Aktív témák
-
BudaiZoli
tag
Üdv.
Kinéztem egy ACER V243H monitort ennyiért. Ennyiért megéri?
-
BudaiZoli
tag
Hali,
most akkor ha FullHD akkor 23" inkább mint 22"?
Játékban úgysem tolom FullHD-ban, de filmezni jó volna abban! De azért egy bazi nagy TV feelinget sem akarok..
Annyira engem nem érdekel hogy most TN panel vagy nem meg stb... ugyis jobb mint a mostani 17" iiyama 10 éves monitor.... szóval csak jobb lesz mint most.. de döntenem kéne, mert lassan érettségi és arra kapnám
-
BudaiZoli
tag
végre elhatároztam magam egy monitor melett, és erre már lebeszéltek róla?
-
BudaiZoli
tag
Hali!
játékra és filmezésre szeretnék egy FullHD-s monitort venni! Azért látom a mostani monitorok eléggé sok mindent tudnak. Na de a kérdésem az lenne, hogy megéri-e ennyiért egy ACER V233HABD? 23" és FullHD ennyiért? Vagy mit ajánlotok kb 35-36 ezer Ft ért? FullHD legyen és jó nagy
Ennyiért gondolom nem főzi meg a reggeli kávét, de egy átlag szintet ajánljatok! Mert ballagásra tuti benevezek egy új monitorra! Válaszotok előre is köszönöm!
Üdv: Zoli
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- NBA és kosárlabda topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged