- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
Aktív témák
-
Valdez
őstag
Ha jól értem akkor az a monitor márkája, hogy Green?
Még honlapja sincs? (kerestem de nem találtam).
Az egy dolog, hogy jó a panel benne, de a körítés is jó mellé, vagy vihetem fél évente a szervízbe? -
Valdez
őstag
válasz
old_artist #4730 üzenetére
Hu ez jól hangzik, pont nekem való lesz a leírása alapján
Figyelemmel követem a topikot, hogy ne maradjak le róla.
-
Valdez
őstag
válasz
old_artist #4728 üzenetére
Elárulhatnád, hogy akkor melyik monitorról van szó, ugyanis most készülök venni egyet 23-24" méretben. Lehetőleg nem tn-t, de játékra is jó legyen és ne legyen csillagászati ára
f2380-ról sok rosszat írnak, nec-et meg nem kapni, ill. nincs teszt róla.
-
Valdez
őstag
válasz
old_artist #4721 üzenetére
Ha jól sejtem az új necről van szó? (ea231wmi)
Érdekes módon nincs egy teszt sem róla az egész neten. Pedig baromira érdekelne, hogyan viszonyul egy samsung f2380-hoz (cpva) vagy p2450h-hoz (tn) vagy xl2370-hez...
-
Valdez
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy 23-24" körüli fullhd monitort venni, de még nem tudom, hogy milyet.
A keret rá 80-90 bruttó. Filmek, játékok elsősorban a célterület.Egy másik fórumon a samu f2380-at ajánlották, ami c-pva paneles és bizony elég sok hátránya van. Sok rosszat írnak róla, ezért nem vagyok biztos benne, hogy ezt válasszam. Persze vannak jó tulajdonságai is amiben jobb mint a tn panelek (színhűség, kontraszt), de bizony másban meg rosszabb (válaszidő, részletek eltünnek a feketében).
Nem lenne baj, ha 16:10-es lenne, de végülis nem hátrány ha csak 16:9.
És lenne még egy kérdésem, egy lcd tv-t tudok használni úgy mint egy tv tunert? Pl windowsban kis ablakban menne a tv miközben mást csinálok.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Samsung Full HD LED Monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest