Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolphine
addikt
válasz
bluyoo #77188 üzenetére
Szia!
Irodai alkalmazások, videó- kép és hangszerkesztés.
Játék az kizárva.
Az összeg 35-40, mármint amit a lapra szánnék. Neki is kell, nekem is kell. A párom a nulláról indít. Azaz igazság, hogy újban gondolkodunk. Ráadásul Ő, hogyha egyszer rászánja magát, akkor vásárol. Jó pár évig nem akar gépet venni! Ráadásul az én mostani alaplapomat nem is igazán támogatja már az ASUS, tehát Win10-re már nem az igazi!
Amit eddig használtam az ASUS (ahogy korábban írtam is), illetve még korábban Gigabyte. MSI lapom még sohasem volt.
Igen belekalkuláltam a DDR4 memóriát is. Nem sokban különbözik egy DDR3-tól, mármint árban biztosan nem.Vagy írjam le a teljes konfigot?
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Tőzsde és gazdaság
- Linux kezdőknek
- Vízszűrő kancsók, szűrőbetétek, Laica, Brita, etc.-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- Villanyszerelés
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest