM-en, amiket meg tudok segíteni némi légárammal, szóval annyira nem lehet vészes.
Tényleg nem akarom nagy költségekbe verni magam, mert a források korlátozottak és már ez is abból a pénzből megy, amiből egy év múlva a teljes gépet cseréni szeretném.
-
TESCO-Zsömle
titán
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
bluyoo #73791 üzenetére
Szia.
Max 40-50k, és az olcsóság okán használt is játszik. Jó lenne, ha Asus lenne, de a stabil tuning fontosabb. Nem akarom extrém módon szenesre rántani, csak amit még egészségesen elbír a víz alatt.
Komplett gépújítás van tervben, de azzal meg szeretném várni az AMD Zen-t, viszont a jelenlegi Phenom annyira elfogyott, hogy már így 4GHz-en is sok helyen kevés. Egy 2500-as meg veri a használtan 40-45k-s 8350-est is egy szálon, szóval kb eldőlt a dolog...
-
syncro86
csendes újonc
válasz
bluyoo #73773 üzenetére
"Most nem értelek. 60K-s lapokat is néztél, most meg gondolkodsz a nála ~20K-val olcsóbb lapon, hogy megéri vagy nem? "
Ha megéri az árát akkor van értelme kiadni érte X összeget, de ha nem akkor pár ezer Ft is pazarlás nem?
Valószínűleg H170 pro gaming lesz a befutó. THX. -
zolee3000
tag
válasz
bluyoo #73776 üzenetére
Igazából a Skylake fel sem merült bennem - gondoltam az újdonsága miatt biztos sokkal drágább. (Aztán persze később kiderült, hogy az Ivy/Haswell hiába "kifutó", többért mérik, mint amikor 2-3 éve megjelent
). Lehet, hogy mondjuk a 1150-es lap pont nem, de összességében egy Skylake-alapú konfig biztos többe fájna (pl. már DDR4-es memórai kell). Igazából nem ástam nagyon bele magam. Jövő ilyenkorra terveztem a gépcserét, de az alaplapom hirtelen halálközeli állapotba került, így sürgőssé vált a dolog.
@Teaway: Akkor jó éreztem én, hogy a nagy testvér kicsit minőségibb (vagy annak akar látszani
) Nagyon szimpatizálok vele, csak hát az ára...
-
zolee3000
tag
válasz
bluyoo #73766 üzenetére
Huh, jól elírtam a tápellátó áramkört (közben az SDRAM-okat is böngésztem a QVL-ben, és fejben kicsit összeolvadt).
Amúgy, pont jó példát hoztál - a másik, amint még néztem, hogy az MSI Gaming 3 lap H97-es ill. Z97-es modellje között mi a fene indokolja a majd’ 10K különbözetet (csak mert a chipsetet leszámítva tök ugyanaz a kettő).
Igaz, így direktben nem írtam, de max. 40k van nekem alaplapra előirányozva, ebben az ársávban keresném a leginkább megbízható darabot. A TUF és társai nekem sajnos már drágák.
Nekem eddig az jött le, hogy az Asus H97-Pro Gamer nemcsak egy átcímkézett sima Pro, hanem feljebb pozicionálták, (ha csak egy fél szinttel is), tehát megéri a felárat (- a Pro-hoz képest; csak a tudását nézve, változatlanul drágának tartom). MSI-ből inkább a Z97-Gaming 5 lehetne az alternatívája, mintsem a H97/Z97-Gaqming 3, viszont az már kívül esik a keretemen
Szóval akkor maradok az MSI H97 GAMING 3-nál, vagy ha esik egy kicsit az ára, akkor a Asus.Pro Gamer lesz a befutó. -
syncro86
csendes újonc
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 IPS 256GB notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest