Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz
Nyugdíjas #7899 üzenetére
Igen, de a dezz által írt tesztben volt 1-2 arra utaló dolog, mintha más téren meg spóroltak volna a mérnökök (oldalról zöldes felfénylés szürke helyett)
No, azt hiszem valamikor nyaralás után beugrom hozzátok az a legegyszerűbb
Ha 2209WA és 2211H is van kint meg tudom nézni zavar-e a pixelméret, nomeg játéknál ami az egyiken még szépen fut a másiknál már lehet itt-ott döccen azonos VGA esetén -
Mercutio_
félisten
válasz
Nyugdíjas #7845 üzenetére
Úgy néz ki nem futja csak U2209WA-ra
Olvastam az Oázisos tesztet a 2211H-ról, jól gondolom, hogy lényegében nem jobb mint a 2209WA? (És a kisebb pixelméret még zavaró is lehet?)Plusz 10-15ezres tartományon belül nincs jobb alternatíva ugye?
(2311H már sok lenne most sajnos, vagy az csak annak alternatíva akinek számít a fullHD?)
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Képszerkesztés, netezés, néha meló (office alkalmazások), és játékra (radeon 4670 van, de 4850/5750 körüli kártya lesz helyette) nézegetek monitorokat.
Jelenleg egy 22"-os 1680x1050-es felbontásút használok, ezen a betűméretekkel nincs bajom, de kisebbeket már nem szeretnék, valamint a függőleges állíthatóság mindenképpen jó lenne.Olvasgatva a topicot ezeket találtam 150ezerig, melyik felelne leginkább meg a fenti szempontoknak (ha van más ami ajánlott az is jöhet):
HP LP2475W
EIZO EV2333W (C-PVA-ról régebben samu kapcsán sok rosszat olvastam, az eizo csodát tett, vagy azért inkább egy IPS/sPVA-paneles?)
EIZO S2243W
DELL U2410Ha csak 100 körül futja, akkor mit ajánlanátok?
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged