- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Popes
őstag
válasz BomiBoogie #58296 üzenetére
Szerintem legalább az új lapot érdemes megvárni, mert lehet majd válogatni a procik között később is bőven. Én is már csak azért várok mert tudom hogy engem személyszerint idegesítene hogyha hasonló áron, rövid időn belül jönne az új.
Deus ex machina
-
sunyi18
tag
Hali. Tanácsot szeretnék kérni. Adott 2 összeállítás,az lenne a kérdésem melyik éri meg jobban!
I5 4670 Gigabyte B85M-D3H
vagy
I5 4570 MSI B85-G43Szerintetek melyiket érné meg jobban? Nagyobb proci kisebb lap, vagy kisebb proci nagyobb lap?( mármint nem méretre hanem teljesítményre.)
Válaszokat előre is köszi![ Szerkesztve ]
MSI B85-G43 i5 4750 CoolerMaster Hyper 103 2x4GB Corsair 1600 Samsung 840EVO 120gb SSD CoolerMaster GX550W Zalman Z9 Plus
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
bul07
nagyúr
válasz BomiBoogie #58296 üzenetére
Hát igen most én is elgondolkodtam , lehet már csak azért érdemes várni hogy lejjebb nyomja az árakat
Tényleg nem lenne jó ha másfél hónapra rá hogy megvettem 10e Ft-al olcsóbban meg lehetne kapni[link]
Amúgy már elő rendelhető
i5-4690 3.9Ghz 235,75$( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz jim bcs #58292 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek, viszont K-s proci csak Q3-ban fog érkezni, bár az újból főleg nem kéne K-s, elég lenne, hogy a refresh és nyilván kicsit erősebb.
Nem tudom, érdemes-e akár júniusig várnom vele, előrelépés inkább cask az IGP-ben lesz.
No, majd kiderül.
(#58293) bluyoo
Akkor annyira nem jó.[ Szerkesztve ]
-
bluyoo
nagyúr
válasz BomiBoogie #58283 üzenetére
Ugyan az a hűtést és tápkört kapta mint a GA-B85M-D3H (más kondik) vagy a GA-H87M-D3H.
Így biztos olcsó legyártani. Csak egymás alá kell tenni a GA-B85M-D3H, GA-H87M-D3H, GA-Z87M-D3H -t és máris látszik hogy a chipset-en kívül szinte semmit nem változtattak a lapokon:
Ezért is olyan occo a kicsike. 18K, 23K, 27K szinte csak chipset különbséggel.(#58287) jim bcs
(#58288) ST05
Csak érdekességképpen:
Asus Gryphon Z87
Nem tűnik melegnek.
Asus SABERTOOTH 990FX R2.0
Asus Sabertooth Z87[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
jim bcs
nagyúr
(#58288) ST05
értelek teljes mértékbe, viszont én ha már megvenném a kit-et az biztos hogy a gép test-benchre kerülne(#58291) ST05
legyen igazad az csak jó(#58290) BomiBoogie
relative elég közel van a refresh, én megvárnám a helyedbe és 9-es sorozatú lapot vennék refresh procival
i7-4790
i7-4790K
i5-4690K
i5-4690
i5-4590Core i5 family will be expanded with i5-4460, i5-4460S, i5-4460T, i5-4590, i5-4590S, i5-4590T, i5-4690, i5-4690S and i5-4690T models. The i5-4460T is a new SKU, that will have 4 CPU cores, 1.9 GHz operating frequency and 6 MB L3 cache. The i5-4590T will also have 4 cores and 6 MB of last level cache, but it runs at 2 GHz. The i5-4690T will be clocked at 2.5 GHz, or 200 MHz higher than the i5-4570T.
New Core i7 processors are i7-4785T, i7-4790, i7-4790S and i7-4790T. The i7-4785T and i7-4790T have 200 MHz higher clocks than the i7-4765T and i7-4770T. The Core i7-4790 and i7-4790S models are 100 MHz faster than the i7-4771 and i7-4770S.
[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
ST05
őstag
válasz BomiBoogie #58290 üzenetére
bizony, áprilisba jönniük kell : haswell refresh , ha minden jól megy néhány hetet kelllene csupán kivárnod,
egyuttal jönni fognak H97- Z97 chipsetek, más kérdés ez a "broadwell-támogatás mennyibe fog fájni..
fentiek tekintetében, ha nem tudsz várni, akkor lehet használtba kellene gondolkodni inkább, mert valamelyest olcsósodniuk kell az eddigi termékeknek, szóval 1-2 honap mulva pikkpakk 10-10k val esni fog lapod és procid "értéke"Jim bocs: "viszont mire ide elér" Intel nem késlekedik ,ez nem hawaii Tavaly Jun 5. megjelenéssel nekem azonnal volt a gryphon+i5, ha lesz pontos dátum a hasW-refresh-re , akkor azzal szerintem nyugodtan lehet kalkulálni...
[ Szerkesztve ]
-
ST05
őstag
válasz BomiBoogie #58286 üzenetére
nos igen... +20k már úgy rengeteg, azt már 4770k-ba őlném, vagy nagyobb vga-ba !
vagy jim bocs féle B terv : vanguard + 4790[ Szerkesztve ]
-
ST05
őstag
válasz jim bcs #58287 üzenetére
tudom ,hogy hihetetlen kicsit, de az armor-al egyenletesebb hőmérsékletek voltak pedig a lapon És alacsonyabbak is... Azt nem mondom, hogy hű de sokat ér, de valamennyit ért.. Viszont a 30 dekányi hátlap rengeteget ér, nem egy vékony alu, hanem vastag nehézfém, bizony sok hőt átvesz, pluszba nagyon dögösen néz ki, és még a porvédő gumik is hasznosak minden egyes portra ! nekem volt 2 is 6k ért,
annyit ért, 10 már megfontolandó Eredeti tervem szerint így tettem volna láthatóvá , hogy legyen optikai haszna is
Ja még annyi, hogy a jobb alsó sarka a lapnak a levegőbe lóg, nincs alátámasztás, sem csavar, tehát ott csak az armorral lesz merev a lap! Gépház esetleges pakolászása-hordása esetén nagyon nem mindegy, hogy nyeklik csuklik a ház, és egyuttal tépi a lapot, nos az armorral ez teljes mértékben merev lesz, érzésre is 3 szor nehezebb a lap vele..[ Szerkesztve ]
-
jim bcs
nagyúr
válasz BomiBoogie #58286 üzenetére
dehogy kell arra Armor, sokkal szebb szabadon és jobban is szellőzik, az armor-kit-et én abban az esetben fontolnám ha úgy lenne a géped mint az enyém szabadon test-benchen bár 99% hogy akkor se venném meg rá mert felesleges de te tudod, én azt mondom elég lenne simán a Vanguard egy i5-4670-el és akkor még spóroltál is így a többlet mehet másba
[ Szerkesztve ]
-
ST05
őstag
válasz BomiBoogie #58283 üzenetére
BomiBoogie, jim bcs köszönöm!
BomiBoogie: Giga lapról: hűtés nem gond, nem melegszenek ezek már alig...még 4,5 felett sem,,,
viszont láttam 4670k lesz, ha komolyabb tuning is szóba jöhet majd, akkor asus barátságosabban behangolható, köszönhetően a Digi+ fesz szabályzó chipnek stb...egyszóval szvsz tovább engedi a procit egy jó asus lap.. ( viszont a giga ára kétségtelen, hogy elég jó )[ Szerkesztve ]
-
jim bcs
nagyúr
(#58282) ST05
ha nem csúszik akkor április-május környékén startol, viszont mire ide elér a hozzá tartozó procicsaláddal együtt az június-július simán lesz(#58283) BomiBoogie
Mire gondolsz, mi nem tetszik a lapon, talán hogy szinte ugyanúgy néz ki mint a GA-H87M-D3H csak a chipset más?[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz bluyoo #58273 üzenetére
Jól látom, hogy ez a lap nem bővelkedik hűtésben?
(#58282) ST05
A hír alapján.
The tech site reported that only "only U- and Y-series models will be available initially" and not until the final quarter of 2014, while "Pentium and Celeron models will be released in the first quarter of 2015."[ Szerkesztve ]
-
ST05
őstag
lehet már tudni mikor érkezik a frissített haswell lapcsalád? köszönöm
-
jim bcs
nagyúr
válasz Andrsaint #58280 üzenetére
maga a táp nem ajánlott kategória röviden gépgyilkos, tápon ne spórolj vegyél egy minőségi tápot főleg ha már új konfig lesz, ha megmondod milyen vga-t tervezel akkor megy egy tápajánlat is de azt már PV-ba írd, ne OFF-oljuk szét a topikot
[ Szerkesztve ]
-
jim bcs
nagyúr
válasz Andrsaint #58275 üzenetére
Először tegyük rendbe a chipset ügyet hogy értsd is meg mi a helyzet. A legújabb chipset az az FM2+ ami a Kaveri-hez jött de természetesen kompatibilis a Trinity és Richland procicsaláddal amiből a richland az újabb, valamint érdemesebb az újabb chipsettel szerelt lapok között nézelődni mert ha igazak a hírek a következő APU ami a Carrizo lesz szintén FM2+ tokozásba jön.
itt meg az erőviszonyokat láthatod, csak hogy ezzel is tisztába legyél
(#58277) Andrsaint
a házba befér ne aggódj, a csatlakozók kompatibilisek viszont jó lenne tudni milyen a tápod mert ha nem egy minőségi darab akkor azt is venned kell[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.mTs
addikt
megvettem a gépet és összeraktam: (bocsi a nagybetűkért, a rendelésből másoltam ki őket)
ASUS A88XM-PLUS
AMD A10-6700T 2.50GHz FM2
KINGSTON 8GB HyperX Plug n Play DDR3 1600MHz CL9 KIT
SAMSUNG 120GB SATA3 2.5" 840 EVO MZ-7TE120BW
SCYTHE Shuriken Rev. B
COOLERMASTER V450 450W RS450-AMAAG1-EUnincs odd a gépben (se otthon), pendriveról telepíteném a w7-et. ezzel a módszerrel és telepítővel már telepítettem egy asztali gépet és egy laptopot is. viszont a fenti konfignál a következő fogad, és nem tudok tovább lépni:
mi lehet a gond? mit kellene még a w7 előtt telepítenem?
-
Andrsaint
csendes tag
-
xmaas
őstag
válasz Andrsaint #58275 üzenetére
Erdemesebb megvenni egy fullos A88 chipsetel felszerelt lapot mivel friss ropogos peldaul igabyte GA-F2A88XM-HD3
-
Andrsaint
csendes tag
Sziasztok!
Egy amd a8 6600k fm2-es procihoz, tudnátok egy jó lapot ajánlani? Látom, hogy 55-75-85-ös chipset közül lehet választani, esetleg 88 ast, ezek között van teljesítménybeli különbség, ami esetleg visszafogná a procit, vagy a hd 6670-es kártyát dual-ban? Mi az amiben többet tudhatnak egyik a másiknál?
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Mahrenburg #58265 üzenetére
Ácsi, ezt a csigát itt kitakarja a proci...
-
bluyoo
nagyúr
(#56305) jim bcs :"nálunk mindenhol 3 év van, a +2-t az asus adja, ezekhez a lapokhoz van egy program amit ha feltelepítel akkor jön egy ablak amiben arra kér hogy regisztráld a lapot ez az Asus-Member saját progija de regisztrálhatod magad is külön a progi nélkül vagyis nem árt, a vásárlástól számított 5 napon belül regelj és innen él az 5év garancia"
Bazinga!
-
maláj
addikt
üdv urak
játszogatni építenék 1 gépállatot magamnak ami a következőkből állna:
lap : ???
cpu : Intel Core i5-4570 3200MHz 6MB LGA1150 Box (mert még belefér a keretbe )
táp : Corsair VX450 (mert qrvajó)
ház : Sharkoon MS120 (mert tetszik )
hűtő : Scythe Katana 4 SCKTN-4000 (ez fér bele a házba)
vga : GIGABYTE R9 270X 2GB DDR5 OC GV-R927XOC-2GD (remélem a CPU mellé elég lesz)
ram : 2x4 GB 1600 MHz (ami elfér a CPU hűtő mellett Kingston vagy stb.)tehát a kritériumok: mATX, sata3, usb3, tuning nem lesz, nagyon max 25k de ha lehet inkább <20k, hdmi-n menne a bazi nagy TV-re
amiket én kinéztem (de ha tudtok jobbat akkor annak is utánanézhetek):
ASUS VANGUARD B85
Gigabyte B85M-D3H
Gigabyte GA-H87M-D3H
Asus H87M-PLUS
MSI H87M-G43melyiket vegyem ??? a MB, CPU, RAM, CPU Cooler még nincs megvéve - a többi már fix
-
bluyoo
nagyúr
válasz cyber86 #58263 üzenetére
Még szép hogy "eldöcög". Nem egy H61-es deszka (de még abban is "eldöcögne").
(#58264) Popes
"mondjuk egy DDR4 támogatás" Na az még odébb van. Addig biztos nem fogsz várni!(#58265) Mahrenburg
Micsoda CPU foglalat! LGA15792
Továbbfejlesztett Thermal Armor: [link][ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Mint írtam semmi nem biztos. De ahogy most áll a dolog, igen, jó a meglátásod. De valószínű hogy a sata express-en kívül, valóztatnak ezt azt a gyártók ....
Viszont megjelenéskor több mint valószínű borsosabb lesz az áruk mint a jelenleg piacon lévő lapok. Én inkább 3-4 hónapot mondanék. De nem vagyok jós szóval ....[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
Popes
őstag
válasz bluyoo #58257 üzenetére
Szóval ha a sata expresst kihagyják mindössze annyi előnyöm származna belőle ha várok hogy több cpu-val kompatibilis lapom lapom lessz. Mondjuk számomra még igy is megfontolandó mert még éppen elvagyok 1-2 hónapot és lessz egy értéktartóbb fejleszthetőbb(broadwell) lapom, bár az ár kérdéses de az 1150-1155 között sincs igazán árkülönbség ezért bizom benne hogy hasonló árban lessz
Deus ex machina
-
bluyoo
nagyúr
válasz anytime #58258 üzenetére
A lapok talán év közepén. A Broadwell meg talán jövőre. De nem nézegetem folyamatosan a változásokat. Majd ha megjelennek .....
(#58259) BomiBoogie
Vársz még 24323420 évet majd megveszed a legújabb hi tech cuccot ....
"ha veszek egy Gryphont, a topik összedobja nekem a Thermal Armor árát? " Mekkora király ötlet! Kár hogy nem nekem jutott eszembe. Ha megnyerem a lottót megkapod egyedi csiga motívummal![ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
bluyoo
nagyúr
Igen eleinte 100%-ra írták ... majd nem biztos, talán, most meg talán biztos nem lesz .... vagy mégis?
Ezért is írtam pár fórumtársnak privátban (is), hogy majd ha megjelenik megtudjuk mit is hoz ....
Akinek fontos a fejlesztés mert nincs megfelelő gépe az meg egyszerűen vásároljon 8-as sorozatú lapot.
Mire igazán értelme lesz a 9-es sorozatnak addigra eltelik megint egy év .....Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Semmit nem kell bűvészkedned. Max. a RAM-okat CL9/1600MHz/1,5V-ra belőni vagy ugye a megfelelő X.M.P. profilt beállítani. Érdemes olyan kit-et választani ami CL9/1600MHz/1,5V, 1.3V-os X.M.P. profillal rendelkezik.
Mint pl. a KHX1600C9D3LK2/8GX .Bazinga!
-
bul07
nagyúr
válasz bluyoo #58251 üzenetére
Nekem szerintem tökéltess lesz ez a lap, ha majd pár év múlva kellene egy kis tuning akkor lehet meglesz a lehetőségem ezzel a lappal
Ez már nem a vételhez van így off
Ha megvan a lap csak egyszerűen bepattintom az alkatrészeket rádugdosom a vezetékeket és mehet is a W7 telepítés?
Vagy bűvészkedni kell e valamit a biosban , vagy fizikailag az alaplapon? (És nem a ventilátor szabályozásra gondolok most)( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bluyoo
nagyúr
Nem igazán tudom, nem követem! Azért is írtam "ha szeretsz kockáztatni" .
Szerintem "K"-s CPU alá normális tuninglap "illik". Bár azt azért hozzáteszem hogy ezek a "felső kategóriás" B85 és H87-es lapok talán alkalmasabbak a tuningra mint egy két Z87-es tuninglapnak címkézett lap (gondolok itt pl. a csupasz MOSFET-es gyenge tápkörű darabokra).Bazinga!
-
bul07
nagyúr
válasz bluyoo #58248 üzenetére
Akkor már véglegesen megvan hogy mit vesszek
Amúgy régi írás mindkettő nincs változás jól gondolom ugye
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bluyoo
nagyúr
" nem is kell nekem Z-s lap" Ezért írtam neked nemég : "Hivatalosan csak a Z87-es chipset tuningképes. .... Bár ha szeretsz kockáztatni egy B85-ös H87-es lappal is van esély rá hogy menni fog a dolog."
AsRock non-Z OC: komolyabb tuning B85 és H87 chipkészletekkel is.
Az ASUS is engedélyezte H87-es és B85-ös alaplapjain a tuningot.
Az Intel mérges az alaplapgyártókra a feloldott szorzózár miatt.
Ha minden igaz érdemben nem történt semmi ez ügyben ....(#58245) PAtr0n
Ugyan ez a felállás amit fent írtam, hivatalosan csak a Z87-es chipset tuningképes. De a legtöbb gyártó adott kiskaput a B85 és H87-es chipset-el is a tuningra ahogy én tudom a Giga is. Bár a hogy a Xeon CPU-val mi a helyzet azt nem tudom.(#58246) cyber86
Igen én is a Haswell-re céloztam 8-as sorozatú lappal esetleg megvárni a 9-es sorozatot.
A Z77-es lapok jobbak de esetedben majdcsak felesleges pénzkidobás váltani.
"Jelenleg a legalsó pci-e 16-os slotba van a d2x és elvileg így nem veszi le 8x-ra a vgat " Gyakorlatilag sem korlátozza, azért is írtam a két lehetőséget hol nem .......Bazinga!
-
bul07
nagyúr
ASROCK Fatal1ty B85 Killer lapot akarok venni i5-4670K mellé , és gyűjtöm az infókat
Ránéznétek erre a videóra hogy mit állít a biosban , 5:04-től , meg tömören hogy mit magyaráz
Biosáról egy részletes bemutató minden minden állítási lehetőséggel(ahogy néztem nem fogok külső programot használni a ventilátorok szabályozására )
0:25-től tényleg a tunigolási lehetőségeket mutatja be?Még ezt találtam tényleg húzzák vele a processzorokat ez pont 4670K-val van , nem is kell nekem Z-s lap
Bár nem mintha tuningolni akarnék de legalább a lehetőség meglesz[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
PAtr0n
addikt
Sziasztok!
Épp váltani készülök Intel Haswell-re az ős LGA775-ről, és Xeon E3-1225V3 CPU lesz az tuti, lapot meg ezt néztem ki hozzá: GA-H87-HD3
Tuning az játszik, szeretném a Xeonkát 4.2 körül járatni, a kérdés az, hogy "kihajcsae" stabilan ez a giga lap vagy sem. Mert ha nem akkor Z87-ben fogok gondolkodni. A differencia pénzben elég nagy a Z87 javára, majdnem 10k, ezért érdekelne, hogy ez a giga lap mennyire tuningbarát, illetve, hogy vannak e típushibái.Köszönöm!
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
bluyoo
nagyúr
válasz cyber86 #58243 üzenetére
Talán egy CPU cserének több értelme lenne. Vagy CPU és LAP.
A p67 sem butítja le a VGA-d. Ha a PCI-E 3.0 -ra gondolsz azt az i7-2600 -sem támogatja.
Az Asus Xonar D2X -et teheted a dVGA felé az 1x PCI-E slot-ba, vagy az alsó PCI-E 16X slotba is (P8P67 DELUXE).Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz regener #58239 üzenetére
Hát jóval jobb választás! Vagy 1000X ki lett ajánlva elég jó ár/érték arányú lap. Egyértelmű hogy a +800Ft-ot megéri.
(#58240) BomiBoogie
A magas labdát le kell ütni!(#58241) cyber86
"1. Mennyit szánsz az alaplapra?"
Igen mehet a 16X -os slot-ba is de laptól függ hogy jó döntés vagy nem. Vagyis ha a 2. 16X-os PCI-E slot-ba teszed jó eséllyel az első slot nem fog 16X módban menni.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
cyber86
őstag
Helló. Az adatlapomon levő cuccokhoz szerintetek milyen z77-es alaplapot lenne érdemes venni? Annyi változás lesz, hogy egy asus gtx 780 dcu2 fog bele kerülni. Meg még annyi lenne a kérdésem, hogy a pci-expresses hang kártya miatt érdemesebb olyan lapot választani ahol külön be tudom tenni 1x-es slotba vagy mehet ugyan úgy mint most a 2. x16-os ba?
-
regener
veterán
válasz bluyoo #58077 üzenetére
Visszatérve ide: egy B75 Pro3-M mennyire jó lap a B75M-DGS R2.0 -hoz képest?
Mert 800Ft-ot pluszba megérne szerintem
[ Szerkesztve ]
-
Stafni
aktív tag
válasz BomiBoogie #58231 üzenetére
VANGUARD lesz. Köszi!
-
anytime
őstag
válasz Mahrenburg #58235 üzenetére
E-ATX
-
bluyoo
nagyúr
válasz BomiBoogie #58217 üzenetére
Nem akartam megint kezdeni hogy akinek tényleg annyira fontos a profi hangzás, az nem igazán az integrált megoldásokra fog rámozdulni. Bár az integrált megoldások is egyre jobbak. Persze nem a 10K-s kategóriára gondoltam.
(#58221) Torry
30K-ba talán az ASRock Z77 Extreme4 is belefér.Bazinga!
-
Mahrenburg
őstag
válasz anytime #58232 üzenetére
Hát igen, azért az árért már rendes alaplapokat is lehetne venni...
[ Szerkesztve ]
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
anytime
őstag
válasz BomiBoogie #58233 üzenetére
Tudom, hogy erre gondoltál, csak egy kicsit gonoszkodtam
-
anytime
őstag
válasz BomiBoogie #58225 üzenetére
Nem igaz, hogy nem jók, csak, túlárazottak, a pontosság kedvéért
-
Stafni
aktív tag
válasz BomiBoogie #58227 üzenetére
ASROCK Fatal1ty B85 nem jo alternatíva?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz BoneDragon #58228 üzenetére
A turbócsigák már csak ilyenek.
-
BoneDragon
veterán
válasz BomiBoogie #58227 üzenetére
Te válaszoltál nekem proci ügyben is, figyellek ám! Köszi a gyors választ!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz BoneDragon #58226 üzenetére
ASUS B85 VANGUARD, 25k, nincs több kérdés.
(#58223) Torry
ATX kisebb tuningra:
Biostar TZ77B Ver. 5.x
MSI Z77A-G43
ASRock Z77 Pro4
Gigabyte GA-Z77-D3H (rev. 1.1)
ASUS P8-Z77-V LX2[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
Sziasztok!
Mivel évek óta nem követem az alaplapokat így egy kis segítséget szeretnék kérni. 5 év után ideje lenne új gépet venni és egy i5-4670-es procit néztem ki. Ehhez egy ati 270 / 270x párosulna még nem döntöttem el. Igazából tényleg fogalmam sincs, milyen márkák mostanában a jók meg milyen árba vannak. Ehhez a procihoz milyen alaplapot ajánlotok? Max 30k lenne a plafon rá, de inkább csak 25k. Rátok bízom. Köszi!
-
Pete55555
addikt
Mondjuk most VGA-ból ottvan a 750Ti - elég kicsit, egész jó teljesítménnyel. Tápból SFX kell ITX házba, úgy az igazi szvsz. Sőt, merevlemezből sem árt 2.5-ös, vagy a legjobb, ha elég egy nagy (256+) SSD.
Ha már mATX : LINK
[ Szerkesztve ]
...Szeretem leracsniztatni...
-
Torry
addikt
válasz BomiBoogie #58222 üzenetére
Silencio 550-be ferjen bele, mas igeny nincs.
-
Torry
addikt
válasz BomiBoogie #58220 üzenetére
Max 30, mi az, amit mar erdemes ez alatt az ar alatt megvenni? Vagy fentebb kell nezelodni?
-
Torry
addikt
Sziasztok!
2600k-hoz kellene nekem egy tuning lap, extra igeny nincs, inkabb ne legyen rettenet draga.
Koszi! -
Sanyi.mTs
addikt
én tegnap rendeltem egy asus a88xm-plus-t + asus xonar dgx-et (optikai hang kimenet miatt)
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz bluyoo #58208 üzenetére
Bah, közben eszembe jutott, mit aggódok, amikor mATX-be simán tesz az ember egy 10k-s hangkártyát, aztán csókolom.
(#58216) Pete55555
Köszönöm szépen, láttam már pár napja.
Egyre erősebben érzem az mATX nyomását, mint optimális kompromisszum, nem olyan gyenge lapok, mint az ITX-ek, elfogadható áron, és az ITX hiába kicsi, ha teljes gépet akarsz (VGA stb.), akkor úgysem tudod annyira lekicsinyíteni.[ Szerkesztve ]
-
Pete55555
addikt
válasz BomiBoogie #58163 üzenetére
Most olvastam iPon-on a cikket, és gondoltam belinkelem neked. Erre nem rátaláltál már ? Amúgy pofás kis lap. Kérdés mennyibe fog kerülni.
...Szeretem leracsniztatni...
-
Stafni
aktív tag
Egy E3-1230 v3 procinak keresnék alaplapot, valaki költséghatékony megoldás érdekelne. Az prociban nincs IGP, gondolom az alaplapi video se fog működni. Ez utóbbi kérdést feltettem az azonnali alaplapos topicban.
-
minek?:S
őstag
-
őstag
válasz Picturemaker #58209 üzenetére
és nekem, i5-4440 alá B85 Killer megfelelő? Tudom, hogy a lehető legdrágább B85-ös lap, de tetszik.. +ASRock+Fatál..
Üdv.:M.
-
Picturemaker
őstag
válasz minek?:S #58207 üzenetére
A linkelt Asrock 8 fázisú, normális hűtővel ellátott tápáramkörrel és jobb hangchippel van felszerelve.
Én még a Vanguard helyett is az Asrockot venném, de a H87M-E-nél már jobb egy fokkal.
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
bluyoo
nagyúr
válasz BomiBoogie #58204 üzenetére
" remélem, egy asztali alaplap alap kártyája jobb ennél." Több mint valószínű de azért az "asztali alaplap" elég tág fogalom.Bazinga!
-
őstag
válasz Picturemaker #58206 üzenetére
Értem, köszönöm, és az előbb említett ASUS H87 helyett Vanguard B85?
Kíváncsiságból: Az ASRock miért más kategória?
-
Picturemaker
őstag
-
őstag
Sziasztok, haver szeretne gépet venni és az lenne a kérdésem, hogy melyik lapot érdemes i5-4440S alá venni?
Ő az ASUS-ra esküszik(ASUS fan), de én erősködöm, hogy erősebb az ASRock, mivel én is majdnem ezt vettem(de helyette a B85 Fatált), és nagyon jó márka. Melyiket érdemes megvenni, árban ugye ASUS olcsóbb...2-3k-val.
-
Mahrenburg
őstag
válasz regener #58196 üzenetére
A "J"-sorozatra utaltam, mely "Atomként" indult, de az Atom elnevezés "lejáratódottsága" okán az Intel az utolsó pillanatban bevetette az "adu ász" Celeron és Pentium neveket, persze ezek a megoldások alapvetően a mobil-piacra készültek, de "asztali" alaplapok is megjelentek. Például a J1800I-C, a GA-J1900N-D3V, a J1800I, de természetesen csak tréfáltam, nem gondoltam komolyan, hogy ezen termékek az Intel "mainstream" termékei sorába tartoznának, amire a Vezérigazgató Úr utalt...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
bul07
nagyúr
válasz bluyoo #58200 üzenetére
Köszönöm a segítséget , alszok még párat rá és eldöntöm hogy K+Z vagy sima+Fatal1ty B85 , pontosan 10.000Ft a különbség a kettő között
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Beszámítás! Intel Desktop Board DH87RL alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS ROG MAXIMUS Z690 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-Q77M-D2H rev:1.0 LGA 1155 alaplap
- Beszámítás! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL Trident Z DDR4-4400 CL19-19-19-39 1.40V 32GB (4x8GB)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest