Aktív témák
-
Termigáßor
aktív tag
Filmre ne vegyetek tn-t. LED-eset se... nem fogjátok mindig a székből nézni filmet, de a monitor az asztalon marad, a fotel/kanapé/ágy stb. meg mind lejjebb van... lentről viszont nem kicsit lesz rosszabb a tn-ek képe. Hanem nagyon. Gyakorlatilag inverzbe fordul.
De ti tudjátok... -
Termigáßor
aktív tag
válasz
Nyugdíjas #7552 üzenetére
Értem, köszi! Nekem is volt egy ilyen sejtésem... Bár a dell nem tűnik túl szigorúnak e téren (lásd u2209wa). Még körülnézek tüzetesebben a témában. Sajnos lesz rá időm mert úgy néz ki legalább két hét mire kapni lehet. (remélem addig kihúzza a mostani monitorom, mert már alig lehet bekapcsolni)
-
Termigáßor
aktív tag
válasz
szatocs #7546 üzenetére
Én ma akadtam az U2311H-ra (mivel az NEC EA231wmi beszerezhetetlennek tűnik). Jó hír hogy ugyanazt az LG panelt használja mint az említett NEC. Ennélfogva a színei ugyanolyan jók és a feketéje is majdnem, a válaszidején meg javítottak egy kicsit (igaz így már láthatóak az overdrive mellékhatásai) (teszt)
Úgy néz ki az ára 80 (bruttó) körül lesz. Az NEC 100e. így érdemes megfontolni.
70 körül szerintem csak a (szintén dell) u2209wa marad. Véleményem szerint majdnem olyan jó, csak felbontása és a fekete szintje gyengébb. Ellenben jobb a válaszideje, és tud 75Hz-et is. (lehet hogy a u2311h is tud - mivel az nec ezzel a panellel 83Hz-ig is elmegy - csak nincs még hír róla)
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- DELL T40 EMC Szerver
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest